Har börjat med instagram, och jag eftersom jag aldrig skriver här längre så får ni gärna följa mig där istället :-)
@johannajor

Min fina Niclas

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känslan av en fullständigt bortkastad skoldag, glädjen av vårsolen, promenadsug med skoskavsproblem, råångest över oinlämnade och försenade uppgifter, längtan efter att bränna fett på gymmet ikväll, en gosig nästan återställd katt i knät, håkan hellström i väntan på tåget och en smärtande finne i pannan.

Likes

Comments

Dagen har varierat mellan svimfärdighet, illamående och störtbölning. Jag tål inte blod eller överhuvudtaget äckliga saker, och det känns som att blod är det enda jag sett denna dag. Det är ett under att både jag och mamma klarade oss från att svimma innan hos veterinären. Min stackars lilla fina kissekatt. Hoppas det blir bättre fort. Vilken jäkla skit valentine's day.

Likes

Comments

Solade en stund igår på eftermiddagen vilket va helt underbart. Så skönt att bli uppvärmd efter att ha gått som en isbit hela veckan. Efter goa solningen så tränade jag, vilket va mindre skönt med tanke på en eventuell sträckning i låret.Likes

Comments

På söndagar gör vi alltid semlor på jobbet, men tyvärr föråt jag mig rejält på semlor förra året så kan inte dra någon fördel utav de. Men visst ser de goda ut?

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår firade vi Diana som fyllt 17! Det var mysigt att träffa alla igen, dock så vet jag inte vad riktigt vad jag höll på med. Råkade skicka iväg mina skjutser en efter en, "jag går hem". 18 minusgrader ute. Visst. Insåg tillslut att det inte var ett alternativ så jag hoppade på en buss. Kan tillägga att jag jobbade idag och var lagom glad på mig själv imorse.

Men jag klarade det. Nu ska jag sova som jag inte sovit på länge, GODNATT!Likes

CommentsLikes

Comments

Började dagen med träning och sedan dess har jag endast hängt framför min dator och tv. Vädligt onödigt eftersom det finns så mycket annat att göra... Som att plugga for example. MEN DET ÄR SKÖNT!

Likes

Comments