HEJ HEJ!! Idag har jag inte gjort så värst mycket, har bara varit i skolan och slutade 15:40 vilket är väldigt segt eftersom jag kom hem halv 6 på kvällen.. Man blir så jävla trött av att åka buss så länge.

Men inga sura miner för min del för imorgon ska jag och några av mina vänner ha knytkalas hemma hos mig och det ska verkligen bli skitmysigt. Eftersom vi alla inte träffas så ofta längre pga av att vi går på olika skolor, vissa på olika ställen men mest för att vi inte har så mycket tid med allt plugg.

Så ser verkligen ifram emot att få äta och dricka gott men mest för att få spendera tid med dom.

Men lär ju sammanfatta kvällen på fredag med bilder å grejer så hörs vi då! Hade ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!! Längesen jag bloggade nu men har verkligen inte haft tid. Det har varit sååå mycket plugg och prov nu dom senaste månaderna så har inte kunnat lägga fokus på något annat än skolan. Tyvär.

Förutom att det är matteprov på fredag så har det lugnat ner sig lite i skolan och jag kan äntligen andas ut.

Har varit hemma hela denna veckan på grund av förkylning och feber.. Såå tråkigt, är verkligen sjuk hela tiden. Vilket är skitjobbigt för jag hamnar efter i skolan och de är ju inte så att jag orkar ligga hemma och plugga när jag har 39 graders feber. Men jag har faktiskt gjort 3 svenska texter, är faktiskt stolt :D Detta är nog det mesta jag pluggat på hela min gymnasietid hehe:)

Men nu ska jag ta upp ett bad, sen blir det mat och kanske ett till inlägg men annars har jag inget annat för mig ikväll utan ska bara ta det lungt:)

Ses imorgon!

Likes

Comments

Godmorgon!!

Tänkte bara berätta om hur min helg har sett ut:)

Jag slutade 11 så tog en fika på espresso house och sen drog jag upp till östrabo vid 1 för jag, Josefine och Emma skulle ta tåget till Strömstad vid 2. När vi kom fram till Strömstad så drog vi till Alma för att göra oss i ordning och sen gick vi och köpte tapas grejer för tjejkvällen:P Sen vid 7 kom dom andra tjejerna och vi började laga maten och gjorde drinkar:)
Kvällen slutade ganska tidigt för mig, Josefine och Emma men vi hade såå mysigt och de var verkligen skönt att få prata med mina vänner från Strömstad igen!! Har verkligen saknat dom:)

På lördagen var jag väldigt trött och hängning så vi åkte hem till Kungshamn vid 3 så vi var hemma runt 6 för vi åkte till nordby innan och köpte godis;)
När jag kom hem gick jag direkt in i duschen, käkade och sen somna jag vid typ 8-9:) Var som sagt väldigt trött..

Idag är det Söndagsångest som gäller...
Tror Linus kommer över en stund och vi tänkte ha film maraton:) Har inget annat för mig idag utan ska bara ta de lugnt, tänkte plugga men "glömde" datorn i skolan hehe;)

De va allt om min helg och hoppas helgen va lika mysig som min:)

Likes

Comments