Idag har jag vart i Gekås Ullared. Vi var där vid 7.00 när de öppnade. Det var inte jättemycket människor när vi kom dit. Det fanns inte så mycket kläder som det brukar göra, hittade något, men inte allt jag behövde. Framåt 9 tiden kom det flera människor till Gekås, som tur var var vi nästan färdiga med handlandet. Jag köpte mer saker än detta, men allt fick tyvärr inte med på bild. Det var bara tråkiga saker ändå såsom underkläder och schampoo. Efter Gekås åt vi mat och jag åt en hamburgare som var såå god! :) Efter allt åkte vi hem. När jag väl kom hem satte jag mig ner och tog det lugnt, har ont i mina fötter nu. Nu ska jag ta nya tag och snart ta bussen till Göteborg. <3

Mitt bästa köp är väskan och den svarta jackan :)

Love you! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min helg har vart bra, förutom att jag hade mycket att göra. I fredags var jag barnvakt till lördag morgon. I lördags fick jag ingen sovmorgon, gick upp kl. 09.00 och ta en buss vid 11.00 till mamma. När jag träffade mamma gick vi till en silverbutik där man kan ta hål i sina öron, för ungefär två månader sedan tog jag två nya hål i mina öron. Efter detta gick vi å åt en räksmörgås var. Vid 15 tiden träffade jag min ena syrra, vi köpte hårfärg och färgade sedan mitt hår, under tiden kom min brorsa hem till oss :). Vid 23.00 var det dags för sängen :).

Söndagen började bra, jag och mamma käka frukost i lugn och ro. Lite senare åkte vi hem till min andra syrra som inte bor så långt ifrån oss. Vi stannade där ett tag innan vi åkte hem igen. Framåt 15 tiden var det dags för mig att åka hem igen. Denna gången slapp jag åka bussen själv, jag fick åka med min kompis Elin och hennes kille med hem :) Så fort jag kom hem var jag så himla trött att det blev sängen med en gång :)

Likes

Comments

Hur har eran dag varit? Min dag har vart bra, förutom att klockan ringde 07:00. Jag fick tyvärr ingen sovmorgon som jag trodde, för att elektrikern kom vid 07:30. Strax därefter gick jag till bussen för att åka till min praktik. Idag hade jag utvecklings samtal och det gick sådär. När jag kom hem ifrån min praktik 17:00 var det dags att sätta igång med att möblera om. Flytta mina garderober och sängen. Idag kom min nya säng! Yeey :D

Förutom det jobbiga som har hänt idag så har jag haft kul samtidigt. Det är kul att hitta på nya saker, men det tråkiga är att man aldrig blir klar med något.

Nu tänker jag ta det lugnt ett tag innan jag gör något annat :) Ska kolla på youtube och äta lite. 
Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!

Vem är jag?

Jag är en tjej på 17 år som bor i Borås. Just nu studerar jag på Almås gymnasiet, barn och fritids programmet, första året. Min tanke efter gymnasiet är att jag ska arbeta med barn, men såklart kommer jag säkert att ändra mig senare. Mitt största intresse är att jobba med barn, djur eller inom vården. Efter gymnasiet kommer jag inte läsa in på högskolan eftersom jag är skoltrött och vill jobba istället.

På min fritid brukar jag inte göra så mycket. För det mesta sitter jag hemma och pluggar, men oftast är jag ute och träffar kompisar.

Vad kommer hända på min blogg?

Här kommer jag uppdatera lite då och då. Kommer prata om hur min vecka har varit eller om något spännande har hänt. Med andra ord kommer jag lägga upp lite vad som helst. Ni får gärna tipsa om något som jag kan blogga om eftersom jag är nybörjare på detta.

Vad kom blogg intresset ifrån?

Jag har än del vänner som bloggar. Jag har läst deras bloggar och tänkte att det skulle vara kul att börja med. Men jag väntade ett tag med att börja eftersom jag var osäker på vad jag ville. Sedan kollade jag på en serie där de bloggar och då började jag tänka om lite. Så nu startar jag en blogg!

Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om min blogg och att ni uppskattar det jag lägger upp!

Likes

Comments