Header

Jag köpte en lägenhet på S:t knut för några månader sen och jag har aldrig trivts bättre i ett område. Det är mysigt, känns som en egen liten stad och det finns allt som du behöver. Husen är i pastellfärger och byggda någon gång på 30-talet. S:t Knut brukar jämföras med Södermalm i Stockholm men i mycket mindre format så klart.


st knut


Florera
Blomsterbutiken Florera är en butik med miljöprofil och här hittar du rättvist producerade blommor. De säljer växter, snittblommor, fröer och Fairtrade rosor av hög kvalitet. De köper även in nyheter och säsongsväxter från lokala grossister. Det går också att beställa blomsterarrangemang till högtider och vill ditt företag har blommor levererade varje vecka erbjuder de veckoabonnemang. De har öppet måndag - lördag och sista söndagen varje månad.


florera st knut


Söderberg & Sara
Missa inte stenugnsbageriet på S:t Knut! De bakar med obesprutat mjöl från trakten. De använder sig av spannmål från odlare som bryr sig och som mals efter deras önskemål. Allt är bakat på surdeg, riktigt smör och utan fusk. År 2016 hamnade de på en andraplats bland landets caféer i White Guide Café och de har blivit nominerade till årets café.


söderberg & sara


Mineral
Mineral har funnits i knappt ett år och ligger i Kiez gamla lokaler. Det är en vinbar med mycket organiskt och grönt. Av säsongens råvaror lagar de vällagade rätter och till det serveras ekologiskt vin. Restaurangen är öppen tisdag-söndag men på söndagar bara till kl 16. Då serveras det brunch. Utanför finns en jättemysig uteservering som de framför allt använder på sommaren.


mineral


Gram
Gram är en förpackningsfri mataffär där du kan köpa allt från kako och mjöl till mjölk och halloumi. 92% av produkterna är ekologiska och deras mål är "zero waste". Till butiken kan du ta med dig egna förpackningar som boxar, lådor, burkar och påsar. Allting sälj i lösvikt för att undvika att maten slängs. Butiken har öppet tisdag - söndag.


gram malmö


Antikvanti
Antikvanti är Malmös minsta antikvariat. De har endast öppet på tisdagar men det går bra att ringa dit för att boka en tid. De arrangerar oregelbundna författarträffar och driver även en blogg om deras utveckling.


antikvanti


EKOrient
EKOrient är ett ekologiskt café med smaker från Mellanöstern. De serverar god mat som är gjord från grunden och du kan äta en vegetarisk, ekologisk buffé. Det finns även sallader och mackor som alternativ. Borden och stolarna är second hand och caféet har en familjär atmosfär.


ekorient


S:t Knuts Café & Bageri
Ett café med underbara bakverk och gott bröd. Det är ett familjedrivet ställe där du kan njuta av en lugn söndagsfrukost. Fräscht café med gott om eluttag för den som vill jobba. De har ett brett utbud av sallader, pajer, mackor och omeletter. Lokalen ligger nästan mitt på torget.


st knuts bageri


Övriga ställen på S:t Knut

Prisbelönta Saiko som serverar japansk mat.

Spoonery där du kan köpa soppor och grytor.

Ta en kaffe på Uggla Kaffebar.

Ät hamburgare på Vinnys kvarterskrog.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alexandra bylund


Alexandra Bylund är grundare till Mama Said Media, NewsHubby och Foap. Hon jobbar just nu heltid på Mama Said Media, kör samtidigt sin PT-verksamhet och driver bloggen alexandrabylund.com. Utöver sin roll som entreprenör är hon en tvåbarnsmamma som kämpar med ett av barnens tre sjukdomar. Alexandra är även föreläsare och har varit moderator för Internet i fokus. Det var i samband med Internet i fokus som jag själv fick upp ögonen för henne. Alexandra är en otrolig förebild för oss kvinnor och är ett bevis på att du kan starta massor av företag samtidigt som du är en bra mamma!

1. Varför började du att blogga?

Jag kommer knappt ihåg varför jag började blogga, det var så himla länge sen. Jag började blogga 2007 för att jag höll på mycket med mode och kläder. Jag jobbade ett tag som stylist så bloggen var en bra plattform. Tror att det var det som gjorde att jag började.

2. Vilken har varit den största utmaningen med att få bloggen att växa?

Att lägga ner den tid som krävs! Det är bara det det handlar om... typ. Man kan aldrig få mer än man ger, och det är inte alltid jag har gett bloggen den tid och kärlek som jag vill. Men nu har jag skärpt till mig och har bestämt mig för att den är en del av mitt jobb.

