Foto: @Linneabroberg
Vad passar inte bättre än att vara klädd i gult & blått, nu under dessa tider? För idag är det ju trots allt match!!! Senaste matchen Sverige dominerade kollade jag med mina bästisar på Storan, i solen, med en flaska vin. Alltså det var verkligen SÅ underbart?? När vi vann 3-0 mot Mexico. Matchen därefter kollade vi i Stockholm.

Idag ska jag TYVÄRR jobba, vilket faktiskt. verkligen. suger. Jag hade hoppats på att sitta på en uteservering även idag. Jaja. Hur som helst! HEJAHEJA SVERIGE!

Jag och Alma på Stora Teaterns "The Barn".

Gillar

Kommentarer

Här kommer lite inspiration från min we<3 it. Som ni kanske vet brukar jag gilla att gå in där för att samla inspiration. Eller annars funkar ju också Instagram, där jag följer mina favoriter, också utmärkt. Hur brukar ni annars samla inspiration? Jag själv har nyligen börjat få upp ögonen för att läsa böcker igen. Tycker det är både inspirerande och lärorikt. Himlans bra, eller hur!

Gillar

Kommentarer

Klockan 07.00 idag påbörjas roadtripen till Stockholm med Alma och Emelie! Jag är så jäkla taggad. På vår lilla roadtrip, att komma till Stockholm igen- och att se EMINEM!!! För jag tror inte jag nämnt det? Vi ska gå på hans konsert ikväll. Och för er som inte visste det är jag verkligen typ en av hans största fans haha. Jag lyssnar på han dagligen alltså?

Förövrigt har vi planerat en brunch, några drinkar på stan och Sverige matchen på tis innan hemfärd.

Förresten. Dessa bilderna tog jag igår när jag hängde med bästa @linneacasandra hos mig. Vi hade sol-häng. Min topp är egentligen en skjorta som jag knytit runt magen. Visst blev det fint! Och huuuur fina är inte blommorna???

Gillar

Kommentarer