Header

Vi har suttit och väntat i en vecka.. Väntat på mejlet som säger hur det blir med lägenheten. Förra gången jag uppdaterade så var det inte 100% säkert, då hade vi fått klart att det gick att ha djur men hyresvärden hade fortfarande inte godkänt oss som hyresgäster. Jag har kollat mejlen hela tiden varje gång det har låtit i min telefon så har jag blivit glad men sen insett att det var något annat tråkigt. I söndags påväg hem från Karlstad så fick jag ett facebook meddelande från tjejen som har lägenheten nu, där hon skrev "vad kul att du fick den" och jag hade ingen aning för inte trodde väl vi att vi skulle få ett mejl på en söndagskväll, men jodå det fanns ett mejl där. Vi har tillträde den 1 mars men det finns chans att vi kan flytta in tidigare om hon som bor där nu, hinner flytta ut sakerna tidigare. Vi är så himla glada för detta och äntligen ska vi få ett nytt hem med eget sovrum, lillen ska få eget rum och vi ska äntligen få bo normalt istället för att bo ovanpå varann. Jag vill bara börja packa och flytta nu med en gång 😄 Jag tror detta blir en nystart och början på något bra, vi ska få det så fint och mysigt..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har bestått av snö, snö och ännu mera snöVi har varit ute på promenad och åkt pulka både igår och idag vilket uppskattades av både barn och djur.

Likes

Comments

Ni vet såna där dagar då man bara vill dra täcket över huvudet och isolera sig från omvärlden.. Man vill bara trycka i sig allt onyttigt som finns och sova i en månad.. Ja precis så känner jag nu, det har jag gjort i nästan en månads tid.. Det började med att jag blev förkyld några dagar innan nyår, fick feber och ville bara ligga i sängen, sen dess har jag inte blivit frisk. Det blev lite bättre i någon vecka men ändå inte helt bra. Förra veckan kom det tillbaka och då ännu värre. Förra helgen låg jag i sängen från kl 18 på lördagseftermiddagen tills kl 12 på söndagen, reste jag mig upp så svartnade det för ögonen och jag höll på att svimma, jag skakade och hade hög feber samtidigt som jag hostade tills jag spydde. Nu en vecka senare så har jag fortfarande feber och hosta och jag har ingen ork. Jag går och lägger mig kl 21 på kvällen av utmattning, men jag vaknar på nätterna och jag kan absolut inte somna förrän H kommer och lägger sig. Igår låg jag vaken en timme. Jag vred och vände på mig men inget funkade. H satt uppe och kollade på tv, men tillslut fick han komma och lägga sig och då somnade jag på mindre än 5 min. Att det sen fanns en liten kille som tyckte att det var mycket roligare att ligga och prata med Thyra än att sova gjorde ju inte saken bättre.. Allt jag ville var att han skulle somna relativt fort så att jag sen kunde få lägga mig i sängen och äntligen få sova. Men jag förstår väl honom att han blir glad när han äntligen får träffa sin bästis igen, jag var så nära på att bara skrika rakt ut, men istället bad jag H att säga till honom att sova istället. Är man trött och utmattad så vill man inget hellre än att det ska vara tyst för annars kan man bli så fruktansvärt irriterad på så små saker som egentligen är vardag och som man inte alls blir arg på annars, men just dessa dagarna så är hela livet upp och ner.. Äntligen så är jag ledig imorgon 👏

Likes

Comments

Äntligen säger jag bara.. Nej det är inget drömhus med stall och garage, men det är större. Vi kan inte leva såhär längre och nu bestämde vi oss för att leta efter större lägenhet att hyra. Vi har kollat där vi bor men det fanns inget större där och på blocket är det helt tomt. Igår gick jag in på en köp och sälj sida på Facebook och där är det en som har en perfekt lägenhet för oss på 85 kvadrat, vilket är stort och för den månadshyran så kände vi ingen tvekan. Idag fick vi även svar på att det är tillåtet med djur, så vi flyttar förmodligen den 1 mars vilket är väldigt snart, så nu är det bara att börja packa 👌

Likes

Comments

Idag bestämde vi att vi skulle ta oss ut och grilla korv.. Jag älskar verkligen att va ute, och att grilla korv på vintern är en favorit. Vi fick även med min bror och min styvfar. T och E busade och hade det så kul, det är verkligen underbart att se dom lyckliga tillsammans. Nu är det snart slut på denna helgen och alltså dags för T att åka tillbaka till sin mamma. Det blir så tomt här hemma då. Igår var vi även vid vårt förhoppningsvis nya hus och kollade och ingen av oss ville åka därifrån. Vi ville bara börja flytta in nu med en gång. Nu håller vi tummarna för att detta blir vårt.

Likes

Comments

Nyårsdagen.. Dagen då alla ligger hemma och är bakfulla efter att ha firat in det nya året. Själva så har vi precis varit ute på en mysig promenad och kollat på massa hästar. Det är så skönt att komma ut en sväng. Jag älskar att jag inte håller på och super mig full längre. Den tiden är förbi och familjelivet är så mycket bättre. Igår hade vi en mysig nyårsmiddag hemma hos mamma med hela familjen och spelade bingolotto. Det är såhär jag vill ha det resten av livet.

Likes

Comments

Igår började vi med julfirande nr 1.. Men innan det så tog jag en tur till jobbet för att göra en liten rolig grej inför julafton. Jag har ju gjort både en facebooksida och ett instagram konto till gården där jag lägger ut biler på korna och traktorerna och även om vi har något nytt projekt på gång. Nu kom jag på den briljanta idén att köpa en tomteluva för hästar och sätta på en av korna, men eftersom att det kittlades så skakade dem av luvan direkt och som tur var så hade vi en liten luva för hundar också, som passade perfekt på en liten kalv och då fick jag äntligen mitt julkort. God jul och gott nytt år!

Likes

Comments

Nu har jag också fått lite julledigt.. 4 dagars ledighet, 4 dagars stress.. Vi ska va överallt för att få folk nöjda känns det som.. Hela min uppväxt har jag stressat omkring på julafton för att hinna med både mamma och pappa, vilket jag hatar.. Jag har alltid velat va på bara ett ställe och iår ska jag äntligen få va det men då blir det istället jul en extra dag för att hinna med allt.. Trevlig helg i jul stressen!

Likes

Comments

Ska min lilla tjej bli mamma? Ja det är frågan det. Hon har blivit lite tjock, eller så har hon bara ätit för mycket 😂 Hon ligger och sover och tvättar sig hela dagarna vilket inte är likt henne, hon brukar vara ute hela dagarna och nu får man nästan tvinga ut henne. De senaste dagarna har hon bara legat i sängen med mig i flera timmar. Ibland så inbillar jag mig att jag känner nått när jag håller handen på magen men det kan ju bara vara nått påhitt.. Min älskade Tezzla, såhär ligger vi hela dagarna ❤

Likes

Comments

Åh vad jag har saknat denna lilla skrutten.. Äntligen är han här igen, nu är allt i sin ordning igen. Han sprider sån glädje den där lilla människan, vi älskar dig!

  • 282 Readers

Likes

Comments