3. Vilket är ditt bästa karriärstips?

Gör något som du älskar att göra och gå in för det. Var uthållig, det är inte säkert att du lyckas med det du vill över en natt. Prata med människor och se till att lära så mycket som möjligt av andra. Man blir ALDRIG fullärd. Den dagen man tror det blir man trött och omodern ;)

4. Vad tror du kommer att vara det nya inom sociala medier 2018?

Jag tror att det kommer att gå mer och mer mot meddelandetjänster och att även företag kommer att dra sig dit med sin marknadsföring. När det gäller influencerbranschen så tror jag att det kommer bli allt viktigare att ha sina egna plattformar. Jag är inte säker på att det blir så under 2018 redan... men med tanke på vad som hände nu i höstas när Instagram ändrade i sina algoritmer och folk plötsligt började tappa följare så tror jag att vi alla har fått oss en tankeställare. Vi sitter liksom i klorna på Instagram om det är den kanalen vi jobbar med. Sen tror jag att det kommer bli ännu mer rörligt, och att det kommer att bli lättare (det kanske tar längre tid än till 2018) att producera videos. Kolla bara på Instagram stories... så enkelt och lättillgängligt om man jämför med att vloggga.


Tack Alexandra för att du ville dela med dig av dina erfarenheter och tankar!


Likes

Comments

därför ska du gästblogga


Att gästblogga innebär helt enkelt att någon annan gästar bloggen. Antingen skriver du ett inlägg i en annan blogg eller låter du någon skriva ett inlägg hos dig. Det är vanligt förekommande både i bloggvärlden och bland företag som har en blogg men varför ska du egentligen gästblogga? Här delar jag med mig av mina tankar:

Ditt varumärke
Att gästblogga är ett utmärkt sätt att visa upp dig själv. Du sprider ditt varumärke, delar med dig av dina kunskaper/tankar och får möjlighet att integrera med en ny publik.

Nätverkande
Det ger dig en möjlighet att nätverka med andra bloggare. Ni kan utbyta idéer, samarbeta och du knyter nya kontakter.

Gästbloggsbyte
Ett gästbloggsbyte är perfekt om du själv behöver content till din blogg. Kanske ska du resa iväg några dagar eller helt enkelt inte har tid att blogga? Då kan ett gästblogginlägg rädda dig! Kom ihåg att välja dina gästbloggare med omsorg.

Förbättrar din SEO
När du gästbloggar bör du be om en länk till din blogg. Externa länkar förbättrar din SEO!

Driva trafik till din blogg
Genom att gästblogga kan du driva mer trafik till din egen blogg. Om det finns en länk till din blogg är chansen stor att läsarna klickar på den.

Vill du gästblogga hos mig?

Jag tar gärna emot gästbloggare! Kraven är att texten måste vara minst 350 ord (helst minst 500), skriven på korrekt svenska och vara kopplad till tech/digitalisering/karriär/personlig utveckling. Jag ser gärna att du skickar med bilder som är relevanta för innehållet och en bild på dig själv. Maila gärna mig på johannaknoos@gmail.com och lägg fram ditt förslag. Här kan ni läsa Fitnessfias gästblogginlägg hos mig.

Några av mina gästblogginlägg

Privata gästblogginlägg

Tidigare i veckan skrev jag ett gästblogginlägg om Google Trender hos Fitnessfia.

Idag skrev jag ett inlägg om starka kvinnor på vita duken hos FrökenTV.

Yrkesmässiga blogginlägg

För några år sedan skrev jag ett gästblogginlägg om bilder och SEO hos Apelöga.

Jag fick möjligheten att skriva ett inlägg om hur du förbättrar din e-handel i Google Analytics hos E-handelstips.


Likes

Comments

skriva en bra metabeskrivning


I mitt inlägg om hur du sökmotoroptimerar din blogg nämnde jag metabeskrivningar. Jag tänkte därför gå in närmare på det och visa några exempel.

Vad är en metabeskrivning?

