Tror jag har fått ett år då jag är lite mer sjuk än andra. Det är så det känns, är nu förkyld för andra gången och denna gången är det tyvärr hosta. Har inte sovrit ordentligt på två nätter så idag promenerade jag ner till vårdcentralen för att få lite medicin så nu är det vila som gäller. Jag som hade massvis med planer i helgen. Så kan det vara.

​En härlig bild från en turistig dag i London. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​En onsdag med två positiva tentaresulat känns helt fantastiskt. Blir riktigt stolt över mig själv. Nu på måndag är det två nya kurser som gäller och när de är klara är första året klart. Helt sjukt. Har snart gjort ett år av tre. 

Likes

Comments

Efter en dag hos frissan och sen en vända på stan med min kusin kan jag meddela att sängen känns skön. Proppade i mig alla möjliga värktabletter och allergimedicin då jag inte kände mig hundra imorse och det känns som det är en förkylning på g. Varken vill eller har ork/lust att bli sjuk. Speciellt inte med allt som händerna veckan/helgen
Biter ihop och tar det lugnt imorgon. Håller tummarna och hoppas förkylningen seglar förbi inatt

Likes

Comments

En påsk som vi bara tagit det lugnt och haft det otroligt mysigt. Lite jobb har jag fått in på schemat också och idag började jag dagen med cardio följt av en sväng till IKEA med mamma.

Nya innekuddar, en blomkruka, nytt blomträd och matlådor.

Imorgon är det dags för ett efterlängtat frisörbesök. En utväxt som inte är vacker och mina toppar, ja de skall vi inte diskutera. Tur att jag har världens bästa frisör som lär göra under

Likes

Comments

​Började dagen 06.30 med ett Tabatapass så det känns som denna dagen varit hur lång som helst. Hur som helst så åkte jag och mamma iväg för att fixa en födelsedagspresent samt köpa lite träningskläder. Lyckades till min förvåning hitta otroligt mycket och väldigt mycket fint så otroligt glad för det. 

Nu: middagsdags innan plugg

Likes

Comments

Min födelsedag. Väcktes inte av skönsång och tur var väl det då Filip stack vid 06:30.

Har hunnit med en sväng till Borås och även till Tandläkaren.

Ett paket (dock som jag beställt själv) låg i brevlådan när jag kom hem. Alltid lite roligt att få hem det man beställt

Nu skall jag få i mig lite mat innan det är dags för en tur till Gymmet

Likes

Comments

Hade det inte varit skottår hade jag idag haft födelsedag men jag får vänta ytterligare än dag. Det sägs att den som väntar på något gott....

Har idag varit vaken sen 7,30. Tog en promenad med Micha o killarna och har sen jag kom in stått i köket. Har lite släktkalas idag och det bjuds på både mat och tårta.

Med jobb och plugg igår så blir det en full dag med allt sådant idag. Tur att jag har en fin mamma som erbjöd eller ja, vet inte hur man skall tolka det men hon gör min favoritpaj så jag kan fokusera på de andra​En fin vårdag men en match i strandtennis på Naxos hade inte varit fel det heller 

Likes

Comments

Och en eftermiddagsnap

Likes

Comments

Tenta två av två denna vecka är avklarad och förkylningen håller i sig. Har däremot inga känningar i halsen så lite träning ikväll skall jag nog kunna ge mig på.

Fick knäppt den här bilden igår och det är fantastiskt hur mycket man kan tycka om en plats. Jag är så glad att få ha vattnet såhär nära som jag har. Det är inte ofta men ibland när jag går på bryggan känner jag doften av tång. Det kanske inte är så många som gillar den men det gör jag. Kan tycka det är helt fantastiskt. 

Likes

Comments

Igår var det full rulle med kalas och Filips släkt från delar av Norge och Sverige var på besök för att fira F's mormor som fyllt 75. Stort Grattis!

Vi åt god mat och hade det trevligt och idag är det plugg som varit på schemat. Erik och jag har suttit vid köksbordet med varsina mattesaker fram tills nu. Känner att en paus är på schemat för att sedan nöta igenom två övningstentor inför imorgon.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw