Header

Om två veckor får vi äntligen ta hem en liten prinsessa.. Mina två bebisar ska bli tre, som jag längtar efter den lilla skrutten, även fast jag träffar henne varje dag på jobbet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorse när jag mjölkade så skulle jag kolla till några kor.. Vi har en speciell box där korna får sina kalvar, i den fanns det en ko som snart ska kalva och två kor som under några dagar varit sjuka. Igår var veterinären där och gav en av dem penicillin då den inte blivit bättre. Idag när jag kollade till dem så låg denna kon på ett dåligt sätt, den hade lagt sig och fastnat med huvudet böjt och hade svårt att andas.. Vi var tvungna att vara tre stycken för att få den i en bättre ställning.. Allt gick bra och den verkade må bra efter omständigheterna. När jag kom dit nu på eftermiddagen så kollade jag till dem igen och det verkade lugnt, jag kollade till dem vid 15.30 ungefär och när vi skulle ge den medicin vid 18 tiden så var den död. Man känner sig skyldig till det eftersom man kunde gått dit en extra gång men allt verkade ju okej när jag kollade till dem bara några timmar tidigare.. Detta är en stor nackdel med att jobba med djur. Det kan vända så fort och man känner alltid skuld för man tänker att man säkert kunde gjort något bättre..

Likes

Comments

Snart är påsken över men vi har haft det bra.. Har haft en väldigt lugn helg tillsammans med mina favoriter. Igår var vi först ute på en promenad i skogen med lill killen och sen åt vi påskmat med familjen. När lill killen vaknat sen så ska vi ta oss en tur till Ikea i brist på annat.

Likes

Comments

Jag skaffade tinder för skojs skull.. Tyckte inte det fanns ett skit att ha men vissa såg bra ut, vissa hade en bra person beskrivning mm. så dom fick sig en like.. En kille började jag skriva med väldigt mycket men när vi bara skrev med varann så kände jag "nej detta blir inget, men vi kan va vänner" han va ju ändå trevlig och så men hade väl stängt av mina känslor lite efter alla idioter som fanns där.. Men så fanns det något intressant med honom ändå, han frågade om vi skulle ses och jag var ändå hos en kompis i närheten så jag sa ja. När vi väl träffades så fanns det ingen tvekan, han är den jag vill leva resten av livet med. Vi har nu träffats i 1 månad och jag kan räkna på en hand hur många dagar vi har varit utan varann. Nu i efterhand så har han också sagt att han kände redan första dagen vi sågs att han ville va tillsammans med mig. Vi vill samma sak i livet och det är det viktigaste för att det ska funka i längden.

Likes

Comments

Nu har jag snart varit singel i ett år.. Det är snart ett år sen som jag flyttade från den personen som jag då trodde va mitt livs kärlek men det visade sig vara något annat. Jag trodde att livet som ensam skulle bli så mycket svårare än vad det har varit, jag kunde inte ens sova ensam innan och nu har jag sovit själv i min lägenhet i drygt 6 månader och det är oftast inga problem, men jag saknar någon.. Någon att dela vardagen med, någon att sakna och någon att komma hem till efter en jobbig dag på jobbet och bara få prata ut med, det saknar jag. Jag hoppas att den dagen kommer när jag hittar den där perfekta mannen i mitt liv, som gör mitt liv komplett och blir pappa till mina barn, men fram till dess så njuter jag av livet och är tacksam för det jag har. Allt behöver inte gå så fort jämt, jag letar inte efter kärleken, den kommer när den kommer!

