Under 2018 gjorde jag som de flesta andra en ibland onödiga eller dåliga köp. Saker jag slutar att tycka om efter några veckor, eller saker som helt enkelt inte används! Men mitt allra bästa köp under året av 2018 var mitt första. Jag tror det var de allra första dagarna i Januari 2018 som jag insåg att jag ville ha en riktigt fin kalender under året- och beställde hem min från "Personlig Almanacka".

Såhär såg min Almanacka ut under 2018. Det är mitt allra bästa köp, framförallt då detta köpet fått ett sånt otroligt värt "pris per användning". Jag har liksom kollat i denna lilla boken kanske 3-4 gånger per dag.

Det BÄSTA med personlig almanacka är att du kan designa din egen almanacka! Visst de har även sjukt fina färdiga modeller, men jag har båda år valt att passa på att designa min egen. Förra året tog jag New Yorks skyline på framsidan/ett motiverande citat på baksidan. I år fyllde jag både framsidan och baksidan med ett inspirerande kollage av bilder och citat, samt människor som inspirerar mig. På så vis kommer jag känna mig lite mer taggad varje gång jag tar fram almanackan.

Andra finesser med almanackan:
- Man får med massa fina stickers.
- Varje uppslag i min almanacka syns ett nytt motiverande citat, så 52 inspirerande ord följer även med.
- Man kan välja storlek och modell vilket gör att du kan anpassa den till dig själv!

Jag är så glad att jag har fått chansen att samarbeta med personlig almanacka i och med detta inlägget. Och jag kan verkligen helt ärligt rekommendera: ALLA, att beställa en sådan. Den kostar såklart lite mer än en som man köper i en matbutik t.ex, men jag tycker verkligen att det är värt det. Klicka hem din egen personliga almanacka här!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på juldagen! Hade ni en bra julafton igår? Det hoppas jag ni hade! Igår jobbade jag 08-13 och sen åkte jag direkt till Skärmhamn, Tjörn. Där hängde jag med familjen resten av dagen & kvällen, samt kollade Kalle Anka och alla de där andra traditionerna. Jultomten kom på besök såklart också haha!


Nu sitter jag på Espresso House & dricker en pepparkaks latte innan jag ska jobba. Segt att jobba idag såklart men efter att ha haft världens mysigaste dag igår känns det helt ok.


Sen ikväll blir det eventuellt party! Inget set in stone haha, men vi får se. Hörs & syns!

Gillar

Kommentarer

Min Lördag kan sammanfattas med tre ord- orden i rubriken nedan.

Jag började alltså dagen med en SOVMORGON. Jag vaknade 09.00 och låg kvar i sängen en tag innan jag gick upp. Jäätteskönt. Sedan kollade jag (som alltid) julkalendern och åt en stor jul frulle. Klockan 12.00 började jag på Milk & Honey, där jag jobbade med mina kollegor Malin & Malvina i några timmar, då vi bland annat sålde många julklappar. I "julandan" och i och med att jag lyssnat på julmusik några timmar haha, begav jag mig efter jobbet ut på stan en sväng och köpte de sista julklapparna- JÄTTESKÖNT.

Sen hoppade jag på spårvagnen hem och kollade några avsnitt av "scream queens". Jag har haft en jättebra dag! Imorgon ringer klockan 05.00 så nu är det dags att sova...

SLEEP IN. WORK. CHILL.

LÖR 29 NOV 2018

Och jag måste bara visa- kolla in denna FANTASTISKA pärl-väskan Milk & Honey precis har tagit in??? Jag dör. Jag var riktigt, riktigt nära på att köpa den men då jag (försöker!) sluta med impulsköp valde jag att vänta lite. Hur som helst tror jag inte att jag kommer sluta tänka på den hehe, så det blir nog ett köp after all.

Massa kramar!!!

Gillar

Kommentarer