Header

Jag passade på att fota en hel del med buketten solrosor jag köpte för ett litet tag sedan! Och det är jag allt glad för, cause they´re dead now haha:( Här har ni iaf några fler bilder när jag matchade min fina gula sommar-blus med blommorna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ännu några mer bilder från en av de bästa fotograferingarna jag någonsin haft. Varför en av den bästa? Jo, för att vi var så jäkla produktiva!! Vi fick nämligen till dessa GRYMMA bilder på väldigt, vääldigt kort tid. Efteråt sprang vi i princip in och tränade haha! + Att jag älskar hur vi matchar. Bra jobbat till oss!

Likes

Comments

Feeling Parisian

Kläder från Milk & Honey! Igår fotade jag och Amanda några fina outfits, vilket var super-roligt som vanligt. Resultatet blev grymt, så bilderna får ni se om några dagar skulle jag tro. Se ovanstående bilder som en liten så kallad sneak peak. Annars då? Idag har jag provat kläder jag precis fått hem samtidigt som jag kollat på en film, "sucker punch" hette den. Väldigt mysigt. <3 Filmen var dock inte så mysig, utan ganska obehaglig, den utspelades på ett mentalsjukhus typ? Extremt olikt mig att kolla på en sådan film, och faktiskt GILLA den.. Men denna var faktist bra!

Likes

Comments

Sista dagen för shorts och barbent? Ja, jag tror tyvvärr det. -> Jag hade på mig mina BALLA läder-shorts från IvyRevel. Älskar dem!! Och jag matchade dem med blåa sneakers och min blåa velvet blazer, som jag aldrig, aldrig har använt tidigare. Den har på riktigt legat hemma i garderoben, oanvänd många månader! Dumt, då den är väldigt fin. (Kommer från Nelly).

Likes

Comments

När jag och Amanda skulle knäppa några foton innan träningen i torsdags började det regna, IGEN. Tur att vi då också denna gången hittade ett litet kryp-in där vi kunde fota och samtidigt skydda oss från regnet! Mer av denna outfiten kommer senare. Hugshugshugs.

Likes

Comments

Några bilder jag fotade för Two Angels. Håll med mig nu: visst är denna jackan cool? Kände mig som typ Macklemore i den haha, men det kan jag inget annat än gilla haha! Väldigt mysig och varm också. Jag är faktiskt så himla taggad på att börja använda varma mysiga jackor i höst/vinter och en päls-jacka är faktiskt något jag är extra sugen på.. Jack-säsongen är här so to say!

Likes

Comments

Let the LIPS do the talking

Denna dagen blir ingen särskilt rolig dag, jag ska jobba hela dagen nämligen. Men här får ni några bilder från en mysig dag i veckan med Amanda. Som ni kanske ser glömde jag av ögon-sminkningen denna dag, så jag tog på mig rött läppstift (mitt i photoshooten haha), och läpparna fick sticka ut istället... Jag gillar det faktiskt!

Haha @AmandaWibergs bjuder du på denna eller ;-) Hehe. #rocknroll

Vårt färgglada fika bord. Vill tillbaks till denna fikan nuu!

Likes

Comments

Sitter i min mysiga leo-jacka och sippar på min goda is-kaffe medan jag skriver detta, som ni ser ovan hehe! Här ser ni i vilket fall några av mina senaste bilder från mobilen. -> Lite photoshoots, en del fikor, ZLATAN IBRAHIMOVIC och häng med vänner.

Likes

Comments

Bild-cred till @AmandaWibergs för dessa GRYMMA bilder! Bilderna ovan visar ju verkligen hur fiiiint Kafe-magasinet är. Och så slänger jag in lite bilder på mig med! Jag är ju också fin! Haha ;-)))))))) Skämt åsido kan jag i vilket fall verkligen rekommendera er att gå hit om ni inte redan varit där. Annars gå dit igen haha! Det ska jag definitivt göra..

PS: Kan också rekommendera deras avokado-macka. It was really really really good. Kraaamar!

Likes

Comments

Instagram@johannakindbom