Såg ut som det kunde bli en fin dag imorse men allt eftersom dagen gick så blev det sämre och sämre.

Labben gick kanonbra. Vi fick sluta rätt tidigt och lyckades förbättra oss vilket var målet.

Hann förbi H&M för att köpa strumpbyxor och även klänningen som jag spanat på. Den hade även kommit i en grön färg men nöjde mig med grå tills vidare.


Samma klänning som jag har på bilden här, den är hur skön som helst! Rekommenderar den starkt

Tänkte ge mig på att läsa lite i min ena Lean-bok innan F kommer hem för dagen och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Imorgon väntar en kort dag. Skulle haft heldag men på grund av dubbelbokning av salar så flyttades föreläsningen till nästa vecka. Ganska skönt att få sluta tidigt även om det hade varit ännu skönare att vara helledig nästa fredag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heldag i skolan vilket resulterade i en trött bussresa hem. Var hemma i ca 30 minuter innan jag blev upphämtad av mamma, som körde mig och pappa till Scandinavium. Jösses, vilken spännande match. Fyra perioder och en del nervösa stunder. Kul för dem att de gick vidare. Tror inte jag har varit på en Frölundamatch på hela säsongen.

Nu ska kroppen och huvudet få varva ner innan det är dags att sova för imorgon väntar ytterligare en lång dag i skolan. Dock med Labb som jag har hört är rätt kul så det är skönt.

Ny vecka med graviditeten idag. 30+0.

God natt

Har idag haft på mig det skönaste plagget jag äger just nu. En ribbad klänning från H&M-divided. Tror jag ska se om jag hinner in till stan efter skolan imorgon och köpa en till i en annan färg så jag kan variera lite

Likes

Comments

Uppstigning halv sex, dock blev det kvar i sex då jag lyckades stänga av ena alarmet. Borås bjöd på kanonfint väder och vi fick även igenom att börja 9 istället för 8 imorgon. Gör rätt stor skillnad att åka hemifrån 6:20 eller 7:20. Den timman är guld värd.

Imorgon är det dags för ny vecka med magen. Den växer och bebisen sparkar. Längtar bra mycket till juni nu. Trots foglossningar vill jag ändå att den stannar till 2 juni så jag hinner skriva mina tentor.

Nu är det dags att laga middag. Torsk med hummerfond och purjolök. Mums!Likes

Comments

Känns som en lång skolvecka framför mig. Heldagar alla dagar förutom fredag. Då går jag 9:15-12. Ska bli väldigt skönt att få sluta tidigt då det vankas jobb i helgen.
Imorgon är det uppstigning oerhört tidigt. Ska vara i Borås redan vid åtta, vilket betyder att jag åker hemifrån strax efter sex och sen väntar mätningsteknik hela dagen.
Sitter och läser lite i det kompendiet nu

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, förutom att det är våffeldagen så är det även Maggies födelsedag!

Ett stort guldpaket till en guldtjej

Likes

Comments

Carro kom med det fantastiska förslaget att ta en glass i solen efter föreläsningen som vi hade imorse och jag var inte sen att hänga på. Tacka vet jag lacrase i sånna lägen. Det kommer ju fler och fler laktosfria glassar men var sugen på att testa någon ny så det blev en av den nya magnumglassarna. Jag kommer nog inte köpa den igen men kul att ha testat.

Nu är det paketinslagning som gäller. Fasters "lilla" fyller två imorgon och jag tror det kommer vara lite skräckblandad förtjusning hos Maggies föräldrar, det är sånt man har fastrar till.

Visar imorgon

Här var hon bara några dagar gammal och nu fyller hon två! Galet vad tiden går fort. Snart får hon en kusin på denna sidan släkten med. Helt fantastiskt att mina föräldrar har fått tre barnbarn på tre år. Världens bästa farmor och farfar och blivande mormor och morfar

Likes

Comments

Det känns som denna veckan har sprungit förbi. Det är redan fredag och snart helg. Jag hade ingen skola igår och tog det bara lugnt. Tror både kropp och knopp behövde det. Passade på att ta ett avslappnande bad nere hos mamma och pappa, skönt både för fogarna och ryggen.

Nu väntar en föreläsning sen blir det hem och ta hand om lägenheten.

Har paket som ska slås in, saker som ska upp från källaren och så tänkte jag plocka bort så mycket som möjligt som är Dreamhomes saker


Dagens mage 29+2

Likes

Comments

Började dagen hos sjukgymnasten. Fick mer mig fyra övningar och ett foglossningsbälte därifrån. Hade tid hos henne vid 8:15 och när jag var klar där åkte jag tre våningar upp för mitt besök hos BM. Tog blodprover, måtte magen och lyssnade på hjärtat.

- "magmåttet" var 28 och hjärtslagen låg på 144. Hjärtslagen har legat på 144 varje gång hon kollat. Första gången det skulle göras fick sig maskinen några sparkar vilket var lite komiskt. Var precis som att liten inte ville att vi skulle lyssna.

Just nu sitter jag med vinterjackan på, det är kallt i vinden, och läser en bok på balkongen. Det känns som våren är på väg på riktigt nu.

Likes

Comments

Det känns som klockan är 22 fast den bara är 19. Började dagen tidigt då vi hade första föreläsningen 8:15 vilket betyder att jag får åka hemifrån vid 06:20. Galet tidigt men så är det när man pendlar. Som tur är tog det bara 1,5h dörr till dörr på hemvägen. Alltid lika skönt när det går så smidigt. Det är bara två kurser kvar denna terminen, hoppas jag klarar av att skriva tentorna i slutet av maj/början av juni annars får jag ta och skriva dem i Augusti.

Gick in i ny vecka med graviditeten idag. Vecka 30(!!!!) helt galet. Det är alltså 10 veckor kvar tills bf och imorgon ska jag till MVC och även till sjukgymnasten. Ska se om jag kan få några övningar för min foglossning


Denna bilden togs i v28. Tror jag får ta en ny ikväll

Likes

Comments