En metabeskrivning är textsnutten som visas i sökresultatet och när du delar ett inlägg på exempelvis Facebook. Det är alltså den längre texten under din titel. Metabeskrivningens syfte är att sammanfatta vad sidan handlar om. Du lägger till en metabeskrivning innanför <head> </head> och om du använder dig av ett CMS som Wordpress finns det tillägg som du kan använda dig av för SEO. I det tillägget kan du även skriva din metabeskrivning. På Nouw.se har vi tyvärr inte möjlighet att skriva våra egna metabeskrivningar men de har sagt att det ska fixas innan jul. Om du inte ändrar din metabeskrivning eller inte kan, som i mitt fall, väljer Google texten själv.

Varför är det viktigt med metabeskrivningar?

Din metabeskrivning är ingen rankingfaktor men är ändå väldigt viktig när det kommer till din SEO. En metabeskrivning fungerar lite som en annons. Den ska locka användare att trycka på just din sida och måste därför vara säljande. Har du en otydlig metabeskrivning kan du gå miste om många besökare trots att du hamnar högt upp i sökresultatet.

Hur skriver du en bra metabeskrivning?

Här är mina bästa tips för en bra metabeskrivning:

  • Längden ska vara max 155 tecken (för mobil och platta något kortare)
  • Skriv unika metabeskrivningar för varje sida
  • Det viktigaste sökordet ska finnas med i alla fall en gång
  • Inled med en fråga (vad letar besökaren efter?)
  • Avsluta med en uppmaning (Läs mer här! Köp här!)
  • Presentera ett erbjudande (fri frakt, snabb leverans)Här kan vi se två bra metabeskrivningar från Pineberry. Den första inleds med en fråga och sökordet nämns två gånger. Längden är inte över 155 tecken. Den andra metabeskrivningen innhåller sökordet, är lagom lång och avslutar med en uppmaning.I bilden ovan kan vi se en metabeskrivning från Milessons glasmästeri. Den inleds med en fråga, längden är lagom, sökordet inredningsglas är inkluderat och den avslutar med en uppmaning.Här kan vi se en dålig metabeskrivning från min blogg. Texten är för lång och därför är den kapad med punkter. Det finns ingen manuellt skriven metabeskrivning och därför väljer Google att presentera de första meningarna. Där är ingen fråga och ingen uppmaning.


Likes

Comments

hur använder svenskar internet?


Internetstiftelsen i Sverige, IIS, ansvarar för .se-domänen och .nu-domänen. De är en oberoende organisation som arbetar med forskning och utbildning inom internet. När de började med sina undersökningar för 17 år sedan använde varannan svensk internet och idag har ungdomarna aldrig levt utan internet. Varje år gör IIS en rapport, Svenskarna och internet, och såhär ser en sammanfattning av statistiken för 2017 ut:

  • Så gott som alla använder internet upp till pensionsåldern
  • I åldergsgruppen 76 år och uppåt är hälften internetanvändare
  • 16-25-åringar har 100% användning av smartphones, musik via internet, film på nätet och chatt-tjänster
  • 51% har bredband hemma och bredbandskrävande tjänster som att titta på film ökar
  • Det finns i genomsnitt 1,2 surfplattor i ett hem i Sverige
  • I 62% av hemmen finns dator, surfplatta och mobiltelefon
  • 79% av Sveriges 2-åringar använder internet
  • Vid 6 års ålder använder 98% internet
  • I princip alla 10-11-åringar har en egen mobiltelefon med internet


Gör internet att arbete, fritid och hemmet glider ihop?

  • 93% har tillgång till internet på jobbet
  • Utbildningsnivån samverkar med att använda internet på jobbet
  • Inom IT och kommunikation är internetanvändandet 100%
  • 64% använder internet hemma för att jobba
  • 51% läser jobbmail på sin semester
  • 82% använder internet för privata ändamål på arbetsplatsen


Hur använder vi internet och sociala medier?

  • 97% använder e-post
  • Användandet av Facebook ökar men i åldersgruppen 12-15 år minskar det
  • Den vanligaste aktiviteten på Facebook är Messenger
  • 97% av 12-15-åriga tjejer använder Instagram
  • Användandet av Snapchat minskar med åldern
  • I princip alla unga under 25 år använder Youtube
  • 77% använder playtjänster och 46% använder Netflix
  • Lyssnandet på pod, radio och musik via internet ökar
  • Användning av fildelning minskar och fler väljer att betala


Hur e-handlar vi?

