Contains affiliate links

Det är redan midsommar imorgon och C är då 12 dagar gammal. På dessa 12 dagar (eller 11 som det är idag) har vi börjat lära känna hennes rutiner och hur hon fungerar. Hon vaknar 2-3 gånger på nätterna så jag sover sisådär 2-3h i stöten innan det är dags för matning. Det funkar riktigt bra och jag brukar försöka få till en tupplur mitt på dagen.

Det är en liten fröken närhet, precis som hennes mamma var... Karma va? Nejdå det är bara mysigt med henne på bröstet men ibland när man känner att man vill göra lite saker eller ta en promenad med vagnen blir det lite bökigare. Vagnen går finfint om hon precis ätit och läggs ner sovande i den men att hamna i den i vaket tillstånd är inget roligt. Newton älskar vagnen och förstår inte varför han ibland tvingas gå när den är med ute... Han har ju sin plats given under och blev inte jätteglad när vi var och hämtade paket och jag hade lagt de där han brukar hoppa upp... Jag är däremot otroligt glad att jag valde en vagn som han kan hoppa i och ur själv. Så har ni liten hund som ni vill ska kunna åka vagnen vid behov och själv hoppa i och ur är Britaxen fantastisk!


Mina fina killar på premiärturen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har hon varit hos oss en vecka och livet känns fantastiskt.. Amningen funkar kanon, hon äter större delen av dygnet känns det som men allt känns bra. Imorgon kommer BVC på besök vilket ska bli spännande. Filip har börjat jobba igen så idag var första dagen jag var ensam men det har gått super.

Sov till halv tolv, det tipset fick jag av en av läkarna att sov när hon sover så orkar du mycket mer. Har vi tur så vänder hon sitt dygn rätt snabbt och inser att man bör vara vaken på dagen istället.

Newton älskar vagnen och förstår inte varför han ska gå när vagnen är med... Han var och tog tandsten häromdagen och var inte sig själv under två dygn vilket gjorde mig orolig men nu är han tillbaka till sitt vanliga jag igen. Han verkar vara stolt över sin lillasyster och visar gärna upp henne. Världens finaste vovve

Likes

Comments

I 40+4 valde Céline att komma. Vilken häftig upplevelse dag är att föda barn och känslan nu efter är magisk. Allt har fått fantastiskt bra och jag är så stolt över mig själv och framförallt över Filip. Ett sånt team vi var tillsammans under förlossningen.

För min egen skull kommer en berättelse men jag får nog ge det någon mer dag att hinna smälta. Det jag kan säga dock om du har en förlossning framför dig är gör en spellista och ha med dig egen musik. Det hjälpte och peppade mig. Kan lägga upp min lista här men utgå från dig själv. Vilken musik får dig taggad och lugn? Kanske märklig kombo men jag behövde ha musik som gjorde mig glad, taggad, lugn och som kunde ge fokus. Det är en lista som är otroligt blandad, allt från svenska klassiker till country... Lite sån jag är

Här är världens finaste mormor och morfar som var nere på sjukhuset och sa hej

Vi valde att åka ner till Varberg och jag kunde inte varit mer nöjd. Vilken fantastisk personal och riktigt bra lokaler. Nu ska jag joina Filip och Céline och sova några timmar till.

Ville bara ge sken om att vi har det hur bra som helst men att skriva här är inte prioriterat. Även om jag själv tycker om att kunna kika tillbaka och läsa.

Nu ska vi bara njuta

Likes

Comments

​Har sovit otroligt gott inatt och känner mig helt utvilad. Vet inte när jag sov en hel natt senast. Eller ja, jag somnar ju sällan innan 1 men sov ändå till halv sju, fast lyckades somna om till halv 10 då det var dags att köra Filip till båten. Han har ribb på schemat idag och jag ska nu ut på en promenad i solen. Både jag och Newton behöver det och jag gör väl allt för att försöka få igång den här förlossningen nu. Det känns dock som den inte kommer starta av sig själv utan det kommer krävas en igångsättning, vi får se. På onsdag får jag svar om jag blir igångsatt då eller veckan efter. 

Efter promenaden tar jag och Newton oss ner till mamma och pappa för lite mys och sen ikväll tänkte jag svänga förbi en kollega på lite mys. Bara jag får min eftermiddagssömn så funkar det. 

Likes

Comments

Då var vi två dagar över tiden och dagarna går sjukt långsamt... Började dagen med möte hos barnmorskan som gick bra. Allt ser bra ut och bebisen verkade sträcka på sig ordentligt när hon mätte. Pratade även om igångsättning då jag anmält mig till en studie så antingen blir jag igångsatt i 41+0 eller 42+0 det är 50% chans att få det nästa vecka så det får vi se. Håller tummarna för att det blir om en vecka men det kanske är lika bra att ställa in sig på att det blir i 42+0 så jag inte går och blir besviken. Vill ju så gärna träffa den här bebisen NU.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Det gäller att skämma bort den håriga bebisen med. Hämtade ut Newtons nya sele på posten och den satt som en smäck.

En Julius K9 i Camo

Camo har varit riktigt svår att få tag i när det gäller Newtons size men tillslut så.

Likes

Comments

Då har jag "gått över tiden". BF var igår vilket gör att jag är i v 41 idag. Just nu pågår en studie där man kan bli igångsatt i antingen v 41+0 eller 42+0, det sker en lottning och idag anmälde jag mig så nästa vecka (om förlossningen inte startar innan) ska jag dit på ett möte och har jag tur (ja, för jag vill gärna bli igångsatt så snart som möjligt) så hamnar jag i gruppen som sätts igång 41+0 vilket då blir den 14.

Mycket mönster men bilden togs igår på självaste BF-dagen. Klänningen är jag helt kär i och tror jag kommer använda den mycket efter graviditeten. Den är så skön och i en bra längd. Har suktat efter den ett tag men inte köpt eftersom jag är gravid men igår slog jag till och jag är så nöjd!

Likes

Comments

Dagen är här. Beräknat att komma bebis och jag har noll känningar. Har haft en del förvärkar till och från men det känns bara som bebisen jäklas... Dock sa barnmorskan att det är bra med förvärkar för livmodertappen mognas och förlossningsarbetet går gör förhoppningsvis snabbare. Vi får se helt enkelt men iaf ingen bebis här än

Likes

Comments

Började dagen med att åka med mamma, pappa och Maggie till Universeum. Det var fantastiskt att få se Maggie i regnskogen och något hon pratat om mycket och länge är aporna och antingen hade vi tur eller så är de som mest aktiva på morgonen för apor såg vi, flera stycken och blyga var de inte heller.


Likes

Comments

Det närmar sig BF med stormsteg men bebisen verkar ha gottat till sig ordentligt. Min sömn på nätterna är fortfarande kass. Jag drömmer väldigt väldigt mycket och vaknar flertalet gånger. Försöker sova middag på dagarna och somnar tyvärr sällan innan 01. Bebisen har ett mönster att mellan 00-01 är den som mest aktiv. Det är fantastisk att jag känner så mycket rörelser som jag gör och att den verkar må bra men nu är jag trött. Gör inte så mycket på dagarna utan försöker verkligen bara vila vilket iof gör mig väldigt rastlös.

Igår kväll åkte vi hem till Matilda och Kristoffer på middag. Det var himla mysigt och väldigt välbehövligt för mig. Mysigt att komma iväg på vardagar och hitta på saker med.

Nu väntar duschen och sen tänkte jag ta ut Newton på en promenad.

Likes

Comments