Header

Grekland 2016 - Det var bäst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har spenderat några dagar vid kusten med min andra familj. Njöt varje minut av min ledighet och som ni ser på bilderna tog vi vara på tiden till 100%.

Likes

Comments

Hejhej!

Jag jobbar väldigt mycket just nu mennär jag tittar tillbaka på bilder från den senaste tiden ser jag att mycket roligt har hunnits med också. Jag har varit förkyld de senaste dagarna och den börjar äntligen gå över. Att jobba när man inprincip är sjuk har varit jobbigt men eftersom jag verkligen behöver pengar och ändå mått relativt bra har det fått gått ändå haha.

Idag kommer min Leon hem! Äntligen, ska bli skönt att krama om honom. Denna vecka är även mina föräldrar och hans bortresta med så vi har bestämt oss för att flytta ihop en vecka. Tyvärr jobbar jag alla dagar utom helgen när de kommer hem igen men det blir kul ändå!

Puss.

Likes

Comments

Hej på er! Efter att jag kom hem från USA har mitt liv mest bestått av jobb men även en del häng med kompisar. I söndags kom äntligen min Leon hem som jag har saknat massor under de tre senaste veckorna! Så när jag inte jobbar, försöker vi ta igen så mycket tid med varandra som de bara går. Tyvärr har han blivit sjuk vilket förstör lite eftersom jag absolut inte kan bli det nu när jag jobbar en hel del. Försöker också lägga tid på körningen och körkortet nu eftersom min födelsedag närmar sig med storm. Har tyvärr inget mer att skriva för tillfället. Här ovan kan ni se några bilder från de senaste kvällarna! Puss&kram.

Likes

Comments

NEW YORK. Har en stor kärlek för denna stad och har redan nu bestämt mig för att en dag ska jag bo där. Inte för alltid men åtminstone ett tag. Manhattan var otroligt häftigt att uppleva men det var i Brooklyn jag kom framtill att där vill jag någon gång bo. Denna resa var otroligt roligt men gick självklart alldeles för fort! Längtar redan nu till nästan gång.

Likes

Comments

Har verkligen hur mycket bilder som helst som illustrerar hur bra vi har det här just nu. Jag stormtrivs och kommer aldrig bli redo för att åka hem. Hoppas allt är bra med er, puss.

Likes

Comments

God morgon!! Idag är det första dagen i New York och jag är jättetaggad. Klockan är just nu sju och vi alla är klarvakna pågrund av tidsskillnaden. Men det gör egentligen inget eftersom vi nu kan starta dagen ännu lite tidigare vilket jag tycker är toppen. Idag väntas en dag med massa turistgrejer och vi ska försöka bocka av några "måsten".

Kan inte fatta att jag äntligen är här? Så länge som jag har längtat till den här dagen och nu är den kommen! Är sjukt nyfiken på vad dagen kommer att erbjuda. Kram på er!

Likes

Comments

Bilder från de senaste dagarna. Jag kan helt klart beskriva dagarna som händelserika och kommer därför inte berätta om allt, låter bilderna tala istället!

Idag är det bara två dagar kvar tills jag åker till New York (!!) och en dag kvar tills Leon åker till Miami. Vi sa hejdå till varandra för några timmar sedan och saknar honom redan. Tre veckor utan honom är tre veckor för mycket men som tur är, finns en hel del roliga saker inbokade under den tiden. Puss.

Likes

Comments

I torsdags var jag på Salong Johnas och slingade håret. Klippte även en ganska bra bit på längden vilket blir skönt under sommaren! Puss.

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen sommarlov. Känns svårt att fatta det, nu blir det två och en halv månad utan stress och press. Att bara kunna slappna av och inte behöva tänka på skolan nu på ett tag är helt underbart. Här ovan är några bilder från gårdagen förutom sista som jag tog idag. Först blev det lunch på stan med några vänner sedan en snabb titt på kortegen. Vid tretiden åkte jag till Saras mottagning och efter det vidare till två till.

Kvällen spenderades hos Erik som hade 18-årsfest! Jag och Leon drog hem tidigt för jag hade ganska ont i huvudet. Hemma hos honom tog vi det lugnt en sund innan det var dags att sova. Idag tog vi en lång sovmorgon och vid ettiden kom mamma och hämtade mig. Sedan dess har jag inte gjort något speciellt och ska fortsätta med det nu! Kram på er.

Likes

Comments