Header

Idag har jag spelat om några spår. Lagt till lite melodi och lagt till trummor och lite bas. Det börjar likna ett färdigt resultat på musik delen, sen ska ju sång med också! Men det är lite finslip på musikdelen så snart kan jag börja spela in sången känner jag. Bad även en kompis lyssna på så långt jag kommit just nu så jag fick lite feedback. Så gav hon mig lite tips på vad jag kunde lägga till och kanske ändra. Så det är alltid positivt då jag inte är en musik expert när det gäller att spela in saker. Nästa gång tror jag nog att jag kommer bli klar med musikdelen, så sen kommer väl sången in.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har låtinspelningen börjat! Jag har inte berättat det här ännu, men som mitt fördjupningsarbete i Digitalt skapande ska jag göra en mashup på tre låtar. Så har börjat spela in piano och lite idag. Jag är en sån som verkligen oftast vill bli jätte nöjd men en inspelning så har cirka spelat om piano delen hundra gånger. Men jag ska nog få till det snart!

Likes

Comments

Vem trodde det liksom. Men nu är jag tillbaka här en kort tid igen för ännu en kurs. Men denna gången i Digital skapande som jag har där vi ska göra en fördjupning på vad vi vill och så ska vi blogga under tiden. Är verkligen i sämsta perioden i mitt liv just nu så har verkligen jätte svårt att börja med grejer när det handlar om skolan. Det tar bara stopp, men har suttit hela morgonen fram till nu och lämnat i ett x-antal uppgifter så nu har jag det ur min skalle. Bara ett x-antal andra uppgifter att ta tag i. Skulle ta tag i en del igår men kom verkligen ingen vart. Det var tvärstopp, men det börjar mjukna så idag är nog en mer lyckad dag!

Vi ska i alla fall göra ett fördjupnings arbete inom Digital skapande och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Men ska komma på det idag. men ni kommer få följa med mig genom arbetes gång här på bloggen vilket kommer bli jättekul tror jag. Så fortsättning följer väl.. när jag kommit på vad jag ska göra!

Likes

Comments