Header

Nu ska jag vara 110% ärlig mot er.

Jag ska slutar blogg. Nu är det inga kanske längre. Känner en sån press på mig att jag verkligen måste blogga. När jag måste lägga mer mer tid på läxa, och speciellt nu när jag kommer in halv 7 på kvällarna från stallet. Jag ska gå och duscha och sånt också. 20 minuter tar det. Då har jag 20 minuter minuter på mig att äta och 35 minuter på mig att göra läxa. Det är faktiskt förlite för min del. Jag är ledsen... Och det är också därför det inte har kommit några andra inlägg i dag.
Jag kommer sakna det men jag känner också att jag "måste". För er skull.

Hejdå, från mig Kitty och Pyret! Det har varit 402 jättetrevliga dagar med er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I går hoppade jag och Pyret faktiskt. Jätteduktig var han. Bara väääldigt pigg. Tyckte jag i alla fall...

Jag är ju inte van vid att rida "så fort". Men mamma och syrran säger bara att det är hopp galopp. Och att han måste ha en sån galopp för att orka en hel bana. Och ja. Jag vet. Men eftersom jag är van vid att han en samlad galopp går det väldigt fort för oss.

Men vi hoppade en bana på 70-80 cm. Jätteduktig men han kom lite fel i bland. Men jag kan bara säga att det är mitt fel!

Likes

Comments

Superbra övning för ryttare som vill ha en "lydare" häst.

Okey. Här kan du komma i både galopp och trav. 2 bommar på ligger i lodrätt för att ramma in lite. Sen ett litet hinder (funkar som vilken högd som helst) och efter det 3 bommar.
Dem sista 3 bommarna ska man alltså göra halt i. För att lära hästen att msn inte ska rusa i väg efter varje hinder. Och för träna lydnad.

Likes

Comments

1. Skola
2. Fika
3. Mocka
4. Rida
5. Duscha
6. Läxa
7. Äta
8. Läxa
9. Tv
10. Sova

En liten bild på Kitty fick komma i dag!

Likes

Comments

10/2-2016

Så. En dag ledig från prov. Jag kan säga en sak om provet igår. Mer får jag inte säga. Och det jag tänkt sa var att det gick bra. Det kändes bra men jag vet ju inte vad jag fick för betyg på det. Men det kändes helt okey!

Onsdag i dag. Inga prov i dag inte. Men därimot skjuter dem på imon också. Då kommer det 2 nya prov. Vi får se hur det går.
I dag slutar jag 14:50. Tio i tre. Hemma 20 över ungfär. Om inte tidigare. Ska jag ut till världens bästa Pytte.

Likes

Comments

God morgon! Har ni sovit gott inatt?

Åh! Inatt har jag sovit jättegott. Verkligen hela natten har jag sovit. Somnade snabbt, runt 10 tiden och vaknade halv 7. Och för en gång skull var jag hyffsat pigg. Jag hade lätt kunnat stannat kvar i sängen och sovit ett par minuter till men jag var ändå pigg.

Likes

Comments

Förlåt hörni. Men jag har haft fullt upp hela kvällen. Kvart i 7 kom jag in från stallet. Och vi åt precis efter att jag hade kommit in. Sen har jag gjort läxa fram till halv 8. Så jag har inte haft tid till att skriva något.

Men jag kan skriva imon hur Pyret skötte sig i dag. För just nu har jag knappt någon tid. Förlåt men så får det bli nu...

Likes

Comments

Varför jag slutade en timme tidigare i dag var för att nu sätter proven i gång. I dag började proven för min klass. Nationella prov. Jag kommer inte berätta hur något gick, eftersom det är folk från min klass som läser här också och om det inte gick så bra för dem ville jag inte sitta här och säga "Åh! Ja, det gick jättebra! Jag hade inte ett enda fel!".
Det vill jag inte, för det känns inte så rättvist. Men nu sätter dem i gång och jag är inte så speciellt taggad.

I dag hade vi det första i 3 timmar. Svenska var det. Nästa kommer redan på torsdag igen...

Likes

Comments

Alla barnen var fint kläda, förutom bo - han hade bara en sko

Likes

Comments

1. Skola
2. Fika
3. Mocka
4. Rida
5. Duscha
6. Läxa
7. Äta
8. Läxa
9. Tv
10. Sova

Likes

Comments