View tracker

Hej och ursäkta för dålig uppdatering denna helgen! Har jobbat 18 timmar under helgen så har inte haft stunden att sitta ner och skriva.

Idag har jag varit i skolan som vanligt och efteråt var jag och Anna ute och njöt av vädret i väntan på hennes buss. Vi köpte en varsin Festis och satt vid vattnet i centrum och bara snackade. Nu under eftermiddagen har jag äntligen färgat håret, vilket var välbehövligt. Brukar alltid använda samma mörkbruna färg, men valde nu att slänga i en lila färg! Har ännu inte sett hur resultatet är, men hoppas på det bästa annars är det bara att färga över det helt enkelt.

Ha en bra kväll allihopa!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Nej precis så är det, jag är aldrig nöjd. Det spelar ingen roll vad jag gör, säger eller skriver.
Jag trycker ner mig själv varje dag, för att jag inte duger till. Jag har inte den ideala kroppen och utseendet, jag är inte mer än medelmåttig i skolan hur mycket jag än pluggar och försöker, jag har inte orken till att ta tag i mig själv längre. Jag vill vara personen som inte bryr sig alls om vad andra tycker, men det är så jävla svårt att inte låta bli.

När jag lägger mig på kvällarna snurrar alla tankar omkring i huvudet. Jag känner mig så ensam, fast jag har så många fina människor omkring mig. Jag har min familj, min pojkvän och mina vänner. Men på kvällarna när allt är tyst, så kan jag inte låta bli att tänka på saker som ingen borde tänka.

Jag är så rädd för att vara ensam, vilse, att inte veta vart jag hör hemma. Jag är rädd för att gå ut själv, även när det bara är att gå till Ica för att köpa mjölk. För om något händer, vart tar jag vägen då? Vem tar hand om mig? Jag har ingen att gå till när jag är ledsen och ensam, jag håller allt inne och tar all skit själv.

Det finns så mycket som jag inte duger till, så mycket prestationsångest, och så många ledsna kvällar. Ja, jag skulle kunna skriva hela kvällen om allt som snurrar i skallen.
Men trots allt, så vet jag att jag är bara en vanlig människa. Jag är inte ensam, särskilt inte när det gäller ovanstående. Men jag jobbar på mig själv varje dag, på att bli tjejen som är glad.

Likes

Comments

Slängde nog ihop den godaste smoothien jag någonsin gjort! Kom hem ifrån skolan vid halv fyra och var så sugen på nått kallt och syrligt. Hade i fryst banan, massa frysta bär, mandelmjölk och lite vanilj yoghurt.

Nu ska jag faktiskt bara ta det lugnt, har inget plugg att göra så ska ta vara på denna eftermiddagen helt enkelt. Och nu ska jag kika lite på youtube och dricka smoothien, för fy satan vad god den var!!

Likes

Comments

​Alla bilder är ifrån Weheartit

Likes

Comments

Hejsan,
Idag har jag verkligen haft fullt upp.
Började dagen 08.10 i skolan med tryck i maskinhallen och höll på med det till 15.25. Skyndade därefter hem och slängde ihop en SUPER god äppelpaj som jag bjöd på ikväll eftersom mamma och Amanda varit här på besök. Vi har strosat runt i nån butik, käkat kina mat och skvallrat om allt och ingenting som vanligt.

Just nu har jag landat i sängen och ska kika i senaste numret av Plaza. Tar nog inte lång tid innan mina ögon slocknar, är så himla trött!

Hoppas alla får en fin fortsatt kväll, och godnatt ifrån mig.

Likes

Comments

Godkväll,
just nu har jag äntligen landat i sängen efter att ha städat i några timmar, käkat och tagit en dusch. Är det något jag njuter av är det att få lägga sig i sängen nyduschad med någon bra serie och en te kopp, då kan jag varva ner.

Dagen blev inte som tänkt, skrev att jag skulle ha svenska, engelska och webbdesign, men det slutade med bara svenska. Engelskan var inställd och webbdesignen hoppade jag faktiskt av. Det var inte min typ av kurs och föll tyvärr inte mig i smaken, väldigt intressant och lärorik kurs men också super svår!

Nu ska jag ta det lugnt så uppdaterar jag mer imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Sitter i skolan just nu och väntar på att fotograferas, skolkort idag nämligen vilket lär gå fort. Efter är det bara engelska, svenska och webbdesign kvar. Idag händer inte så mycket efter skolan, ska städa lägenheten och ta det lugnt då jag fortfarande inte är helt frisk efter en vecka med influensa.

Likes

Comments