Surfade igår för första gången, what a feeling! Det var superkul tycker jag, när man väl kom upp. Tror jag var den enda av fem som faktiskt lyckades surfa. Jag jag var då också den enda av fem vars knä hoppade ur led. Kan säga såhär i efterhand att det var värt det. Hade hellre haft det såhär än att inte komma upp och inte ha ont i knät. Lite synd bara för jag hade verkligen velat prova igen och kunna köra lite mer seriöst men så kommer det nog inte riktigt bli.

Tråkigt väder = svartvit bild

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att Carl Philip och Sofia har gift sig är väl inget man har missat men ett måste är faktiskt att se Sofias låt till Carl Philip som framfördes av Molly Sanden och Danny. Av någon anledning har det hypeats över Carl Philips tal vilket jag själv inte alls tyckte var bra. Han sa ju bra saker men språket var inte alls avslappnat så det var ju verkligen bara intränat.

Sofias låt HÄR i alla fall, och Molly sjunger ju som en gud också.

Jättedröm med bröllop förövrigt

Likes

Comments

Vi får inte glömma världens bästa morfar som har dött. Ska säga er att fyfan vad dåligt jag mår över det. Snälla snälla snälla kan alla bara uppskatta sina mor- och farföräldrar till hundra procent. Jag kände mig inte alls "klar" när morfar försvann och jag har aldrig känt så mycket ånger över något som jag kände över min prioritering de senaste åren. Höll till och med ett tal om det och stod och böla framför alla på mottagningen efter begravning. Jätteglad att jag gjorde det. Fick på så sätt "tala ut" och jag kände att jag fick ett ordentligt avslut. Det ultimata hade ju såklart varit om jag inte hade känt så alls.

Likes

Comments

Så himla myspys att jag fortfarande har ganska många läsare kvar! Har suttit och läst igenom mina gamla blogginlägg och insåg att jag verkligen gillar att läsa om mitt liv. Ska börja smygblogga nu lite för min egen skull och så får vi hoppas att ni också blir nöjda.

Jag är i Santa Barbara och pluggar atm. Igår var jag ute och drack alkohol = bröt mot två ganska strikta lagar här i USA. Man får inte vara ute längre än 11 om man under 18 och alkohol får man inte dricka förns 21 (!!?!?) Höll på att bajsa på mig när polisen åkte förbi. Kul att jag har kul i alla fall, visst? Är på mitt rum nu med min room-mate som jag kommer väldigt bra överens med. Tack för det.

Anna tog studenten igår också och jag kunde inte vara med. Känner bara NEJ det är typ inte värt att vara här för det är en dag man bara vill vara med på.

Ellie min kärlek till vänster och en bild från gården

"Hamsater Anna" som hon säger och en bild från gårdagen med Maria yeh

USA å så

Grillning och Johan, såklart han ska få vara med

Likes

Comments

Åh inte alls igår ju! Sitter och lyssnar på lite låtar från sådär december-februari och hamnar direkt i något "måsta-skriva-på-bloggen"-mood. Ganska härligt faktiskt. Det är väldigt tråkigt på något sätt att jag har slutat. Jag kan säga er att livet kom i mellan. Inte livet som i djupa tankar och mitt livs kärlek, utan livet som i studier. Det enda jag gjort denna termin är att plugga. TORKA. ÖKEN. Det är vad jag kallar det. Nu däremot! Har precis spenderat mina sisa minuter på plugg denna termin, imorgon har jag mina sista examinationer. Har en lång helg + en otroligt händelserik vecka framför mig och sedan bär det av till förenade staterna i Amerika. What? Ja, USA. Fem veckor ska jag vara där. Jag har aldrig varit borta längre än två/tre veckor från Sverige och typ max en veckan utan mamma och pappa. Har dock inte hunnit bli rädd än då alla krafter ligger på allt jag har fullt upp med här hemma.

Medan jag var borta då? Jag har skrattat och gråtit. Ris och ros. Mår i nu läget bra, har många omkring mig som jag bara älskar att vara med vilket såklart underlättar hela livet rätt så mycket. Jag tycker inte det behövs sägas mer än så.

​Jag och en bästavän

Likes

Comments

Det är vår i alla fall

Likes

Comments

Är du i ett förhållande? Nej

Har du kysst någon idag? Ja, faktiskt

När går gränsen vid otrohet? "officiellt" vid en kyss, men det betyder inte att skrivna sms eller liknande inte kan göra ont.

Är du romantisk? Det skulle jag nog säga

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen/flickvännen? Villig att göra uppoffringar, kaxig men snäll och rolig

Vad är viktigt i ett förhållande? Tillit är allt

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja

Har du lekt med någons känslor? Lekt är fel ord, har väl bara inte alltid känt likadant som den andra personen i fråga

Hur många har du varit ihop med? Två personer

Länge höll ditt längsta förhållande? I ett år och åtta månader

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel. Singel, singel singel. Jag har spenderat alldeles för stor del i mitt liv med pojkvän. Det behöver inte betyda att jag vill hoppa runt mellan killar var dag, kan absolut ha mindre "relationer" och liknande. Eller snarare, jag vill ha mindre relationer eller någon man "håller på med" som man säger

Vem sov du senast bredvid? Inga namn nämnda :)

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Jättegamla, kanske 30/35


Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Först och främst, big no till tatueringar. Sedan en icke familjemedlems namn? Nej.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Dumpat hehe

Hatar du ditt ex? Absolut inte

När du vill ha någon, vad gör du? Jag vet inte riktigt. Visar mig nog ganska intresserad jämfört med många andra tjejer som ska vara svåra. Kan säga er att det har fungerat väldigt bra!

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Helt ärligt, jag har svårt för dejter. Eller, i alla fall en middagsdejt så ska man sitta där och äta kladdig spaghetti med någon man verkligen inte känner. Nej, inget för mig. Beror ju helt på också i och för sig. Om det är någon man träffat ett tag eller flera gånger på fest etc kan en middag istället bli riktigt mysig och romantisk.

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Pappa

Om människan i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Om han vill bli förlåten och agerar därefter skulle jag förlåta.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja, en mysig sak bara. Absolut inte för att jag är trogen eller så.

Vill du ha barn? Jag bara SKA ha barn

Blir du lätt kär? KÄR vet jag inte, men ja jag har lätt för att gilla personer vilket jag är glad över. Riktigt mysigt att få gå runt och ha en liten crush på någon nästan hela tiden

Vad faller du för?
Något jag ständigt får höra är att jag alltid "får" de snälla och godhjärtade killarna så mitt spontana svar hade varit att jag faller för snällhet. Är däremot inte helt övertygad att det stämmer men men

Vad är det mest avtändande du vet? Osäkerhet och personer som tycker att de är bättre än alla andra

Har du fått ditt hjärta krossat? Ja det skulle jag säga! Men jag fick "krossa" tillbaka sen thihi

Har du en "utseendetyp" hos killar/tjejer? Jag gillar generellt killar med brunt hår och jag gillar fina ögon. Sen behöver inte det betyda att kärleken i mitt liv kommer se ut så och det är inte heller något jag kräver, men om jag fick välja.

Vem var din första kärlek? Lukas x2 haha

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Jag har aldrig gjort det, men why not? Sex är skönt

Är kärlek allt i livet? Det är inte allt, men 90 procent

För att musik är kärleken i mitt liv <3​

Likes

Comments