  • 265 readers

Likes

Comments

Detta året har varit så annorlunda mot alla andra år.. Det började i mars, då tog jag mina saker och flyttade från killen jag var tillsammans med i 3år. Vi bodde ihop i 2år och hade precis flyttat till en ny större lägenhet efter att ha bott i en etta på 32kvadrat. En dag bestämde jag mig bara för att det va nog, jag tog mina saker och sen den dagen har jag aldrig mer sett honom.. Jag flyttade hem till mamma.. Sen kom juni och då fick jag äntligen en egen lägenhet, jag hade hört tidigare att jag aldrig skulle kunna bo själv för jag tog inte ansvar.. Men jag har bott själv i ett halvår nu och allt funkar, det är tufft men jag klarar det OCH jag tar ansvar. Bara några dagar efter flytten så tog jag studenten, jag som i tvåan var helt säker på att jag skulle hoppa av men jag klarade mig igenom 3 jobbiga år på gymnasiet och jag hade redan flera månader innan studenten fått jobb som jag kunde gå till så fort skolan va slut. Efter skolan va slut så började jag på intensivkurs, den gick som den gick men och jag klarade inte teorin och körningen på första försöket men det visste jag redan. Efter de där två veckorna på körskolan så började jag jobba på jobbet som jag ALDRIG kommer att sluta på, det är ned glädje som jag går till jobbet varje dag, bokstavligt talat varje dag, förutom om jag ska göra något speciellt. Jag hade nästan gett upp hoppet om körkortet för jag tänkte att jag aldrig skulle klara det. Den 25 juli så körde jag upp för andra gången och jag var helt säker på att jag inte klarade det, men det gjorde jag. Dagen efter så gjorde jag teorin för tredje gången och jag klarade det med en poäng över godkänt den 26 juli HADE JAG TAGIT KÖRKORT!! Allt det där som jag trodde var omöjligt har jag klarat detta året, folk har kommit med elaka kommentarer och tryckt ner mig, jag som precis hade byggt upp mitt självförtroende.. Men jag sket i vad andra sa, jag gjorde det och jag lyckades! Nu är det bara några få dagar kvar på det här året och jag kan säga att det är det bästa året i mitt liv hittills. Men med bara några få dagar kvar så är jag även rädd för att det ska bli det värsta då en i familjen är väldigt sjuk och vi vet inte hur länge till h*n finns kvar hos oss.. Men vi bara hoppas på att h*n klarar sig ett tag till.

  • 290 readers

Likes

Comments

Ja så går min granne runt och skriker på alla andras katter för att hon inte får tag på sin egen.. Hon stod och skrek något till min katt när jag kom men blev tyst när hon såg mig.. "Ni kan gå hem till er" säger hon till katterna som är högst 10 meter utanför lägenheten där de bor och kanske 30 meter från hennes egen.. Min katt va vid henne men sprang direkt till mig när han såg mig och jag tog upp han och tog med han in.. Hon brukar även stå och ropa på sin katt mitt i natten och kommer det en annan katt så blir hon galen och skriker att hon ska döda den.. Så hennes tanke är ju att hennes katt ska få va ute men inte våra. Det finns 6 katter och det är bara en som är elak så den får hon hata så mycket hon vill men inte de andra för dom är bara ute och leker.. Idiotiska människa som tror hon äger hela stället 🤔

  • 322 readers

Likes

Comments

Kokosolja har ju blivit väldigt populärt de senaste åren.. Varför? Jo för man kan ha det till allt.. Ha det i håret som en inpackning eller bara för att fukta sina torra toppar istället för att använda massa håroljor som innehåller massa skit, ha det i ansiktet om man är torr, eller ja hela kroppen till och med.. Och såklart i matlagning.. Jag brukar ibland köra en inpackning på mitt hår som jag låter sitta över natten och sen skölja ur på morgonen, till en början så kan håret bli fett och äckligt men när det vänjer sig så blir det glansigt och mjukt och känns mycket starkare, jag brukar även smörja in på ställen, som ansikte, läppar, runt naglarna och på de ställen som känns lite extra torra helt enkelt, speciellt nu på hösten och vintern, det funkar hur bra som helst 👌🏼

  • 323 readers

Likes

Comments

För snart två veckor sen så grät jag för att jag skulle va ledig en dag från jobbet.. Ibland går jag med tårar i ögonen för att jag relaterar till låtar.. Idag grät jag för att jag har insett att en ko måste få lämna oss och bli av med smärtan, jag gråter för att jag inte vill, samtidigt som det är det enda jag vill.. Jag gråter för att jag måste ta tag i det och säga till de andra att det är dags nu, jag gråter för att jag vill va med när det händer samtidigt som jag vet att jag kommer gråta om jag är med.. Nu på kvällen skickade jag ett sms och frågade vilka dagar jag skulle mjölka morgon, då bad han om ursäkt för att han inte kollat med mig tidigare vilka dagar som passar, och såklart börjar jag gråta då.. För att någon ber om ursäkt! Snälla Johanna, sluta va så fruktansvärt känslig, du behöver inte gråta för allt.. Hur ska jag någonsin kunna bli en man och sluta gråta över saker som inte ens är värt att gråta över? 🙄

  • 331 readers

Likes

Comments

Imorgon ska vi ha taklyftsfest på jobbet för den nya foderladan som byggs.. Att bli bjuden på alla dessa tillställningar som bönderna har är så himla kul.. Imorgon ska det grillas hamburgare, helt ärligt så trodde jag att de skulle köpa frysta hamburgare på Ica men istället blir det, det bästa man kan få.. Hemmagjorda hamburgare på kött från ett djur från gården. Alltså fött, uppvuxet, slaktat och uppätet på samma ställe, så som det ska va 🙌🏼

  • 328 readers

Likes

Comments