Idag har jag köpt blommor, så kul! Har dock inte hunnit sätta i alla blommorna i krukor än.. så det får jag göra imorgon. Nu har jag smörjt in mig i brun utan sol och ska gå och lägga mig i sängen och läsa lite innan jag ska sova. För imorgon ska jag upp i tid då jag måste ner till stan för att fixa en varm tröja som jag kan jobba i. Det är så fruktansvärt kallt på jobbet och vi måste va klädda i svart nu under december månad. Det är ju alltid bra att ha en anledning till att shoppa. Eller hur!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allt mitt julpynt är hemma hos mamma och pappa i Karlstad, så jag var verkligen tvungen att åka till IKEA och köpa mig den här supersöta tomten och en adventsljusstake i guld. Jag köpte även juliga servetter och röda kuddar till soffan, det är ju så mysigt med julen. Så jag har planerat att morgondagen kommer att bestå utav att köpa massa julblommor för mer julstämning i lägenheten.

Jag har även överraskat H med en adventskalender. Han blev jätteglad och det är ju så kul att ge bort presenter!

Likes

Comments

Eftermiddagen och kvällen bestod av en superlugn jobbdag, det är inte många som är ute och shoppar en måndag. Men men, sådana dagar är så sköna ibland! Innan jobbet satt jag på Espresso House i en timme, H skulle träna så han släppte mig på stan innan jobbet för jag orkade verkligen inte gå ner till stan. Jag tog istället tillfället i akt och pluggade in massa klockmärken och värmde mig med en kaffe, det är ju så kallt ute! Och nu har jag två dagar ledigt som jag ska ta väl vara på.

Likes

Comments

Dagen har bestått av jobb, slutade vid fyra. När jag kom hem så slocknade jag i soffan framför tv:n en stund. Man blir ju så fruktansvärt trött av mörkret! Sedan så lagade jag och H mat tillsammans, det blev nudel- och kycklingsoppa - supergott! Vi lyckades även med att fixa saffranskaka till efterrätt framför julkalendern, det är ju ändå ett måste att kolla på den varje år.

Likes

Comments

Som rubriken talar så har jag skaffat en blogg, då jag vill dela med mig utav bilder och text ifrån mitt vardagsliv för dem som uppskattar det. Här kommer en kortfattad beskrivning om mig och vad jag gör om dagarna.

Jag är 19 år och bor för tillfället i lilla staden Sundsvall men är uppvuxen i solstaden Karlstad. På fritiden tycker jag om att fotografera och redigera bilder, men mitt största intresse ligger hos smycken, kläder och framförallt inredning. Annars jobbar jag i en smyckes- och klockbutik som passar mig som handen i handsken och jag trivs verkligen superbra.

Likes

Comments

Instagram@johannakristiansson