WOW! Kolla in detta fina ljuset vi (@linnea) lyckades fånga under söndags-fikan. Som sagt, kul att variera med sådana här proffsiga bilder tycker jag.

Me & @Amanda

Även en väldigt passande rubrik. Stay close to people that make you feel like sunshine. <3 Ta åt er allihopa!!! Det är verkligen viktigt att umgås med människor som får en att känna sig GRYM, motiverad och glad.

Gillar

Kommentarer

Även om jag älskar att fota med en kamera, kan tycka det är kul med kvalite, älskar jag också att fota med mobilen. Tycker det blir en annan känsla på något sätt, & jag gillar verkligen att blanda de båda. Dessutom tycker jag att mobilbilder gör sig bäst till Instagram. Här kommer några av mina senaste mobilbilder.

En söndagsmorgon. Mys-jackan och en stor kopp te.

En kväll häromveckan innan jag skulle på bio, i min rutiga kavaj.

Mesh + Jeans + Röda läppar.

Fina tjejen på Brogyllen / Fotar: marmor + detaljer.

Me and my bestie. And 2 cups of coffee.

Fina, färgglada & härliga.

Min look i söndags. Mer av detta kommer!

Gillar

Kommentarer

Hej & godmorgon tisdag! Vad ska ni göra idag? Jag ska jobba idag, men utöver det ska ägna dagen åt 1. Körkortsplugg och 2. Att övningsköra. Jag har bokat teoriprov & uppkörning ganska snart och jag vill verkligen, verkligen klara det på första försöket.

Hur som helst. Hoppas att ni tycker om ovanstående bilder! Jag tycker de blev superfina. Denna klänningen hade jag rockat i Paris. ;) Ping @Nouw hahah.. Också stort tack till grymmaste @jenniferkihlvall som tog dessa bilder.

Gillar

Kommentarer