Livet

Diamanten till köpcentrum

Godmorgon återigen!

Igår var en chilldag utan stress. Vi tog oss en liten sovmorgon och gick till favvocafét i vanlig ordning för lite frukost. Därefter stod shopping på schemat så vi promenerade bort till samma ställe som föregående dag, det vill säga Orchard road där det finns hur många butiker och shopping malls som helst. Dessvärre var varken jag eller Paula på shoppinghumör. Vi gick mest runt och kollade. Alla butiker är ju betydligt större än hemma så att säga och så mycket finare inredningsmässigt. Vid Orchard road ligger även alla märkesbutiker, verkligen alla olika märken ni kan tänka er. Vi såg denna byggnaden från Marina Bay Sands häromdagen. Det ser ut som en diamant som gnistrar uppifrån och det var minst lika fint inuti. Det blev inga köp där direkt, man är ju trots allt student;) Fick dock shoppat några saker tillslut hehe. Jag köpte bland annat två shortsdresser, en ny sminkpallet och ett par byxor!

När vi kände oss klara med shoppingen åkte vi till China Town där jag fixade naglarna. De missförstod dock så det blev endast shellacnaglar. De blev helt okej. Finns förmodligen andra ställen i Hong Kong som jag kan gå till.

På kvällen packade vi ihop oss och gick till ett ställe i närheten där vi bodde och åt sushi. Ett säkert kort här i Singapore. För er som undrar hur det har gått med min resväska: igår stod det en sprillans ny resväska till mig i receptionen! Himla lyx. Vi gick och la oss tidigt i och med att vi skulle upp vid 02.15 idag...

Nu sitter vi på flygplatsen och får lite fotmassage i ett par fantastiska massagestolar!! Snart ska vi boarda. Hoppas att allt går som det ska idag då det, som ni kanske har koll på, har varit storm i Hong Kong nu i veckan när vi varit i Singapore.

Kram på er, hoppas er söndag har varit bra på alla sätt och vis<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments