GOOD TIMES BABY

Såhär har jag sett ut idag! Har spenderat dagen i Uddevalla och övningskört med min pappa. Jag har ju uppkörning väldigt snart, på tisdag för att vara exakt. Det börjar kännas stabilt nu men det känns fortfarande inte helt 100. Jag ska öva så mycket jag kan nu helt in i det sista helt enkelt och hoppas på det bästa! Jag vill VERKLIGEN klara det på första försöket, men gör jag inte det är det ju iofs inte världens undergång heller.

Dessa bilderna är alltså tagna i Uddevalla, efter ett välbehövligt kaffe-stopp på Espresso House. Tog en vanilj-latte som smakade 90% socker haha. (Cant complain tho).

Haha förresten.
1. Jag ÄLSKAR mina nya lack-brallor, MEN, när jag går runt med dem låter det F R U K T A N S V Ä R T. Det gnider sig mot varandra för varje steg typ, och det är inget trevligt ljud vill jag lova hahha. Men äh, still love em.
Och 2, jag måste bara tillägga: HUR FINT VÄDER har vi inte haft idag??? Fantastiskt. Det har typ känts som vår på riktigt.
3. Ha en fin dag.

Gillar

Kommentarer

Hej hej fredag! Idag ringde klockan redan vid 5, jag börjar jobbet klockan 7 men vill kunna ha en lugnt & skön morgon innan, där jag hinner slänga upp ett inlägg eller två, och viktigast av allt: äta en riktigt god & STOR frulle, hehe.


Hur som helst, idag kommer att bli en FANTASTISK dag. Jag ska börja dagen med att jobba, sen träffa en kompis i stan, för att sedan på kvällen ÄNTLIGEN träffa mina bästisar som är och hälsar på från Stockholm!!! SOM JAG HAR LÄNGTAT.

Ska ta massa härliga vardagsbilder idag tänkte jag, så hörs vi sedan. Ha en fantastisk dag ni också.

Gillar

Kommentarer

Fotograf: Bästa @Linneabroberg

"WITH A SUIT, EVEN IF YOU ARE HAVING A NERVOUS BREAKDOWN, YOU WILL STILL LOOK LIKE YOU ARE IN CHARGE."

eeeller om du fryser röven av dig - Vilket jag verkligen gjorde här :/


Som ni vet har jag ju börjat älska färgglada & HÄRLIGA färger mer på det senaste - och RÖTT börjar bli min nya favorit alltså. Har dragits till alla röda plagg jag sett, börjat älska röda läppar och till & med letat fram fina röda plagg ur garderoben, hehe.

Detta URSNYGGA setet som jag har på mig kommer från TwoAngels.

Gillar

Kommentarer