Livet

Hej på er!!

Vaknade precis här på rummet. Är så trött idag, vet inte varför?? Ska snart försöka ta mig upp från sängen men tänkte att jag kan passa på att uppdatera er innan jag åker till Jakarta senare idag hihi!

Macau blev en enda stor succé! Vi blev tillslut 9 tjejer som åkte dit på fredagen. Vi kom dit vid lunch någon gång och valde att äta direkt då alla var superhungriga. Efter lunchen strosade vi runt som riktiga turister - tog kort och stod ivägen haha. Klockan drog iväg och det blev sedan dags för oss att åka till hotellet och checka in. Vi bodde på Venetian som tydligen är världens största casino?? Sjukt! Där hade vi hursomhelst hyrt en svit som vi alla tjejer skulle bo i. Den var superfin och det gick jättebra att bo alla tillsammans! Vid sjutiden hade vi fixat iordning oss och satt sedan och pimplade vin på rummet fram tills elva när vi insåg att vi verkligen borde äta middag innan vi går ut. Så vi tog oss från sviten ner till restaurangerna, åt en snabb middag och sen tog vi taxi till klubben där kvällen fortsatte med ladiesnight haha! Allt som allt var det en superlyckad kväll och dagen efter var vi inte speciellt pigga någon av oss hehe. Det hjälpte inte att det var en tyfon som var på ingång så färjan hem var en enda lång illamående resa för samtliga...

På lördagkvällen, trots otrolig trötthet, tog jag och Menal oss i kragen och åkte till LKF (barställena) för att ta en drink med hennes kompis som var på besök i HK. Vi hamnade sedan på en annan väldigt trevlig bar som vi inte testat innan! Det blev inte sent för varken mig eller henne, vi kände att det var lagom med att åka hem vid ett med tanke på Macaus festligheter.

Söndagen var en intressant dag. Jag och Paula vaknar upp här på rummet av hur det låter och smäller överallt. Då är det varning 8 på tyfonskalan och vi rekommenderas att stanna inomhus hela dagen - vilket vi gjorde. Egentligen var det ganska skönt på ett sätt, att slippa känna att man måste hitta på något men att inte få någon luft på hela dagen är inget jag rekommenderar i slutändan...

Måndagen bjöd på plugg, träning och sen en väldigt trevlig middag på charkstället! Vårat mål var ju att bli stammisar och gissa hur nöjda vi är när det första han säger när vi kommer är ”Sorry girls, your table is occupied tonight” haha. Trots att vi inte fick vårt bord var maten ändå otroligt god även denna dag.

I tisdags hände det inte mycket. Jag har pluggat relativt mycket denna veckan då jag har två midterms nästa vecka. I och med att vi åker idag så har jag velat plugga så mycket som möjligt innan. Så fokus har legat på träning och plugg. Igår lyxade vi till det med bio. Egentligen skulle jag inte gått med men det blev lite miss i kommunikationen så jag gick med ändå. Det var tyvärr ingen bra film men tydligen en man måste se enligt Anton haha, så check på det!

Nu ska jag bara packa det sista och plugga lite till innan vi tar bussen till flygplatsen! Wiee semester here we come!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments