DA MATTEO

Från gårdagens fika med fina @AmandaWibergs !!! Efter mycket, jag menar MYCKET velande om var vi skulle gå blev det till sist Da Matteo.

Första stället hade stängt uteserveringen (där jag som älskar kyla haha ville sitta), det andra stället vi gick till hade inte öppnat än och de andra ställena vi gick till var heller inte så bra. Vi hade ju tänkt oss lite av en s.k "inspo fika" (hehe) men istället blev det ett mörkt rum på Da Matteos mest avlägsna cafe med den mest högljudda kaffemaskin jag någonsin hört som bakgrundsljud... Men jajaja. Det var mysigt att träffa Amanda och catcha up lite <3 Hon har ju varit i väg till Italien och allt!!! (I´m so jelly). Puss!!!

Gillar

Kommentarer

HEAR ME

Såhär såg jag ut igår. Med min nya finafina ROAR tisha från H&M på. Och ja, ni ser rätt. Jag gick barbent igår hahaha. Eller ja jag hade ju thigh high boots men ändå, trotsade vädret kan man väl säga att jag gjorde. Som jag sa till Amanda, "jag älskar kyla", haha jo men jag älskar typ kyla?? Typ igår tyckte jag att det var väldigt härlig temperatur hehe. Antar att jag är ensam om detta?

Jag och Amanda fikade förresten på Da Matteo, men mer om det i nästa inlägg. Kramar!!!

& While we ´re talking ->

Och på tal om uttrycket ROAR kan jag verkligen inte, INTE tänka på denna låten haha. Den är min och min bästis Almas låt hehe. <3 Kan hela och (döm oss inte nu) vi har tom en dans till låten hahaha.

och kolla in denna power-musikvideon då!!! Världens sötaste tjej <3 Och väldigt motiverande, peppande, rolig och girl power tycker jaaa. Kram!

Btw: (Tisha & kjol från H&M) (Over knee´s från Nelly) (Blazer från Cubus) (Seglarmössa från Gina).

Gillar

Kommentarer