Den 30/3-2/4 2017 befann jag mej i Broddetorp, Hornborga. Jag traskade runt i Broddetorp med olika leder och runt Hornborgasjön, halva sjön, med utgångspunkt från Naturum. En vän kom nån natt senare och gjorde mej sällskap. Vi träffade på en äldre man som berättade lite om byn Hornborga och han släppte in oss i hagen så vi kunde följa ån till sin ände. Vägen vi gick då var en gammal väg man använt förr när man skulle till kyrkan. Som vanligt är jag fascinerad av allt jag fick se men mest av allt var det klara vattnet i ån!! Man såg ända ner till bottnen! Det är annat än den försurade och skitiga ån vi har här hemma... Ett fantastiskt äventyr, som jag hoppas bilderna i sej beskriver närmare. Jag besökte även den berömda trandansen. Där var 19600 tranor när vi var där!!! Fantastiskt ljud och fantastiskt att se alla inkommande och utflygande fågelarter på ett och samma ställe.


MÅ VÄL<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​En fågelrik utflyktsdag. Silvertärna, fisktärna, strandskata, häger, kråka, större strandpipare, brushane och honor samt fiskgjuse. Fick även se svartbenad strandpipare och svarthuvad mås. Blev inga bra bilder på de båda men jag fick se de. 

<3 Må väl<3

Likes

Comments

​Platsen bilderna är tagna är i Ljungby vid Bräkentorpssjön. Naturskönt område med flera fina leder att vandra på och stället är en plats för alla att samla energi för vardagsstressen<3 Må väl<3

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Har tidigare bloggat på blogg.se men då det krånglade så fick det bli att jag testar här istället! I min blogg kommer ni kunna se massor utav bilder från mina små & stora resor.

Hoppas ni gillar det!

Kram Johanna

Likes

Comments