  • Nästan alla använder internetbank
  • 66% använder Swish
  • 9 av 10 e-handlar
  • Majoriteten över 76 år har någon gång handlat via internet


Ju äldre barn blir desto viktigare blir användandet av internet. Gymnasieelver påstår till och med att internet är viktigare i skolan än det är i privatlivet. Många barn uppger att de redan i mellanstadiet får lära sig om källkritik på internet. Fyra femtedelar uppger att de har fått den informationen på gymnasiet. Den digitala delaktigheten är viktigt i skolan. Lågutbildade, sjukskrivna och arbetslösa känner sig utanför i informationssamhället jämfört med personer som har högre utbildning. De grupperna har även svårare för att söka efter information på internet.


  • Filed under: Tech

Likes

Comments

söka till traineeprogram


Är du nyutexaminerad från en utbildning inom IT, ekonomi eller management? Eller har du endast jobbat några år efter din utbildning? Då rekommendar jag dig att söka till ett traineeprogram! Vissa av programmen kräver att du har en master/är civilingenjör men många av de kräver endast att du har en kanidatexamen kombinerat med rätt drivkraft och ambition. Genom att gå ett traineeprogram får du chansen att bli riktigt duktig! Du får vanligtvis en personlig utvecklingsplan där utbildning och arbete ute i projekt kombineras. Ofta har du en mentor vid din sida, en fadder och utöver arbetstid arrangeras det ofta aktiviteter med de andra som går traineeprogrammet. På många av företagen får du en marknadsmässig lön eftersom du deltar och bidrar i projekten precis som vanligt.

Några aktuella traineeprogram

H&M
H&M har tre olika traineeprogram. Det är International Talent Program (1 år), Business Trainee (18 månader) och IT Trainee (10 månader). Deras traineeprogram startar i augusti eller september och sista ansökningsdagen är 3 januari. Läs mer om H&M traineeprogram!

Acando
Acando har tre ansökningsperioder varje år. Programmet varar i tre år och visionen är att utbilda marknadens bästa konsulter. Du får tillgång till verktyg som utvecklar och vässar dina konsult-kunskaper. Acandos traineeprogram kan du söka om du har läst IT/webb, ekonomi eller är civilingenjör från något passande program. Läs om Acandos traineeprogram!

Sweco
Ansökningen till Swecos traineeprogram öppnar 18 januari. De söker civilingenjörer, högskoleingenjörer, arkitekter och systemutvecklare. Programmet varar i nio månader och redan från början får du delta i skarpa konsultuppdrag. Här kan du läsa mer!

Lundalogik
Deras Nordic Trainee Program startar 15 januari och det är hög tid att söka! Den som söker ska ha en entreprenörsanda och ett intresse för teknik och IT. Du måste även ha körkort, businesstänk och ett högt EQ. Här hittar du mer information!

Acando är det tredje mest populära traineeprogrammet

Acandos traineepgoram har blivit utsett till det tredje mest populära i Sverige! Jag jobbade på Acando tidigare men gick inte deras traineeprogram. Däremot jobbade jag i projekt med traineer, var med under rekryteringen och bedömde deras business case. Jag kan verkligen rekommendera Acandos traineeprogram. Bra struktur, en tydlig utvecklingsplan, variation i projekten och de verkade ha väldigt roligt tillsammans även på fritiden!


Likes

Comments


Vill du lära dig mer om sökmotoroptimering, sociala medier och hur du kan bygga en e-handel? Då vill jag tipsa om Digitalakademin av Google och Almi. Almis vision är att skapa möjligheter för företag att utvecklas och erbjuder rådgivning i företagandets alla faser. Tillsammans med Google har de tagit fram ett utbildningsalternativ för att hjälpa små och medelstora företag att växa med hjälp av internet. De vill stärka Sveriges digitala konkurrenskraft och skapa fler jobb.


gratis onlineutbildning digital marknadsföring


Kostnadsfri onlineutbildning

Med digitalakademin kan du ta fram en personlig utbildningsplan helt gratis. Det erbjuds självstudier där du själv formulerar dina mål, tittar på videos, testar dina kunskaper, får konkreta tips, håller koll på dina framgångar och får officiella certifieringar. Det erbjuds gratis kurser inom bland annat:

