Header

Idag har jag spelat om några spår. Lagt till lite melodi och lagt till trummor och lite bas. Det börjar likna ett färdigt resultat på musik delen, sen ska ju sång med också! Men det är lite finslip på musikdelen så snart kan jag börja spela in sången känner jag. Bad även en kompis lyssna på så långt jag kommit just nu så jag fick lite feedback. Så gav hon mig lite tips på vad jag kunde lägga till och kanske ändra. Så det är alltid positivt då jag inte är en musik expert när det gäller att spela in saker. Nästa gång tror jag nog att jag kommer bli klar med musikdelen, så sen kommer väl sången in.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har låtinspelningen börjat! Jag har inte berättat det här ännu, men som mitt fördjupningsarbete i Digitalt skapande ska jag göra en mashup på tre låtar. Så har börjat spela in piano och lite idag. Jag är en sån som verkligen oftast vill bli jätte nöjd men en inspelning så har cirka spelat om piano delen hundra gånger. Men jag ska nog få till det snart!

Likes

Comments

Vem trodde det liksom. Men nu är jag tillbaka här en kort tid igen för ännu en kurs. Men denna gången i Digital skapande som jag har där vi ska göra en fördjupning på vad vi vill och så ska vi blogga under tiden. Är verkligen i sämsta perioden i mitt liv just nu så har verkligen jätte svårt att börja med grejer när det handlar om skolan. Det tar bara stopp, men har suttit hela morgonen fram till nu och lämnat i ett x-antal uppgifter så nu har jag det ur min skalle. Bara ett x-antal andra uppgifter att ta tag i. Skulle ta tag i en del igår men kom verkligen ingen vart. Det var tvärstopp, men det börjar mjukna så idag är nog en mer lyckad dag!

Vi ska i alla fall göra ett fördjupnings arbete inom Digital skapande och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Men ska komma på det idag. men ni kommer få följa med mig genom arbetes gång här på bloggen vilket kommer bli jättekul tror jag. Så fortsättning följer väl.. när jag kommit på vad jag ska göra!

Likes

Comments

Nu börjar denna tiden med denna blogg lida mot sitt slut. Har verkligen varit kul att få försöka dela med sig om vad man har gjort och försöka på bästa sätt förklara så folk fattar. Det är svårt när man inte riktigt har gjort det förut, men om inte annat har jag lärt mig en massa nu. Inte för att jag är expert på att förklara saker nu heller men jag tror nog minsann jag har blivit bättre på det. Ni ska bara veta hur mycket jag har lärt mig i Photoshop nu under detta halvår. I början kunde jag ändra ljusstyrka kanske, nu kan jag så mycket mer. Jag tycker det också är jättekul också med allt som har med media att göra så det är nog något jag verkligen kommer fortsätta med framöver.

Jag har tänkt mycket på senaste tiden på vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Har kommit fram till en hel del grejer, så det är bara att försöka ta tag i saker och våga utsätta sig för något man egentligen är jätte skraj för. Men man kommer väl ingenstans här i livet om man i testar och vågar satsa på något. Antingen lyckas man eller så går det åt helvete. Men man har nog lärt sig nått på vägen då.

Men jag tycker ni ska kika in på min andra blogg!! Där jag faktiskt skriver dagligen (försöker iaf). Jag har kommit igång med bloggandet där nu igen så jag kanske kommer lägga upp något liknande där i framtiden som jag gjort här. Vem vet? Men det skulle vara jättekul om ni ville fortsätta följa mig där. Skulle bli superglad!! Ni hittar den här 👉 @lervikjohanna

Likes

Comments

Då det är min födelsedag idag, som för övrigt inte varit helt bra då jag haft feber hela dagen och min bil har gått sönder så har ingen bil för tillfället. Men då jag fyller år idag tänkte jag dela med mig av min kompis första singel som hon släppte i juni 2014. Den gjorde dem även en musikvideo till som ni ser här ovanför. Sjukt bra tycker jag och gillar verkligen videon!

Likes

Comments

Detta är en träningsapp som är perfekt för dig som inte har så mycket tid över till att gå till gymmet men ändå vill träna för att du känner att du mår bättre av det och orkar mer. Det är en app där träningspasset pågår i 7 minuter. Sen kan man ändra i inställningar beroende på vad man orkar och då kan det bli längre. Men standard är träningen i 7 minuter. Jag tycker den funkar jättebra, dock så behöver man betala för att få full tillgång till alla funktioner i appen, men jag tycker det räcker med gratis versionen.

Har man en Apple Watch så kan man även använda den på klockan, då kommer övningen upp på klockan och det är mycket smidigare då man inte behöver ha koll på sin mobil hela tiden för att se övningarna. Det krävs heller inget internet utan funkar utmärkt utan internet tillgång.

Likes

Comments

Hejsan!! Jag är tillbaka, skolan har börjat igen, sista terminen! Snart är studenten här!! Men på tal om något helt annat, eller inte riktigt. Jag har äntligen tagit tag i min PS-laboration som jag egentligen skulle ha gjort klart på jullovet. Men jag jobbade i stort sett varje dag så hann aldrig att sitta vid datorn. Men bättre sent än aldrig? Nu har jag äntligen gjort klart det sista på den så här under kan ni se mitt resultat!!

På bilden ser ni min bästa kompis Julia. (Som för övrigt släppte en singel förra månaden så in och lyssna på Spotify!!) Jag fick inspirationen från en video på YouTube och tyckte det var coolt att få en bild se tecknad ut. Så det var det jag ville få ut med denna redigering.

För att göra det lättare för både mig och er så bäddar jag in en video här under på hur man gör detta!

Likes

Comments

Två bilder från igår.

Idag tänkte jag för omväxlingens skull skriva ett helt vanligt inlägg. Idag är det juldagen, dagen efter den stora dagen julafton! Min dag igår började med att jobba 8-14 och sen hem och fira jul med min familj. En riktigt bra dag helt enkelt och jag hoppas ni också har haft och kommer ha en fortsatt fin jul! Ta hand om era nära och kära så hörs vi nästa år!

God jul & gott nytt år!🌟

Likes

Comments

Nu tänkte jag för första gången på denna blogg faktiskt tipsa om en grymt bra låt enbart för att det är min bästa vän som gjort den. Igår släppte hon sin nya singel! Hon har jobbat länge med den och äntligen har det gjort framsteg. Hon blev för några månader sen signad av Roxy Records just på grund av denna låten. Bland annat Eric Saade är signad på det skivbolaget. Jag tycker verkligen ni ska in och lyssna på den! Det är grymt bra! Glöm inte att följa henne på Spotify också då det längre fram kommer att komma ännu mer från henne!

Likes

Comments