Igår var jag ledig, LEDIG! Det är inte varje dag det haha. Och jag hade den bästa tänkbara dagen. Varför? Jo mina fina vänner Alma och Emelie kom klockan 12.00 fram med tåget till Göteborg!!!

En sak var säker och det var att vi var sugna på pasta. Vi hamnade på Signore i Vasa. God pasta, men inte så himla foto-vänligt tyvärr. Vi satt typ i en källare helt ensamma haha. Men det var typ det vi kände för, nåt mysigt ställe med varm mat.

Sen gick vi raka vägen till Johan och Nyström. Efter maten var vi sugna på kaffe och med tanke på vädret kände vi inte för att gå på stan.

TJEJERNA<3

Eller ja, för att vara exakt- kaffe och choklad!!! Möms.

Emelies FINA FINA jacka köpte hon på "Arkivet" i Stockholm. För cirkus 300kr. Det är alltså en second hand butik och utifrån vad jag hört verkar den sååååå najs. Jag ska HELT KLART dit nästa gång. Så tips om ni hänger i Stockholm.

Vi var i stan ett bra tag och hann både catcha upp och smida planer för både helgen samt framöver hihi. Löve u guys.

Gillar

Kommentarer

Nu är det så att så jäääkla många har frågat hur jag redigerar mina bilder! Nej helt ärligt haha ingen har faktiskt frågat. - Så varför ens visa då? Jo men jag vill visa er då jag känner mig nöjd med att jag hittat min egna redigeringsstil, äntligen!

Jag börjar med att redigera i appen VSCO. Inte med filter utan ljus, färger, kontraster osv.

Sen lägger jag på filter- i appen "Afterlight". Vanligtvis inte så mycket som ovan men ville visa er liksom. Jag använder nästan alltid lite av FYRA filter och de är:
Zion, Venice, Ashbury och Woods. Sen så kan man även lägga på det så kallade "smutsfiltret" och olika ljus vilket kan vara en rolig toutch.

Gillar

Kommentarer