  • Möjligheterna online
    Vilka möjligheter finns och hur kan en webbplats, video eller närvaro på sociala medier hjälpa dig att nå dina mål?
  • Bygg upp en webbnärvaro
    Hur bör du synas online? Sociala medier, en webbplats eller mobilappar? Är det en webbplats som du behöver lär du dig grunderna i webbplatsen uppbyggnad, design och användarvänlighet.
  • Håll kontakten per e-post
    Lär dig grunderna i effektiv e-postmarknadsföring.
  • Kom igång med sökningar
    Hur fungerar sökmotorer? Vad är skillnad mellan det betalda och och organiska sökresultat?
  • Bli upptäckt genom sökningar
    Hur identifierar du dina sökord? Hur gör du en effektig SEO-plan?
  • Kom igång med analyser
    Vad är webbanalys och hur formulerar du dina viktigaste mål?
  • Nå framgång genom analyser
    Lär dig hur du mäter det organiska analysresultat och din SEM-data.
  • Bli uppmärksammad genom sociala medier
    Stärk din närvaro på sociala medier och skaffa dig kunskap om varför du behöver vara där. Hur ofta ska du publicera nya inlägg?
  • Bygg upp en onlinebutik
    Lär dig hur du säljer dina produkter effektivt online.


Utbildningsevent inom digital marknadsföring

Det erbjuds även utbildningsevent med praktiska workshops inom digital marknadsföring. Just nu finns det planerade event i Växjö och Eskilstuna men håll ögonen öppna för fler event nära dig! Jag vet att det tidigare har anordnats events i Malmö där experter från bland annat TopVisible, Resultify och Viva Media höll i workshops. Även Google hade personer på plats för att berätta om Digitalakademin och ställa upp på intervjuer.


Likes

Comments

vad är teknisk seo?


Jag har tidigare skrivit några inlägg om SEO och pratat om framför allt onpage-optimering men även nämnt offpage-optimering. Det finns en till faktor att ta hänsyn och det är den tekniska SEO:n. Vi som bloggar via en portal som Nouw kan tyvärr inte påverka detta men om du bloggar från en egen webbplats eller har funderingar att gå över till Wordpress när din blogg växer bör du ta hänsyn till det tekniska.

Val av CMS/plattform

Det är viktigt att ta hänsyn till målet med din webbplats när du väljer plattform. Idag finns det en hel del olika alternativ och några utav de vanligaste är Wordpress, Magento och Drupal. Driver du en blogg bör du ta en närmare titt på Wordpress och ska du starta en e-handel kanske Magento är en bra lösning?

Pagespeed

Google vill leverera bra kvalitet i sökresultatet. Att ha en webbplats som laddar snabbt är därför att rekommendera. För att testa hur snabbt din webbplats laddar kan du besöka Google Pagespeed. Där får du även en lista över åtgärderna som du behöver ta hänsyn till.


pagespeed

Här kan vi se att pagespeeden för nouw.com/johannaknoos är väldigt dålig. Det enda jag kanske skulle kunna påverka är bildernas storlek. Allt annat ligger i Nouws händer.


XML Sitemap

För att Google lättare ska kunna indexera din webbplats bör du ha en sitemap. En sitemap är som en karta över din webbplats och alla undersidor. Sitemapen ska skickas in till Search Console, länkas i robots.txt-filen och vara tillgänglig på http://nouw.com/sitemap_index.xml.

Robots.txt

I din robots.txt-fil kan du kontrollera vilket innehåll som Google ska få tillgång till. Den ska innehålla en länk till sitemapen och bör inte blockera viktiga sidor. Dock är det en god idé att blockera dina privata sidor.

Googles Index

I Googles index finns alla sidor som är sökbara och där bör alla sidor finnas med som ni vill visa upp. För att testa vilka sidor som Google har indexerat kan ni söka på exempelvis site:www.nouw.com. Resultatet bör matcha antal sidor på din webbplats. Du kan även hitta denna informationen i Search Console.

Http svarskoder

För att ta reda på din sidas http svarskoder kan du använda dig av verktyget Screaming Frog. De vanligaste är 301, 302, 404 och 500. Det är väldigt viktigt att dessa svarskoder är korrekta då Google väljer att indexera sidor utifrån det.

Mobilvänlig webbplats

Sedan april 2015 märker Google ut i sökresultatet om webbplatsen är mobilanpassad. Eftersom en stor procent av alla användare på internet surfar genom sin mobiltelefon är detta oerhört viktigt. För att testa om din webbplats är godkänd av Google kan du använda dig av Mobile-Friendly Test.

Kanoniska länkar

En kanonisk länk är den kodsnutt som berättar för Google vilken sida som ska indexeras. Detta görs för att undvika duplicate content. Ett exempel är på nouw.com om du väljer att ha en egen domän. Då finns det två adresser som har samma innehåll. För att det inte ska påverka SEO:n så väljer Nouw att implementera kanoniska länkar.

