Idag åker jag (Ä N T L I G E N) till Stockholm! Jag ska alltså hälsa på och hänga med mina vänner Alma och Emelie som bor där. Det var SÅ länge sedan jag var där nu. Jag har verkligen saknat att spendera tid i huvudstaden med dem. Några dagar senare ansluter även Emma och vi har så mycket roligt planerat! Så denna veckan ska jag se till att även uppdatera en massor från mina dagar i Stockholm!

Förresten, har ni något tips på vad jag inte kan missa när jag är där?? Kommentera gärna!

Gillar

Kommentarer

Minns ni att jag samarbetade med Hunkemöller för ett tag sedan? Idag kör jag igång samarbete nummer 2 med dem vilket jag är så gad för! Denna gången har jag valt ut lite andra favoriter än sist från dem och tipsar dessutom om massa annat fint från deras hemsida.

Först och främst fick jag hem detta jääättefina nattlinnet! Så fint att jag nästan vill ha det till andra tillfällen också: Ni hittar det här.

Dessutom valde jag ut 7 trosor från deras kampanj: "7 för 360kr". HUR BRA? Valde en blandning av sköna och fina. Och man kanske kan tro att det inte finns najs trosor i en sån kampanj, men det fanns det verkligen- och jag är supernöjd med alla de jag fick hem. Väldigt bra kvalite och för ett jättebra pris så tips tips tips!!! Klicka här för att spana in kampanjen.

BRAS X LACE

Och hallå, kolla in dessa fina bh:ar och toppar?!

1 - 2 , 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

SLEEPING BEAUTY

Om ni inte redan visste det: Är det något jag älskar att sova i, eller mysa runt i hemma så är det nattlinnen. Det jag valt ut här ovan är de finaste jag hittade, men de har även bekvämare alternativ också! Nummer 5 som jag har beställt kan jag dock lova är SÅ SKÖN att sova i!!!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

WORKOUT WITH HUNKEMÖLLER

Vad jag inte visste om Hunkemöller innan var att de hade så mycket fina träningskläder! De har massa fina själva- och de har även samarbeten med t.ex Doutzen & HKMX.
Och visst blir det så mycket roligare att träna när man har fina tränings-kläder?!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Nattlinnet jag fick hem kommer från deras private collection som ni kan kika på här.

BEACH BY HUNKEMÖLLER

Sist men inte minst, nu när sommaren faktiskt är RUNT HÖRNET! De har massa fina badkläder?! Mina favoriter jag känner mig väldigt sugen på här är nummer 4 och 9.

1 - 2 - 3 - 4 , 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

- I samarbete med Hunkemöller -

Gillar

Kommentarer