Idag har nog varit den segaste dagen på länge. Börja med att jag vakna träffa Hanna snabbt, sen gick jag ut med Amanda.
Har bara varit på ungkan inte gjort något speciellt där. Får se fall de händer något kul imon, Nicolin kanske ska sova hos mig imon.
Puss hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag, jag låg vaken hela natten till idag kolla såklart min älskade serie. Jag gick ut vid halv 5 så träffade jag della och Mico.
Jag var även och kolla min fotbolls träning. Vill verkligen börja träna igen. Denna skadan gör mig galen och ledsen. Jag kan inte springa knappast gå. Hoppas det läker snart iallafall.
Puss skriver imon

Likes

Comments

Igår: jag åkte till skolan och va där till 12 sen kom min bror och hämtade mig, för skulle ju till sjukhuset på åter koll med mig knä. Dem sa inte så mycket på sjukhuset, fortfarande att ledbandet var uttöjt och att jag ska vila de. Sen när jag kom hem från sjukhuset träffade jag Amanda Eric och dom andra. Va lite på ungkan spela Uno osånt. Sedan när jag kom hem kolla jag en film med mamma, men minns nt va den hette.


Idag: har jag verkligen varit skit trött. Jag vakna vid halv 11 åkte till skolan sedan åkte jag hem för de va CP tråkigt där. Så jag mötte mamma på mcdonals så vi åt lite sen gick vi hem och kolla en film. Jag somna typ efter 30 min på filmen. Sen smsa Eric mig så jag gick ut till dom, så nu sitter jag på ungkan och spelar Uno. Ska hem snart vill kolla min serie Revenge. Den e jätte bra :)

Likes

Comments

Ingen skola idag för mig, kunde verkligen inte sova inatt. Så jag stannade hemma. Imorgon ska jag till ortopeden på Kungälvs sjukhus dom ska kolla mitt knä igen.
Hoppas dom säger att de blivit mycket bättre för så känner jag iaf :)
Inte lika svullet och jag kan gå på tårna men inte hälen.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, förmodligen vara med Nicolin o dom.
Vara i gymnasiet spela kort spel eller något.
Blev jätte ledsen när jag vaknade i morse iallafall för de hade snöat, jag hatar verkligen snö. Föredrar sommar o sol :)

Iallafall nu ligger jag i soffan och kollar Revenge! Så spännande och bra serie, den rekommenderar jag verkligen till er serie tittare.
Hadee

Likes

Comments

Förlåt, verkligen glömt av att jag ens börja blogga typ haha. De har varit en lång helg. Hänt lite men ändå ganska mycket. Igår hade Omar iaf fest i lokalen, rätt kul. Jag va nog den som bara va där och inte drack alkohol. Jag vågade inte pga mitt knä, eftersom det är skadat och vill inte skada det mer.
Min lilla Lucas sov hemma hos oss igår. Så vakna han på natten när jag skulle lägga mig. Han sa "jag glömde säga godnatt o att jag älskar dig" han är nog världens sötaste.
Nu ligger iaf och badar. Imon är det skola trodde de va lördag idag, så blev ganska besviken. I fredags va jag på bio med Nicolin, Eric och Richard vi kollade på Insurgent andra delen på Divergent. Riktigt bra!
Nu ska jag duscha sedan äta o förmodligen gå ut med E
ric. Hadee

Likes

Comments

Denna dagen har nog varit världens tråkigaste. Jag vakna, lyssna lite på musik. Jag skrev till 5 vänner om dom ville gå ut fick svar ifrån 2. Gick ut en stund, men de va jävligt tråkigt. Så jag och Hanna gick hem till mig. Min brorsdotter är här, alldeles sjuk och vattenkoppor. Så syn dom henne min lilla Amelia <3

Likes

Comments

Idag så vakna jag sedan åkte till skolan, sjukt seg dag faktiskt, men gjort de jag ska göra i svenskan nu så hoppas att betyget kommer snart. När jag kom hem från skolan så börja jag kolla på en film Alpha dog en film om typ droger och skit. Sen mötte jag Nicolin i gymnasiet så gick vi till fritidsgården.
Så vi har bara spelar skip-bo och chillat.
Imon är jag ledig, så gött!!
Min brorson Lucas fick en fyrhjuling igår så han har varit och åkt på en crossbana, helt galen!
Hadee

Likes

Comments

Nyss haft svenska nationella, känns riktigt bra!
Hoppas nu bara att Jag får godkänt så Jag kan komma ifrån denna skolan. Nu sitter jag utanför klassrummet med Anthony och Dellis.
Bussarna går bara en gång i timman så får sitta här och vänta nu...

Ska även ha 2 möten idag, ett möte om ett någon grej Jordan har startat och ett om festivalborg :)
Hoppas ni läser min blogg.
Hadee

Likes

Comments

Nu är jag i skolan med min dellis ;)
Idag ska vi ha nationellt prov i svenska.
Hoppas att de gick bra för de gjorde det inte förra året, därför jag går på denna äckliga skola. Jag går tyvärr på IM i Ale gymnasium.
Hadee

Likes

Comments

Hej alla goa människor, jag har tänkt börja blogga igen, för jag känner ibland att jag verkligen inte har någonting att göra. Hoppas ni kommer vara lika aktiva som jag. Börja om på nytt lite. 

Idag har jag inre gjort så mycket, jag vakna och åkte till skolan. Våran lärare bjöd oss på tant Rut. De va gött iaf :)​

Likes

Comments