Jul serie 2017

Hej alla mina stjärnor!

Idag är det andra advent och det är 14 dagar kvar till julafton, exakt två veckor. Hur sjukt känns inte det? Snart är också året över och det kommer ett nytt år med nya möjligheter, tagga! Hoppas ni är lika taggade som jag är på det nya året. :)

//

Andra advent dikten: När andra ljuset brinner vi julklapparna syr
och vi bakar kakor och har ett fasligt styr.

Love you! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jul serie 2017

Hej alla mina stjärnor!

Idag är det 21 dagar kvar till julafton och idag är det också första advent!

//

Första advent dikten: När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada fira få advent!

//

Hoppas ni får en underbar söndag och första advent! :)

Love you! <3

Likes

Comments

Familj/vänner

Hej alla mina stjärnor!

I tisdags var det ingen vanlig dag för mig, eller vanlig, vanlig.. Jag fyllde nämligen 18! Jag har såå länge längtat efter att den dagen skulle komma och det har den äntligen gjort! Nu är jag snart vuxen, jippi! <3 Det hände inget speciellt den dagen, jag hade praktik och fick sluta tidigare som jag inte var beredd på.. Samtidigt tycker jag att det är skittråkigt att fylla år mitt i veckan, alla jobbar och det är såå tråkigt!! Jag satt hemma själv på min födelsedag och det var inte såå roligt, men jag ska inte klaga.

Igår hade vi ett litet litet kalas för mig, det var såå underbart och så mysigt! Det vi gjorde var att vi fikade och pratade om aaaallt möjligt, som vi alltid brukar göra, hihi! <3 Jag var mest taggad på alla presenter och det var så sjuuukt fina presenter! Efter vi hade fikat och så tog vi bilen och åkte till Borås parken, klockan 20 började det och det var två stycken band där som spelade och vi dansade loss hela kvällen lång! Klockan 00:00 åkte vi hem, att äntligen få lägga sig i sängen och sova! Jag var såå trött så jag somnade med en gång. Tack alla för en underbar kväll! Det var super duper mysigt och måste göras om, fast då blir det inget kalas! <3

Love you! <3

Likes

Comments

Sociala medier

Hej alla mina stjärnor!

Vill ni följa min vardag på andra ställen än just bloggen så får ni självklart göra det! Nedan skriver jag vad jag heter på mina sociala medier så det är bara att lägga till! <3

Snapchat: jojotex

Instagram: eriiksson_johanna

Facebook: Johanna Eriksson

Ta hand om er! Love you! <3

Likes

Comments

Haul, Mode & skönhet

Hej alla mina stjärnor!

Igår var jag på tripp i Gekås Ullared med mamma, Allan och Christian. Det var dags att shoppa rejält!! Nedan kommer allt det jag köpte. Enjoy!

Hår/dusch produkter: Duschcream, schampoo, balsam, balsamspray, hår olja, inpackning, body lotion och ansiktsskrubb.

Kvinnogrejer: Bindor, tamponger, parfym, deo roller, deo spray, bomullpads, löspuder, concealer, mascara och ett par örhängen.

Kläder: Militär byxor och en rosa tröja.

Hundartiklar: Hundfoder/mjukmat, grisöron, godis, tuggringar, fräscha godis pinnar, hund schampoo, bajspåsar, reflexkoppel och en blinkande lampa.

Blandat: Kalenderbok, rakhyvel och tuggummi.

Glöm inte att ta hand om er! Love you! <3

Likes

Comments

Hej alla mina stjärnor!

Ni har kanske märkt att jag inte har vart så aktiv på bloggen. Det kan bero på att jag har praktik just nu och det är långa dagar såå jag har tyvärr inte haft orken till det.. :/ Mina dagar ser ut såå att jag går upp jättetidigt, som tex att jag går upp 4:15 vissa dagar och andra dagar går jag upp senare. Dagen slutar mellan 13:30 och 17:30.

Det kommer bli såå skönt med helg och verkligen sova ut! Jag behöver det efter den här veckan!! :) Hoppas ni har haft en toppen vecka, ta hand om er! <33

Love you! <3

Likes

Comments

Hej alla mina stjärnor!

Jag har tänkt börja blogga om en bloggare varje vecka, skulle ni tycka att det skulle vara kul? Jag tycker att det kommer bli super roligt att skriva om en annan bloggare! :) Om just du vill vara med kan du bara kommentera detta inlägget eller kontakta mig. Det kommer även hända så att jag kommer fråga om just du vill vara med! Hade detta vart kul tror ni? :)

Love you! <3

Likes

Comments

Hej alla mina stjärnor!

Nu när lovet är slut är det dags för skola igen. Jag tycker att det känns sådär att lovet är slut men ändå är det skönt att skolan kommer igång och att man får tillbaka rutinen man hade innan. Jag har haft ett super bra lov med många härliga vänner! Jag har jobbat lite och sen har jag även pluggat för att få klart uppgifter som jag inte har hunnit klart med. Det känns såå skönt att det är klart och att jag kan njuta

Nu ska jag ta nya tag och kämpa de sista veckorna för om 6 veckor är det jullov!! :D Tagga tagga! Ni får ta hand om er och verkligen kämpa de sista veckorna! Jag tror på er1 <3

Love you! <3

Likes

Comments

Hej alla mina stjärnor!

Jag vill såå gärna resa till Dubai. Kan bo där om det är så! Det är såå sjukt fint och jag älskar det landet. Det som jag också gillar med Dubai är att det är varmt året om, jag älskar såklart värme och det hade vart såå gött att resa dit när det är kallt här i Sverige. Det är såå sjukt fint på kvällarna, se alla lampor lysa fiint och vara i stan hade vart såå vackert! Utsiktstornet i Dubai är det jag vill besöka, se hela staden framför sig och verkligen känna den känslan att man är där och att man känner sig friii! Att resa dit hade vart en höjdpunkt och det hade vart kul att få komma bort ett tag och bara slappna av! Det som jag också älskar med Dubai är att det är en stor stad och att det är så fantastiskt mycket att se!

Love you! <3

Likes

Comments