Header

Igår kväll hade jag svårt att somna. Det tog sån lång tid innan jag kunde somna. Hade så många tankar i mitt huvud och de värsta va att de inte ville försvinna. Det är så hemskt.. :/ Jag vaknade en gång vid 4 och en gång vid 8. Kunde knappt somna om. :( Men jag ska inte klaga. Imorse vakna jag 10 och sen åt jag frukost. Efter jag hade käkat frukost gick jag, mamma och Abbis till stan. Sedan var vi i stan en stund innan vi gick hem igen.

Senare på eftermiddagen träffade jag min ena syster och vi gjorde det sista på mitt hår. Det blev så fiint! <3 Efter vi hade gjort det sista med mitt hår tog vi en fika paus och det var så behövligt.

Framåt kvällen gick vi ner mot stan igen och där var vi en stund. Vi tittade framför allt på när det sprang massa människor i ett lopp som var på 5 km. Det var inte det enda vi gjorde i stan. Efter loppet gick vi en runda i Alingsås som hette Lights In Alingsås. Det är en slinga man går och på vägen runt så är det massa häftiga lampor o så.

Efter stan gick vi hem igen. Satte oss framför tvn och åt godis, mums. :) På tvn var det ett program som hette Crazy, Stupid, Love som vi tittade på. Den var väl helt okej. Under kvällens gång var alla trötta. Hunden gick och la sig ganska tidigt och jag gjorde detsamma! Och jag hoppas att jag kommer sova gott inatt, känns som att jag behöver det efter den här långa dagen! :)

Godnatt på er! <3

Love you! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu kan man känna att vintern är på gång på riktigt. Det blir bara kallare och kallare för varje dag som går. Om bara nån månad så har säkert den första snön kommit :( Det är inte kuul.. Jag tycker att man inte ska vara deppig för det. Det är snart över igen. Snart är det dags att ta fram sina vinterjackor och verkligen förbereda sig för det kalla vädret som kommer snart.

Det som jag tycker är värst nu är det dåliga höstvädret. Det bara regnar, regnar och regnar hela dagarna. Usch säger jag bara! Hoppas att tiden går fort så man slipper tänka på detta! :)

Love you! <3

Likes

Comments

Har du tänkt på att du vill börja blogga? Jag kommer nu i detta inlägg ge dig några råd vad du kan tänka på och vad som gör att du får mer läsare.

1. Var ska du ha din blogg?

Det är viktigt att tänka på vad man har för sida. Olika sidor har sina för och nackdelar. Det man kan göra innan man startar en blogg är att man läser om de och ser vad man har tillgång till.

2. profil

Det som är viktigt med en blogg är att man har en intressant profil, där man skriver kort om sig själv. Vad man har för passion för mode och smink tex. Det man kan tänka på är att man skriver om det som man brinner för, det som man tycker är kul att göra. Man startar antingen en blogg för att tjäna pengar eller bara för skoj skull. En del bloggare berättar om sina mål de vill uppnå med livet och det kan väcka läsare.

3. Uppdateringar

Uppdatera bloggen är bra ifall man behålla sina läsare. Du kan antingen ändra stilen eller ändra innehållet så att det blir intressantare. Om du inte har tiden med att skriva ett inlägg varje dag kan du göra så att du skriver några på samma dag och sedan gör du schemalagda inlägg, då läggs de upp automatiskt.

4. Inspiration

För att väcka ett bra intresse kring bloggen behöver man ha bra idéer. Det man kan göra är att man läser andra bloggar och så att man blir inspirerad själv. För att du enklare ska komma ihåg dina idéer kan du göra så att du skriver ner de på mobilen eller din dator. Idéer kan dyka upp var som helst.

5. Kontakt

Att ha på sin sida är kontakt, hur andra kan kontakta dig. Ifall de vill ställa frågor till dig kring bloggen osv. Det finns de som vill veta vem det är som skriver bloggen, då kan man lägga en bild. Det blir också mer personligt om man har en bild på sin sida.


Love you! <3

Likes

Comments

Nu är jag äntligen tillbaka efter såå lång tid! :) Det har hänt så mycket sen jag bloggade senast, har dels fått en ny familjemedlem och så mycket mer. Vet inte vart jag ska börja, hihi <3

Under de senaste månaderna har jag haft såå mycket att göra. Just nu är det mycket i skolan, hemma och på fritiden. Det jag gör på mina dagar nu för tiden är att jag går till skolan, åker hem och pluggar och sen har jag inte så mycket tid över till annat. Pluggar dels till körkortet som jag tar efter jul någon gång. Det går framåt! :)

Nu kommer det som ni äntligen har längtat efter. Vem är den nya familjemedlemmen? Låt mig presentera Abbis! Han är en sprallig liten valp på 8 månader som kommer från Serbien. Blandning mellan malteser och spets, tror vi. Lille Abbis har bott hos oss i 3 månader och det känns så kul att ha en bästa vän vid sin sida.

