Innehåller affiliate-länkar

Idag när jag bara legat hemma hela dagen och tagit det lugnt, tog jag mig också tiden och klippte ihop dessa två inspirerande kollage! Ett i den trendiga färgskalan ROSA och ett annat i de alltid lika snygga grund-färgerna grått, svart och vitt.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

Min favoriter i detta rosa kollage är nog typ bikini och baddräkten! Kan även rekommendera de rosa skorna starkt!! De har jag hemma och jag ÄLSKAR DEM verkligen. Jag tycker det är kul att ha ett par skor som sticker ut ur mängden liksom.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Vad älskar man inte i detta kollage?! Jag vill ha exakt ALLT!

Först och främst älskar jag den vita off-shoulder tröjan tillsammans med den högmidjade kjolen! Jag älskar också trend-plaggen, det så vidare den rutiga klänningen, POM POM skorna och klänningen i embroided mesh! Vad gillar ni bäst?! <3

Gillar

Kommentarer

Igår var ju jag på bal och jag hade SÅ JÄKLA KUL!!! Alltså på riktigt, balen kunde inte ha blivit bättre!! Är så glad över dessa tre år på gymnasiet med alla fina vänner. Här kommer några bilder!!

My look!

Först och främst!! Såhär såg jag ut. Fotade såklart några klassiska "jag ska på bal" bilder innan jag gick hemifrån. ÄLSKAR min klänning!! Den är verkligen en Johanna klänning haha. Spillde på den efter cirka fem minuter på Marstrand, men jaja, hann ta bilder innan det som tur var.

Bilder från kvällen!

När vi skålade in kvällen // Jag och Klara

Vi alla kramade om våra lärare lite.. Dem är bäst alltså! Så tog vi också en klassbild haha. Fint minne. <3

JAPP! Där har ni en bildbomb med MASSOR av bilder från min bal. Jag hade verkligen den BÄSTA BALEN jag kunde tänka mig att ha! Middagen var super-trevlig och god, vi tog massa fina bilder, dansade och ja, det var så kul att hänga med alla! Alla var så glada, fina och taggade helt enkelt - Det kan ju inte bli annat än bra! Weho.

Och så några mer av de klassiska "jag ska på bal bilderna" haha, vadåå, det är ju obligatoriskt! Idag däremot ska jag bara ta det lugnt.. Skönt och välbehövlig hehe! Hoppas att ni får en jättebra dag!! KRAM FINASTE NI!

Gillar

Kommentarer

HEY YOU GUYS! Idag tänkte jag dela med mig av fem roliga "Visste du att", både saker om mig som allmänna saker jag ser fram emot. Allt från champagne-bilar, till att utmana mig själv, till grejer jag ser fram emot!

* Först och främst: Jag ska snart hålla tal inför i princip hela skolan! FATTAR NI ELLER?! Omgg. Jag höll ett studenttal i min retorikgrupp, därefter gick jag till final och jag blev en av de tre vinnarna! Jag ska alltså hålla tal inför hela skolans 1or och 2or på deras avslutning.

* Har mycket roligt framöver nu! Igår var det ju bal, imorgon ska jag jobba första dagen på mitt nya jobb på Lindex och på fre-lör är det dags för Summerburst! Därefter studenten! TAGGAD TILL TUSEN för allt.

* Snart ska jag börja plugga inför gymnasiets sista läxa någonsin, ett seminarium. Inte så kul, men äsch, det är SISTA läxan i gymnasiet, vilket känns fantastiskt!

* Visste ni att Moët & Chandon kommer resa land och rike runt i sommar med en champagnebil, och stanna i Göteborg vid två tillfällen! 27-29 juli vid Avalon Hotell och 3-5 augusti vid Långedrags värdshus! HUR ROLIG GREJ?! I´ll be there.

* Igår var jag ute och sprang! Även om det inte gick suveränt, då jag varit riktigt dålig på att träna det senaste, så var det skönt att komma ut och röra på mig. Och skönt efter såklart. Klapp på axeln!

Gillar

Kommentarer