Roligaste inlägget i år kan jag lova. Mamma kom hem med 2 nya stekpannor från Orrefors super fina men så tunga förstår inte varför man köper något man knappt kan bära ? Men det är bra iallfall man vill döda någon! ;)

Love Johanna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En tripp till Strängnäs blev det igår kväll med vinst såklart. En helt död stad och ännu dödare på tivolit! När det äntligen händer något i en sån liten stad varför passar inte folk på att ha kul? Nej istället ska dom sitta inne och ruttna för det var verkligen 0 människor på stan. Men en karusell blev de och massa chokladhjul som slutade i vinst tack vare mitt nummer 39!

Love Johanna.

Likes

Comments

Lunch på cafe Tingsgården innan riskettan i en massa timmar .. önska mig lycka till att inte somna!

Love Johanna.

Likes

Comments

Dagarna går såååå fort det är helt sjukt . Men ändå skönt imorgon fredag och sen helg !
Vad ska ni göra i helgen? Jag har 0 planer men blir nog att träffa Fabian<333

Love Johanna.

Likes

Comments

Snabbis till Västerås såhär på en onsdag . När jag och mamma inte har något att göra åker vi alltid runt och Västerås har större utbud än Eskilstuna så blir oftast de !

Love Johanna.

Likes

Comments

Dessa skönheter från Lexington är nu inköpta och är välkomna hem så fort som möjligt . Så underbart ! Det är alltså 4 nya bebisar.

Love Johanna.

Likes

Comments

Om inte min största kärlek förutom Fabian är Malene Birger ! Kan aldrig få nog av det . Ni vet när man inte kan släppa något ur blicken exakt så känner jag för detta märke.

Love Johanna.

Likes

Comments

Jag kommer aldrig få min walkincloset så jag måste tänka om. Vilket blir en garderob som är öppen, det är så fint och det är liksom den detalj som gör ett helt rum! Man hänger upp fina kläder och pryder med fina påsar bättre än det kan det ju inte bli ellerhur? så kanske blir en sväng till ikea, har dock ett problem och det är ju att dom gardebrober jag redan har i rummet sitter fast i väggen så dom går inte att ta bort..

Likes

Comments

@johannalennartsson