Hej!
Vet att jag inte bloggat på ett tag nu. Har knappt haft tid eller lust till det och mått psykiskt dåligt, men ska försöka att bättra mig!
Tänkte att jag skulle berätta vad som hänt dom här dagarna jag inte bloggat.

I fredags så åkte jag hem till Sanna och va med henne och Jimmy. Vi gjorde väl inget speciellt. Jag hade tråkigt och ville ha sällskap så stack dit.

I lördags så gick vi ner till en sjö och började dricka innan vi åkte in till Sölvesborg.
Vi drog först hem till Amadeus och fortsatte att dricka och efter ett tag så drog vi till någon fest och var där ett tag innan vi skulle ner på killebom. Vi var på killebom typ en kvart eller någonting och sen drog vi hem till Amadeus igen för att han hade fixat en efterfest. Sen så hände det väl inte så mycket mer den kvällen. Vi drog hem till Sanna igen vid 2 och la oss.

I söndags så gick vi ner till sjön igen och badade. Tror det var runt 20 grader i vattnet. Sjukt skönt. När vi hade vart där ett tag så skulle Sanna och Jimmy iväg så dom körde hem mig. Senare på kvällen så åkte jag iväg med mina föräldrar och badade.

Igår så var det en ganska seg dag och gjorde inte så mycket. Åkte in till stan en snabbis och träffade Kevin. När jag kom hem så började jag på en ny bild. Satt uppe hela natten och gjorde klart skissen så var ganska trött i morse.

Idag så har jag bara suttit hemma och ritat hela dagen för ville bli klar med bilden och det blev jag! Är sjukt nöjd med den faktiskt. Gjorde även en annan bild i söndags som jag också blev ganska nöjd med.
Sen imorgon så kommer min kompis Emelie från Eskilstuna hit. Längtar så sjukt jävla mycket! Så imorgon blir det väl att städa undan lite innan hon kommer och bara vänta på att tiden ska gå.

Här kommer det lite bilder iaf! Vet att det inte är världens bästa kvalitet men ah!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 27 Readers

Likes

Comments

Hej!

Fick beskedet som jag väntat på enda sen maj! Blivit antagen till skolan och linjen jag sökt till! Så jävla glad!

För er som inte vet så hoppade jag av skolan för lite mer än ett halvår sedan pga vissa anledningar. Gick frisör på Östersjögymnasiet i Karlshamn och det är seriöst den sämsta skolan jag gått på! Jag har haft otur med skolor hela mitt liv men inget slår den här skolan. Hoppas verkligen att jag kommer trivas på min nya skola, men det tror jag att jag kommer göra. Var på besök där i maj, tror jag att det var och den verkade jättebra. Kommer att slippa matte, svenska, engelska och idrott första året då jag redan läst dom ämnena i ettan vilket är sjukt skönt. Juste, glömde berätta att jag ska börja el och energi i Sölvesborg. Men iaf, är så sjukt jävla glad! Trodde verkligen inte att jag skulle komma in då det bara fanns 12 platser, but I did!

Förutom att jag fick det beskedet så har jag väl inte gjort så mycket idag. Har tränat, vart ute med hundarna och bara chillat. Sen ikväll så ska jag kolla på film med familjen och ha mys. Ska nog till Killebom imorgon med Sanna och Jimmy och kanske träffa Daniel men får se vad som händer, eller om jag ska dit på lördag. Inte bestämt mig helt än.

Men nu ska jag gå duscha. Kanske skriver ett inlägg senare ikväll om jag känner för det!

Likes

Comments

Hej igen!

Tänkte att jag gör ett kort inlägg om vad jag gjort idag.

Städade min stuga till typ fyra igår så vaknade rätt sent i morse. Var trött och på allmänt dåligt humör och sen så kommer pappa hem och har köpt en hängmatta som legat i typ hela dagen. Sen så har jag vart vid havet och skulle bada för att det var så sjukt varmt idag men så är det sjukt jävla kallt i vattnet så det sket sig. Men haft en helt okej dag iaf!

Här kommer det lite bilder.

Likes

Comments

Hej!

Försökte göra en video där jag berättar om mig själv, men jag och improvisera går inte bra ihop alls. Gjorde om videon typ 1000 gånger och tillslut gav jag upp. Men iaf, skriver ist för då har jag tid att tänka på vad jag ska skriva.

Jag heter Johanna och är 17 år gammal. Jag bor en bit utanför Karlshamn som ligger i Blekinge. På fritiden så spelar jag dator, tränar, rider, ritar, spelar gitarr, är med kompisar, festar osv. Vad finns det ens mer att berätta.. Har så dålig fantasi. Men ah, ni kan ju kommentera vad ni vill att jag ska skriva om osv. 

Likes

Comments

​Hej.

Ett bra tag sen jag bloggade nu. Tror inte jag gjort det på över två år. Men iaf, gjort om bloggen helt och tagit bort allting. Får se hur länge jag bloggar den här gången. Nej men slutade pga vissa anledningar och nu kände jag att det var dags att börja igen. Velat göra det ett tag nu men inte orkat. Ska även starta en youtube kanal och börja göra videos osv. Hade tänkt att antingen skriva ett inlägg eller göra en video där jag berättar om mig själv för er som inte vet någonting om mig och är intresserade av att veta.


Likes

Comments