Det va väldigt länge sedan jag skrev något här nu. Jag vet inte vad som fick mig att gå in här just inatt för å skriva några rader. Jag vet inte alls vad som händer nu ikväll, kom hem ifrån Gävle idag efter en helg där med massa trevligheter och fått komma bort från omvärlden. Men just ikväll så kan jag säga att livet är inte på topp. Tankarna har börjat hoppa in i mitt huvud och jag vet inte varför. Har varit ganska lugnt ett tag, men verkligheten börjar komma ikapp. Jag har styrt undan så mycket och mest ba drucke alkohol tyck ja. Börjar känna att kroppen tar stryk. Egentligen är väl mitt liv inte så svårt kan man tycka, men när man lagrat så länge och de har bara fyllts på så går det väl till en viss gräns. 

Tankarna om min kropp har kommit tillbaka, mår inte bra i den just nu, vill bara att den ska försvinna men jag gör som inget åt det heller.. 

Aja, jag ska väl försöka sova, men det var skönt och skriva av sig en skvätt iaf!

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna dag började som alla andra av mina lediga dagar, vaknat på tok för tidigt även fast man lagt sig sent för att typ få sova bort hela dagen! Men nej, Johanna vaknar klockan 8 i vanlig ordning, tänkte då att de är ju perfekt att åka till hästarna och rida en sväng, men det blev ett nej där också för när man kollar ut genom fönstret så var de inte lika kul längre. Skuttar runt här,åker iväg och gör av med lite pengar. Kommer hem och då dyker Johanna upp, vi sitter och snackar strunt i vanlig ordning. Börjar laga mat, jag och Johanna sätter oss och käkar, när jag ätit färdigt så upptäcker jag att det är massor av vatten på golvet, lägger mig ner på golvet och känner hur tårarna sakta men säkert börjar ta sig ut ur mina tårkanaler. Johanna tar över och hittar vars det kommer ifrån. Jag har alltså en vattenläcka i köket.  Pappa ska komma imorgonbitti och typ fixa det här. Jag hoppas han får ordning på det, för har just nu inge vatten vilket resulterar i att jag inte har nån toalett heller... 

Nä nu blir det sova så den här skitdagen slutar, för nu är jag less.

Likes

Comments

Now you’re just someone in my mind
That used to be mine

Likes

Comments

Allt som kommer ur din mun är bara ren jävla bullshit, för en sekund trodde jag på dig...du kallar folk fejk, men vem är det egentligen som är fejk?


Likes

Comments

Likes

Comments