Livet

Hallii hallååå


Då var jag tillbaka 10 dagar senare haha. Tiden går så sjukt snabbt, och ännu snabbare här i Hong Kong. Känns som dagen precis har börjat och sen är det helt plötsligt dags att sova igen.


Nu känns det hursomhelst som jag har landat lite. Man börjar känna igen sig, hittar i skolan, vet vad som är god/äcklig mat osv. Dock känns det inte som skolan har börjar än i och med att den första veckan är "testvecka" vilket innebär att man fortfarande kan byta kurser, något som är extremt komplicerat enligt mig men när det väl blir som man vill ha det är det också otroligt värt. Jag hoppas att jag har lyckats få alla de kurser som jag vill ha nu. Detta innebär att jag kommer vara ledig fredag, lördag, söndag och måndag VARJE vecka!! Så gött! Det lär bli en del weekend resor så att säga. Redan bokat en till Borneo faktiskt! Åker om två veckor med Hedvig, Therese och Paula, några av killarna i squadet var också sugna så vi kanske blir ett ganska stort gäng, så kul!


Så vad har hänt det senaste tio dagarna? MASSOR. Vi har hängt på playan, Repulse bay och Big Wave bay, hikeat upp för Lion Rock Peak vilket var sjukt lökigt(!!), ätit god mat på Hong Kong Island där det är lite mer mat i vår smak haha, varit i skolan några timmar här och där på introduktion, hängt lite vid skolans simbassäng när håltimman var slagen, kört ladies night all in (med betoning på all in), kollat på bio på IT, skräckfilmen som nästan var för sjuk för att vara läskig men ändå läskig. Bra förklaring va? En dag var vi på utflykt med skolan, city tour, där vi besökte ett tempel och var uppe i Ozon, den sjätte högsta byggnaden i världen vilket var häftigt! Vi har testat en Michelin resturang, närmare bestämt den billigaste i Hong Kong där vi betalade 300kr för fem personer. One dim sum heter den. Dim Sum är smårätter här i Hong Kong, lite som tapas fast med dumplings, vårrullar mm. Det är faktiskt gott men annorlunda! För att vara en Michelin resturang var den inte fancy för fem öre vilket också är lite charmigt. Dem kör sitt egna race och serverar god mat. Har jag fått med allt nu? En hel del i alla fall.


Just nu ligger jag på playan och har det allmänt bra en måndag som denna. Ikväll är planen att kolla lite skor på sneakers market. Ja ni hör ju, gator där det enbart är sneakersbutiker som har skor till ett bättre pris än hemma! Har redan köpt ett par Birken och ett par Stan Smith hehe. Sedan ska vi äta på en sushi resturang som vi var på häromdagen. Det var så gott så idag blir vi några stycken som ska dit och äta igen!


Kramisar från moi






Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments