Sov extremt dåligt inatt. Sista gången jag tittade på klockan var 01:50 och då skulle jag upp 5. Tidig öppning idag men ändå när jag bar tvungen att kliva upp så tyckte jag att åka och träna efter jobbet var en bra idé. Sagt och gjort så stack jag till gymmet efter jobbet! Va riktigt otagg, mensvärk och kände mig som ett utskitet äppelmos men kollegorna pushade mig så cyklade iväg och körde ett riktigt mördarpass för ben. Det absolut tråkigaste jag vet. Meeen behövligt! Kändes riktigt bra också med tanke på att de va ett tag sen! Men efter träningen så kom mensvärken tillbaka ännu värre:(... så efter lite matintag (egentligen alldeles för lite) så hoppade jag in i duschen och ligger nu nerbäddad i sängen med en filt på mig... ajajaj...

Men är så nöjd över träningen iallafall! Tror fasen de blir ett pass imorrn med! Köpte mig en vattenflaska också... måste bli bättre med vätskeintaget...

Man verkligen ser hur jag svettas på närbilden... jäääkligt skönt!! 😅

Likes

Comments

Idag var de verkligen ingen bra dag. Eller ska jag vara helt ärlig så har dem sista 2 veckorna (framförallt sista veckan) var K A T A S T R O F med både mat och onyttigt. Antingen dålig mat eller ingen mat alls... sedan onyttigt på de. Nej fy! Efter idag vart jag lite less efter jag drog i mig den sista enorma kakan (aldrig ätit en så stor kaka). Dessutom bestod min middag utan en stekt schnitzel med gräslös phiadelphia ost som "sås"... ja jag vet... så menlöst...

Hittade denna bild i min telefon. De är exakt 1 år sen denna är tagen och jag känner bara. Nu är de dags att shape IT up igen!!

Nu tar vi tag i detta med träning och kost igen!!

💪🏼😅🏃🏽‍♀️💨👟🏋🏼

Augusti 2016

Likes

Comments

Har använt denna dem dagar de har vart mycket sol i ansiktet och den behöver återfuktning och lugnande. Tycker den har vart super! Och den doftar alldeles lagom med kokos annars hade de inte gått då de är i ansiktet!

Hoppas sommaren håller i sig lite längre då den inte varit så varm. Kanske blir de sensommar istället! ☀️

Likes

Comments

{{PR-UTSKICK}}

Fick ett paket från Acasia idag på posten och hade ingen aning vad dem hade skickat! Fick bland annat dessa sheetmasker! Dessa är mina absolut favoriter från alla jag testat och då kan jag säga er att jag testat en HEL del!

Har verkligen behövt ha något förminska hy ett tag nu men velat lite vad för mask som är perfekt. Så på ngt sätt måste dem ha läst mina tankar!

Självklart blev de en mask efter en varm dusch! Nu är min hy återfuktad och har ett grymt härligt glow! Bort med det glåmiga och in med lystern!

TACKAAAAAAR!
😍🙏🏼

Likes

Comments

Köpte denna concealer pennan från MakeUpStore! Hoppas den är bra. Har annars köpt cover all mix men inser att jag slänger väldigt mkt produkt då jag mest har använt denna färg (för att täcka rött som blemmor osv). Nu har jag dock inga alls. Men tänkte att de va så onödigt att köpa en ny cover all mix när de bara är denna färg som är slut och inte den röda och beiga. Får se vad jag tycker om den!

Håll tummarna!!
✊🏼

Likes

Comments

Frukost på helgen måste ju vara de bästa som finns! Kan längta kvällen innan till att jag får äta frukosten dagen efter! Sååå gott!! Man lyxar till det lite extra plus att man kan sitta i lugn och ro. Gillat verkligen inte att äta under tidspress. Kan liksom inte njuta då... så detta är verkligen en guldstund för mig!

💛

Likes

Comments

{{PR-utskick}}

Väldigt fin färg på detta läppstift (Blush heter färgen). Älskar designen sjukt mkt då allt är i guld och det känns otroligt lyxigt. Sedan får den också ett stort plus för att de är 15 spf i!

👄💄👄

Likes

Comments