Hej! jag i helgen har jag inte gjort speciellt mycket förutom att jag jobbade på fredagen mellan 14:30 och 01:00 så jag missade självklar hockeyn... Men dom vann ju så det var ju bra!
Igår så hade Moa och Lovisa sin 18års fest som man så klar också missade bara för att man skulle jobba på söndagen.. men fick åka hem från jobbet idag för att jag mådde så konstigt..
Men nu är det bara två dagar kvar tills jag åker till Spanien och det ska bli så himla kul!!
vi ska åka typ 12 personer, å jag längtar så mycket !!
så i morgon åker vi ner till Arlanda för att sova på hotell för vi måste vara på flygplatsen typ 5 på morgonen för flyget gå 8.
Men nu har jag packat färdigt iallafall!
Puss&hej


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort speciellt mycket jag har varit på praktiken som jag har på lekia!
nu på kvällen har jag varit med Sara och åkt bil och kikat lite på en massa saker inne i stan fast det hände inte speciellt mycket, och sen när jag kom hem vara jag tvungen att skriva en sammanfattning av några frågor man va tvungen att ställa på praktiken som ska va inne nästa vecka när jag inte är hemma!
För om 8 dagar åker jag till utlandet!!

puss!


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att jag har varit inne i stan och kolla på när min lillebror spelat innebandy match!
Dom vann med 14-4 tror jag det var!
Sen nu på kvällen har jag varit och åkt bil med Maria men vi orkade inte vara ute så länge för vi va trötta så nu ska jag väl krypa ner och kolla på en film eller något!

Likes

Comments