Livet

Viktigast av allt: glutenfritt

Godmorgon på er!

De senaste dagarna har jag varit i skolan på riktigt om man säger så. Jag är jättenöjd med mina kurser! De verkar vara riktigt bra och väl anpassade till personalvetare så det känns jätteroligt. Hittills är min favorit kurs communikation and marketing. Läraren är GRYM! Tre timmar kändes som en halvtimma, inte ofta det händer haha. Dock fick jag ett väldigt otrevligt bemötande igår på en av mina kurser som jag egentligen hade tänkt lägga till då jag hade en kurs kvar som jag ville bli av med. Läraren var jätteotrevlig. Det var som om han inte ville ha en utbytesstudent för att jag var den enda som var det i den kursen. Så han pratade kinesiska halva lektionen när han visste att jag satt där??? Jätteotrevligt!! Den valde jag med andra ord inte så jag har hittat en annan kurs nu som jag har tillsammans med Hedvig så det är kul!! Läraren som hjälpte mig där var så gullig och hjälpsam, kontrasterna??

Sedan senast jag uppdaterade har jag sol sagt ätit min efterlängtade sushi en gång till! Hade kunnat få dit varje dag typ haha! I förrgår fick jag också till första träningspasset här i Hong Kong (om man ej räknar med den sjukt lökiga hiken) vilket känns skönt! Behöver komma in i någon form av rutin även om det är ganska svårt när dagarna ser olika ut hela tiden då vi alltid hittar på saker. Efter träningen drog jag och hängde vid simbassängen här på skolan eftersom vädret har bestämt sig för att leverera nu! Har haft sol flera dagar i rad nu. En dag stod det att det kändes som 45grader ute och det kan jag lova er att det gjorde... Detta var i tisdags och så börjar jag klockan 17 och slutar 22 vilket också är sjukt men ganska skönt? I och med att det är så många elever, 20 000 på skolan, så är det fullt rimligt att vissa möte ha senare lektioner. Lite annorlunda från hur det är hemma!

Igår var jag i skolan fram till tre och sedan tog jag och Paula en powernap och åkte in till stan med Amanda där vi sedan mötte upp Hedvig för lite käk på ett ställe vi kollat in som heter Grassrot pantry. Ett väldigt instagramvänligt ställe på Hong Kong Island. Det var jättegott och trevligt att bara sitta och snacka med girlsen! Efter maten mötte vi upp Therese för att dra oss bortåt mot Happy Valley där det är horseracing varje onsdag! En riktig folkfest där man bettar på hästar och går all in för att vinna:P Jag och Hedvig vann 30kr som vi spelade bort i nästa omgång haha, men vi vann iaf!!

Hallå!! Glömde ju nästan av det viktigaste! Anna och Sofia OCH mamma och pappa har bokat resa hit nuuu, så glad!! Ser verkligen fram emot det<3 Jag har även bokat en till resa till Indonesien, Jakarta i oktober hehe, sol och bad så att säga!

Nu sitter jag och äter lite frukost. Börjar 9 idag så snart måste jag borsta tänderna och fixa mig innan jag ska dra mig mot skolan! Communication and marketing står på schemat så är taggad!! Idag är sista dagen innan man tar helg igen dårå. Planerna för helgen är ännu lite oklara men ikväll ska vi nog ut och äta hamburgare<3

Puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments