Hej hörni. Visste ni att jag är den personen som tar sjukt. mycket. bilder?! Jag tar kort på ALLT, haha. Därför tänkte jag nu dela med mig av några bilder som visar vad jag gjort i veckan. Hope you like!!

I Måndags lunchade jag och Olivia på Deli & Coffee där vi delade på deras fantastiska sallad. Deras sallader är gigantiska så de är faktiskt perfekta att dela på. Tipstips. Måndags-lyx eller vad säger ni?? // I Tisdags strosade jag runt i Göteborgs stad på lunch-rasten med Klara & Sanna. Vi promenerade in till stan istället för att ta bussen och kikade i lite affärer. Väldigt mysigt.


I Onsdags fotade jag outfit-bilder! Framför "Irmas Garage", hahaha... Men visst blev bilderna bra?! Såg nu att jag blev en av veckans outfit här på Nouw med den outfiten, så kul! Läs inlägget här om ni vill. // I Torsdags stod Engelska nationella prov på schemat. Efteråt gynnade jag mig en god krämig pasta till lunch samt lite shopping på Mango!

Där har ni er en liten inblick i vad jag gjort i veckan so far. Det har varit några bra och mysiga dagar, trots dåligt väder och skola om jag får säga det själv. Idag däremot ska jag ägna hela dagen åt att plugga - Har ett stort och svårt prov nästa vecka nämligen. Kulkul. HA EN BRA FREDAG till er alla!

Det var förresten någon som frågade vilka redigerings-appar jag använder till mina mobilbilder. = På inlägget du kommenterade i var det bara vanliga mobil-bilder som jag redigerat här i Nouw. Menar du däremot mina Instagram-bilder, använder jag mig av apparna VSCO-Cam, Afterlight och Instagrams redigering. Hoppas du fick svar på din fråga! <3 Kram.

Gillar

Kommentarer

Off shoulder top från Forever 21 // Skinnbyxor från Zara // Choker i silke från ASOS // Over-knee från Nelly

Hey wazzup hello! Såhär såg jag ut igår. Älskar den söta rosa toppen ihop med de coola skinnbyxorna! Tog också på mig min rosa silkes choker.. (Typ första gången jag använder choker av någon konstig anledning??). Den kommer iaf från ASOS och det var en sådan grej jag köpte bara för att den var så billig haha - den kostade endast 30 kr! Har aldrig använt den tidigare, men idag tycker jag att den passade JÄTTEBRA ihop med dagens kläder.

Idag är det nationella prov i Engelska heeela dagen som står på schemat - Jag hoppas att det går bra såklart! Wish me luuuuck.

Gillar

Kommentarer

Vårens finaste, (och trendigaste?!) färger är ju utan tvekan rosa och gult. När jag tyvärr inte hann med bussen igår fördrev jag tiden med att ändå kika på Mango som ligger så centralt. Vilket inte visade göra något för att jag hittade MASSA FIINT. Här ovan har jag samlat ihop (några) av de grejerna jag blev sugen på i butiken. Just nu är jag väldigt inne på rosa och gult - vill klä mig i dem färgerna i vår! Kanske inte topp till tå i ex. gult haha men en liten gul väska eller ett par rosa skor tycker jag kan vara väldigt fint! Håller ni med?

Gillar

Kommentarer