Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Va med rob och Clara efter skolan idag, köpte glass och satt i solen, efter de gick jag och mötte Erika så va jag med henne en stund:)

Skulle pluggat men som vanligt blev de inget med de idag heller. Dessutom känner jag mej nervös inför morgondagens nationella, men aja de får faktiskt gå som de går orkar inte oroa mej för de känner jag.

/k

Likes

Comments

Kom precis hem efter att ha varit ute och tränat lite, skönt. Jag har verkligen inte varit effektiv idag, skulle pluggat på mitt tal men nepp så blev de inte:/
Va iallafall med Carro och Hanna nästan hela dagen, satt ute på min altan och solade o så.

Längtar så extremt mycket till sommarlovet nu, vill kunna ha shorts och gå i tunna kläder, men de får vänta ett tag till känner att de är lite tidigt för de än.

Puss /k

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Har ju varit hos Johanna i princip hela helgen, men kom hem för nån timme sen så då la jag mej och sola en stund. Och nu sitter jag här och försöker skriva på mitt nationella svenska tal, de går sådär får man väll säga, men jag har några dagar kvar innan de ska vara klart så de blir nog bra när de är klart:)
Vet faktiskt inte vad jag ska göra sen, troligtvis träna men annars funderar jag på att gå en sväng till hästarna, får se!

Puss/ k

Hade inga passande bilder så här får vi 3 söta från förra sommaren<33

Likes

Comments

Var som sagt med klara hela dagen igår. Vädret var fint så vi tillbringade så mycket tid som möjligt utomhus dessutom mådde jag aningen bättre. På kvällen lagade vi mat och myste lite sedan gick vi till min favorit tjej Izabelle där det var en massa härliga människor! Hur som helst så var kvällen superduper trevlig.

/ Johanna

Likes

Comments

Klara tror att det är sommar, kan hålla med till viss del men det gick nästa till överdrift när vi låg ute i våra bikinis och det fick förbi folk med vinterjacka ;)
kvällen ser faktiskt lovande ut men eftersom jag inte är helt 100 på planerna än så skriver jag mer om det sedan / Johanna

Likes

Comments

Jag skippade mina planer för ikväll och jag kände inte för att bara vara ensam hemma. Så jag gick och köpte lite glass och godis och överraskade min sjukling<3
/k

Likes

Comments