Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har varit en dag jag fått mycket gjort både skolarbete som jag kommit ikapp med + att jag har hunnit städat mitt rum.Ridningen idag blev på morgonen då det var skönt att få det gjort när jag visste att eftermiddagen och kvällen var späckad. Jag går upp runt halv 6 på vardagar så jag vaknar automatiskt tidigt på helgerna också.Det är både en för och nackdel, man får mycket gjort men man vill gärna sova ut dör man inte har någon tid att passa.

Kvällen har bestått av mys med två av mina favoriter Emilia och Clara, underbart att få bara sitta och snacka med dem om allt mellan himmel och jord. Vi åt kyckling och potatisgratäng och kvällen slutar med kladdkaka och mojitos, så mysigt. Nu när vi inte går i samma klass eller skola längre 😞 hinner vi inte träffas på samma sätt som innan så man får passa på när man har en ledig lördagkväll som denna.

Likes

Comments

3:dje dagen som jag ligger hemma med förkylning...Känns som jag har varit sjuk väldigt mycket det senaste året 💤 Får börja ta vitaminer eller något så immunförsvaret förbättrar sig.Segt att behöva göra skolarbete hemma där inte samma hjälp finns att få,särskilt när man har mycket inlämningar😞

Likes

Comments

En fluffig varm höst/vinter jacka är ett måste för mig i höstrusket. Även två gosiga gråa tjocktröjor som är sköna att slänga på sig till skolan.

Svarta sneakers funkar till allt

(tryck på bilden för att komma direkt till produkten)

Likes

Comments

Nu börjar äntligen lite serier på tv:n igen,wahlgrens värld som börjar nu på torsdag är jag väldigt taggad på!! En mysig och rolig serie för hela familjen och det är säkert så att många känner igen sig i deras liv.  Unga föräldrar har dragit igång på tv3 och det är än av mina favorit serier,dem bevisar motsatsen av fördomar som många har om unga mammor!Mina favoriter är Milan och Julia, lilla Milan är så söt och kärleksfull så man dör.Julia är en underbar mamma åt Milan och hon blev dessutom  nominerad i kristallen som nyss sändes på tv.

Likes

Comments

Hejsan!

Mitt namn är Johanna Hansson och jag är helt ny här på nouw.se. Jag läser många bloggar och tycker det värkar så roligt! Jag personligen gillar mest bloggar som består av mycket bilder och mindre text så som Kissies eller Fanny Amanda Svensson. Än så är jag ingen fena på det här med design och innehåll men det är ju trots allt första inlägget jag gör så det kanske inte är så konstigt.

Vem är jag då? Jo jag är en 16 årig tjej som älskar kläder och mode. Har dessutom ett intresse för hästar som jag har haft under hela mitt liv. Det är stor kontrast mellan mina intressen. Ena dagen står man i stallet och mockar och andra dagen shoppar man i Göteborg. Jag gillar kontrasten av lantlivet och storstadslivet. Jag bor i Lysekil men går i skola i Uddevalla, handel på plusgymnasiet. Det blir långa dagar men jag tycker att det funkar bra det är väll som det mesta att man får en rutin på det hela.

Jag har alltid undrat vad det är man ska skriva i första inlägget egentligen, så jag googla som jag gör med allt jag undrar om och det jag fick fram var att jag skulle berätta om mig själv och det är ungefär det jag nu har gjort. Det finns ju självklart mycket mer att berätta men jag kände att jag inte vill trycka upp hela mitt liv i ansiktet på dig det första jag gjorde så vi får ta det lite pö om pö.

Hoppas första inlägget var helt okej så får jag bättra mig tills nästa

Puss ,Johanna😚Likes

Comments