Okej, så jag tänkte slänga upp ännu en liten recap haha. Men detta är en highlight jag inte kan glömma att visa. Nämligen Way Out West dagarna denna sommaren!!! Tre intensiva, festfyllda och sjukt roliga dagar med de härligaste tjejerna. Ja men ni hör ju??

Dag 1

Efter lite tacos och förfest hos Bella begav vi oss mot festivalen där Zara Larsson öppnade! Och det gjorde hon så jäkla bra.

SÅ JÄKLA FINA !!! Sen efter lite festival-häng blev det även utgång på kvällen.

Dag 2

Dag 2 vaknade vi alla till liv runt 11. En skön jäkla sovmorgon det vill säga. Efter frukost i solen fixade vi oss, och satte igång med en återställare! HAHA.

Jag, Alma, Bella och Julia! Sen drog vi på dagsfest i solen!!! Vilket var riktigt najs. Sen drog vi ut igen! Att vi orkade? Men kul var det.

Dag 3

Dag tre var till skillnad från de senaste 2 dagarna riktigt dåligt väder. Himlen öppnade sig och regnet öste ner. Vi satt hemma och tog det lugnt hela dagen vilket var så JÄKLA SKÖNT.

Sen på kvällen beställde vi hem pizzor från Cyrano och taggade upp inför STORMZY, som "stängde" WOW - Och även han gjorde det så jäkla bra. Så bra avslut det kunde bli på WOW. Och så gick vi ut sista kvällen igen.

tacktacktack för en fantastisk helg

Längtar tills vi gör detta nästa år igen!!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229