SSL-certifikat (https)

Https står för "Hyper Transfer Protocol Secure" och det innebär att data som skickas mellan besökare och webbservern är krypterad och säkrad. Det är viktigt om du anävnder dig av en betaltjänst på sin webbplats men det är även en rankingfaktor.


Som ni ser är det väldigt många och viktiga faktorer som påverkar SEO:n och som vi som bloggar via en portal inte kan påverka. Att blogga via en portal är väldigt bra i början för att snabbt komma igång och för att marknadsföra sig. Märker du att bloggen växer rekommenderar jag att du skaffar en egen webbplats. Då får du möjlighet att själv bestämma över ditt innehåll och att påverka de tekniska bitarna.


Likes

Comments

Ja, ni läste rätt. I januari flyttar jag till Miami i fyra månader för att plugga och praktisera! Jag lämnar Sverige under den värsta perioden på året för att träffa nya människor, uppleva en ny stad, vakna till sol och värme varje dag samt för att läsa Business English. Utbildningen varar i 16 veckor och 13 utav veckorna ska jag även praktisera på ett företag i Miami. Förmodligen kommer praktiken att bli på ett eventföretag. Det ska bli så otroligt spännande!


south beach miami


Plugga på Rennert i Miami

Kursen i Business English går under utbildningsformen språkresor. Jag har bokat kursen via ett företag i Sverige som är experter på studier utomlands. Företaget heter Studin och skolan jag ska plugga på heter Rennert. Skolan är en exklusiv språkskola som ligger bara några minuter från stranden. Utbildningen kostar men den är CSN-berättigad. Utöver skolan och praktiken finns det möjligheter att ta DJ-kurser, lära sig salsa i de kubanska kvarteren och gå en kurs i kite-surfing. På morgnarna brukar det finnas gratis yoga-lektioner på stranden.


plugga i miami


Under mina 16 veckor i Miami kommer jag att läsa bland annat Ethical Business, Making Decisions, Outsourcing, New Business, Communications och Performance. I utbildningen kommer jag att lära mig att skriva bra CV, göra bra ifrån mig på en intervju och hålla presentationer på business engelska. Jag kommer även att förberedas för en internationell karriär. Skolan är på förmiddagen kl 9-13 och på eftermiddagen är det praktik. Beroende på vilken praktikplats man får kan det hända att man praktiserar många timmar en dag, är ledig någon dag och ibland kan det även förekomma praktik på helgen. Varje måndag kommer det nya studenter och i varje klass är vi ungefär 10 stycken från olika platser i världen.studera i miami


Bo på Sapphire i South Beach

Skolan ligger i South Beach i Miami och jag kommer att bo 10 minuters promenad från skolan. Jag kommer att dela lägenhet med en tjej från Stockholm åtminstone den första månaden. Det är väldigt dyrt med boende i Miami så det är i princip omöjligt att bo själv. Det första stället som vi kommer att bo på heter Sapphire. Det ingår städning, Wi-Fi och en fullt utrustad lägenhet. Utanför finns det en härlig innergård med solstolar!Skolan börjar den 8/1 men jag kommer att åka ner redan den 3/1. Jag åker ner samtidigt som tjejen som jag ska bo med. Då hinner vi lära känna varandra och utforska Miami innan skolan börjar. Jag längtar så mycket!!


Likes

Comments

puma burger


Igår testade vi Puma Swedes nya hamburgerställe i Malmö. Det ligger på Lilla torg i Tusen & 2's gamla lokaler. Stället heter Puma Burger och erbjuder många olika hamburgervarianter.

  • Du kan välja bland 10 olika hamburgare
  • Hamburgaren kan du välja att få med kött, vegetariskt eller kyckling
  • Som tillbehör kan du välja mellan olika pommes, grönsaker och sallad
  • Det finns 7 olika dippor att välja mellan


Recension av Puma Burger

En meny med ett glas vin kostade 200 kr vilket helt klart gör hamburgerstället prisvärt. Det glutenfria brödet var inte torrt och den vegetariska hamburgaren var god. Även pommes och dippa fick höga betyg. Dock smakade vinet inte så bra och jag blev besviken på inredningen och upplevelsen. Jag hade förväntat mig en touch of Puma. Det kändes som det var samma lokal som Tusen & 2 och stämningen var inte förändrad. Det enda som skiljde sig åt var de rosa menyerna.


Likes

Comments

Subscribe