Love you! <3

Likes

Comments

Idag har jag vart i Gekås Ullared. Vi var där vid 7.00 när de öppnade. Det var inte jättemycket människor när vi kom dit. Det fanns inte så mycket kläder som det brukar göra, hittade något, men inte allt jag behövde. Framåt 9 tiden kom det flera människor till Gekås, som tur var var vi nästan färdiga med handlandet. Jag köpte mer saker än detta, men allt fick tyvärr inte med på bild. Det var bara tråkiga saker ändå såsom underkläder och schampoo. Efter Gekås åt vi mat och jag åt en hamburgare som var såå god! :) Efter allt åkte vi hem. När jag väl kom hem satte jag mig ner och tog det lugnt, har ont i mina fötter nu. Nu ska jag ta nya tag och snart ta bussen till Göteborg. <3

Mitt bästa köp är väskan och den svarta jackan :)

Love you! <3

Likes

Comments

Min helg har vart bra, förutom att jag hade mycket att göra. I fredags var jag barnvakt till lördag morgon. I lördags fick jag ingen sovmorgon, gick upp kl. 09.00 och ta en buss vid 11.00 till mamma. När jag träffade mamma gick vi till en silverbutik där man kan ta hål i sina öron, för ungefär två månader sedan tog jag två nya hål i mina öron. Efter detta gick vi å åt en räksmörgås var. Vid 15 tiden träffade jag min ena syrra, vi köpte hårfärg och färgade sedan mitt hår, under tiden kom min brorsa hem till oss :). Vid 23.00 var det dags för sängen :).

Söndagen började bra, jag och mamma käka frukost i lugn och ro. Lite senare åkte vi hem till min andra syrra som inte bor så långt ifrån oss. Vi stannade där ett tag innan vi åkte hem igen. Framåt 15 tiden var det dags för mig att åka hem igen. Denna gången slapp jag åka bussen själv, jag fick åka med min kompis Elin och hennes kille med hem :) Så fort jag kom hem var jag så himla trött att det blev sängen med en gång :)

Likes

Comments

Hur har eran dag varit? Min dag har vart bra, förutom att klockan ringde 07:00. Jag fick tyvärr ingen sovmorgon som jag trodde, för att elektrikern kom vid 07:30. Strax därefter gick jag till bussen för att åka till min praktik. Idag hade jag utvecklings samtal och det gick sådär. När jag kom hem ifrån min praktik 17:00 var det dags att sätta igång med att möblera om. Flytta mina garderober och sängen. Idag kom min nya säng! Yeey :D

Förutom det jobbiga som har hänt idag så har jag haft kul samtidigt. Det är kul att hitta på nya saker, men det tråkiga är att man aldrig blir klar med något.

Nu tänker jag ta det lugnt ett tag innan jag gör något annat :) Ska kolla på youtube och äta lite. 
Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!

Vem är jag?

Jag är en tjej på 17 år som bor i Borås. Just nu studerar jag på Almås gymnasiet, barn och fritids programmet, första året. Min tanke efter gymnasiet är att jag ska arbeta med barn, men såklart kommer jag säkert att ändra mig senare. Mitt största intresse är att jobba med barn, djur eller inom vården. Efter gymnasiet kommer jag inte läsa in på högskolan eftersom jag är skoltrött och vill jobba istället.

På min fritid brukar jag inte göra så mycket. För det mesta sitter jag hemma och pluggar, men oftast är jag ute och träffar kompisar.

Vad kommer hända på min blogg?

Här kommer jag uppdatera lite då och då. Kommer prata om hur min vecka har varit eller om något spännande har hänt. Med andra ord kommer jag lägga upp lite vad som helst. Ni får gärna tipsa om något som jag kan blogga om eftersom jag är nybörjare på detta.

Vad kom blogg intresset ifrån?

Jag har än del vänner som bloggar. Jag har läst deras bloggar och tänkte att det skulle vara kul att börja med. Men jag väntade ett tag med att börja eftersom jag var osäker på vad jag ville. Sedan kollade jag på en serie där de bloggar och då började jag tänka om lite. Så nu startar jag en blogg!

Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om min blogg och att ni uppskattar det jag lägger upp!

Likes

Comments