Okej så i onsdags hade jag typ den mysigaste onsdagskvällen på länge? Mötte upp ett stort härligt gäng tjejer, som också bloggar här på Nouw- för ett glas bubbel på MAS innan vi skulle gå på bio med vår grymma bloggportal. De hade nämligen fixat en förhandsvisning av filmen "A simple favour" för några av deras bloggare här i Göteborg. Superkul!

@amiefaily och @AmandaWibergs skålar in kvällen!

MAS

Avslutar med en liten gruppbild på några av oss efter bion. Stort tack till er på @Nouw för kvällen och stort tack till alla fina tjejer som var med och gjorde kvällen så bra. Och om ni undrar om filmen, A simple favour? (Se trailer här!). Den var.. annorlunda, en blandning av thriller och komedi där det kom typ plot twist efter plot twist haha. Men alltså jag ÄLSKADE filmen!!! Rekommender er absolut att se den, en väldigt rolig film att se på bio måste jag säga!

Gillar

Kommentarer

Hejsan hörni! Fredagen är äntligen här och jag börjar som vanligt jobbet 07.00. Jag får dock sluta tidigt vilket iaf är positivt! Ikväll ska jag efter jobbet träffa Linnea och Amanda för en MYSKVÄLL! Jag är väldigt taggad hehe, en riktig chill kväll med dem är precis vad jag är sugen på idag. Ha en bra fredag & helg!!!

Gillar

Kommentarer

En sak med mig som är lite rolig är att jag alltid springer runt & tar massa bilder- överallt? Eller på allt jag ser & tycker är fint helt enkelt. Eller om det är något jag vill komma ihåg som ett mysigt minne. Här under ser ni en mix av några sådana mobilbilder från min långhelg i Stockholm. OBS: (Och låt mig förtydliga- Dessa är de FINA bilderna.)

2 snabba från vårt besök på min nya favoritrestaurang

Vårat besök på Pom & Flora

Vegan is the new black / Tyckte Almas outfit såg skit cool ut mot den svartvita gatan!

Lördagskvällen / Sthlms fina utsikt

Strandvägen / Mahalo

Sista dagen promenerade vi runt vid djurgården? tror jag det hette.. Så himla mysigt. :( Vi gick verkligen långt & gick runt och skrattade typ hela vägen.

Gillar

Kommentarer