Igår va de nyårsafton å då fick jag och Maria h laga mat till våra familjer istället för att äta på turbinen så vi lagade trerätters med macka å skagenröra, kött och potatisgratäng och till efterrätt blev det kladdkaka med glass och bär!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag varit till stan med mamma för att kolla på julklapp till William men vi hittade inte de vi letade efter!
Sen va vi på Coop å handlade å jag plocka i massa juliga blommor så jag kunde göra julblommor
Nu ska jag väl bara typ ligga på soffa eller nå
Puss&hej

Likes

Comments

Idag ska vi åka hem!! Det har varit varmt å skönt här men nu vill jag hem å äta riktig mat för maten har varit alldeles för konstig å inte varit nå god här dom senaste dagarna så vi va ut och åt i måndags på Swedish corner och de va riktigt gott!!
Men nu har vi packat å ska gå å äta frukost så klockan tolv typ kommer bussen som ska ta oss till flygplatsen så är nog i Stockholm klockan 9 ikväll!
Puss&hej

  • Spanien

Likes

Comments

Idag har vi varit på Siam park som är ett stort vattenland här i Teneriffa! De va sjukt kul att få åka en massa olika vattenrusch banor å få göra en massa olika saker!
Det fanns även ett ställe där de kom vågor en gång i halvtimmen så att man fick mata med en jätte stor våg de va sjukt kul p häftigt!
Och på kvällen spelade vi bingo å jag vann!! Priset var en champagneflaska!
Nu ska jag lägga mig för har bränt mig så himla mycket överallt känns de som
Puss&hej

  • Spanien

Likes

Comments

Igår och idag har de varit väldigt bra väder å jätte varmt så vi har inte gjort så mycket förutom att legat vid poolen å solat å de va väldigt skönt!
Vi har även gått på promenad och kollat på massa saker och hur de ser ut å så!
Så idag va vi på strandpromenad!
Imorgon ska vi åka till Siam park som är ett väldigt stort vattenland här
Puss&hej

  • Spanien

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Teneriffa å de har varit ganska varmt idag när vi kom fram men nu är det ganska kallt å regnar

  • Spanien

Likes

Comments

Hej! jag i helgen har jag inte gjort speciellt mycket förutom att jag jobbade på fredagen mellan 14:30 och 01:00 så jag missade självklar hockeyn... Men dom vann ju så det var ju bra!
Igår så hade Moa och Lovisa sin 18års fest som man så klar också missade bara för att man skulle jobba på söndagen.. men fick åka hem från jobbet idag för att jag mådde så konstigt..
Men nu är det bara två dagar kvar tills jag åker till Spanien och det ska bli så himla kul!!
vi ska åka typ 12 personer, å jag längtar så mycket !!
så i morgon åker vi ner till Arlanda för att sova på hotell för vi måste vara på flygplatsen typ 5 på morgonen för flyget gå 8.
Men nu har jag packat färdigt iallafall!
Puss&hej


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort speciellt mycket jag har varit på praktiken som jag har på lekia!
nu på kvällen har jag varit med Sara och åkt bil och kikat lite på en massa saker inne i stan fast det hände inte speciellt mycket, och sen när jag kom hem vara jag tvungen att skriva en sammanfattning av några frågor man va tvungen att ställa på praktiken som ska va inne nästa vecka när jag inte är hemma!
För om 8 dagar åker jag till utlandet!!

puss!


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att jag har varit inne i stan och kolla på när min lillebror spelat innebandy match!
Dom vann med 14-4 tror jag det var!
Sen nu på kvällen har jag varit och åkt bil med Maria men vi orkade inte vara ute så länge för vi va trötta så nu ska jag väl krypa ner och kolla på en film eller något!

Likes

Comments