Header

Nu börjar denna tiden med denna blogg lida mot sitt slut. Har verkligen varit kul att få försöka dela med sig om vad man har gjort och försöka på bästa sätt förklara så folk fattar. Det är svårt när man inte riktigt har gjort det förut, men om inte annat har jag lärt mig en massa nu. Inte för att jag är expert på att förklara saker nu heller men jag tror nog minsann jag har blivit bättre på det. Ni ska bara veta hur mycket jag har lärt mig i Photoshop nu under detta halvår. I början kunde jag ändra ljusstyrka kanske, nu kan jag så mycket mer. Jag tycker det också är jättekul också med allt som har med media att göra så det är nog något jag verkligen kommer fortsätta med framöver.

Jag har tänkt mycket på senaste tiden på vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Har kommit fram till en hel del grejer, så det är bara att försöka ta tag i saker och våga utsätta sig för något man egentligen är jätte skraj för. Men man kommer väl ingenstans här i livet om man i testar och vågar satsa på något. Antingen lyckas man eller så går det åt helvete. Men man har nog lärt sig nått på vägen då.

Men jag tycker ni ska kika in på min andra blogg!! Där jag faktiskt skriver dagligen (försöker iaf). Jag har kommit igång med bloggandet där nu igen så jag kanske kommer lägga upp något liknande där i framtiden som jag gjort här. Vem vet? Men det skulle vara jättekul om ni ville fortsätta följa mig där. Skulle bli superglad!! Ni hittar den här 👉 @lervikjohanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments