Känns som en lång skolvecka framför mig. Heldagar alla dagar förutom fredag. Då går jag 9:15-12. Ska bli väldigt skönt att få sluta tidigt då det vankas jobb i helgen.
Imorgon är det uppstigning oerhört tidigt. Ska vara i Borås redan vid åtta, vilket betyder att jag åker hemifrån strax efter sex och sen väntar mätningsteknik hela dagen.
Sitter och läser lite i det kompendiet nu

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, förutom att det är våffeldagen så är det även Maggies födelsedag!

Ett stort guldpaket till en guldtjej

Likes

Comments

Carro kom med det fantastiska förslaget att ta en glass i solen efter föreläsningen som vi hade imorse och jag var inte sen att hänga på. Tacka vet jag lacrase i sånna lägen. Det kommer ju fler och fler laktosfria glassar men var sugen på att testa någon ny så det blev en av den nya magnumglassarna. Jag kommer nog inte köpa den igen men kul att ha testat.

Nu är det paketinslagning som gäller. Fasters "lilla" fyller två imorgon och jag tror det kommer vara lite skräckblandad förtjusning hos Maggies föräldrar, det är sånt man har fastrar till.

Visar imorgon

Här var hon bara några dagar gammal och nu fyller hon två! Galet vad tiden går fort. Snart får hon en kusin på denna sidan släkten med. Helt fantastiskt att mina föräldrar har fått tre barnbarn på tre år. Världens bästa farmor och farfar och blivande mormor och morfar

Likes

Comments

Det känns som denna veckan har sprungit förbi. Det är redan fredag och snart helg. Jag hade ingen skola igår och tog det bara lugnt. Tror både kropp och knopp behövde det. Passade på att ta ett avslappnande bad nere hos mamma och pappa, skönt både för fogarna och ryggen.

Nu väntar en föreläsning sen blir det hem och ta hand om lägenheten.

Har paket som ska slås in, saker som ska upp från källaren och så tänkte jag plocka bort så mycket som möjligt som är Dreamhomes saker


Dagens mage 29+2

Likes

Comments

Började dagen hos sjukgymnasten. Fick mer mig fyra övningar och ett foglossningsbälte därifrån. Hade tid hos henne vid 8:15 och när jag var klar där åkte jag tre våningar upp för mitt besök hos BM. Tog blodprover, måtte magen och lyssnade på hjärtat.

- "magmåttet" var 28 och hjärtslagen låg på 144. Hjärtslagen har legat på 144 varje gång hon kollat. Första gången det skulle göras fick sig maskinen några sparkar vilket var lite komiskt. Var precis som att liten inte ville att vi skulle lyssna.

Just nu sitter jag med vinterjackan på, det är kallt i vinden, och läser en bok på balkongen. Det känns som våren är på väg på riktigt nu.

Likes

Comments

Det känns som klockan är 22 fast den bara är 19. Började dagen tidigt då vi hade första föreläsningen 8:15 vilket betyder att jag får åka hemifrån vid 06:20. Galet tidigt men så är det när man pendlar. Som tur är tog det bara 1,5h dörr till dörr på hemvägen. Alltid lika skönt när det går så smidigt. Det är bara två kurser kvar denna terminen, hoppas jag klarar av att skriva tentorna i slutet av maj/början av juni annars får jag ta och skriva dem i Augusti.

Gick in i ny vecka med graviditeten idag. Vecka 30(!!!!) helt galet. Det är alltså 10 veckor kvar tills bf och imorgon ska jag till MVC och även till sjukgymnasten. Ska se om jag kan få några övningar för min foglossning


Denna bilden togs i v28. Tror jag får ta en ny ikväll

Likes

Comments

Filip vet verkligen hur han ska uppvakta mig till att bli mållös. Efter jobbet kom han hem med en fantastisk fin födelsedagspresent. En väska till samlingen. Och ja, jag har en del men det är ju det bästa jag vet med.

Summa va den här födelsedagen blir PERFEKT!

Likes

Comments

Började dagen tidigare än vanligt idag och eftersom det är rätt ljust ute så kändes det bra. Jag och Newton tog en promenad nu och jag ska snart ta mig till skolan för dagens föreläsning. Började med en ny kurs igår och det är fortsättning på den idag. Imorgon är det dags för den andra nya kursen. Sista kurserna för i år. Har tentor inplanerade 29 maj och 1 juni och med bf 6 juni så kan man undra hur det ska gå men med rätt inställning tror jag man löser det mesta.


Likes

Comments

Det är mycket som förändras i kroppen under en graviditet. Jag tror ibland jag helt tappat minnet... Något av det värsta är när man ska berätta en sak och personen man ska berätta för säger vänta lite och när man väl ska berätta så är det blankt. Kan inte komma på alls vad jag ska säga. Visst kan det hända i vanliga fall också men nu är det extremt ofta.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw