Livet

Godmorgon/godeftermiddag/hej/hallå!!

Back on track - två veckor senare! Kul att höra att mina läsare efterfrågar fler inlägg haha.

Allt är hursomhelst bra här borta i vanlig ordning! Saknar såklart er där hemma men förutom det levererar Hong Kong nya upplevelser varje dag. Tänkte ge er en liten uppdatering i form av bilder med en liten beskrivning under varje bild. Hoppas detta upplägg är okej för er:P Insåg nu medan jag kollade på bilderna att jag inte varit så duktig på att ta kort de senaste veckorna…Ska skärpa mig!

Här är vi glada en måndag! Party-båt och allt vad det innebar. Himlans kul var det kan jag tala om. Vi var cirka 40 personer på båten blandat med olika nationaliteter. Den avgick från hamnen vid 11 och vi kom hem vid 18 på kvällen! Ni hör ju, ett koncept som inte kan bli annat än lyckat!

Åt en väldigt god brunch på nya favvostället Elephant grounds i Mid Levels! Mums!

Testat på Korean Barbeque! Man grillar sitt eget kött som ni ser på bilden och har lite blandade tillbehör till. Här var det buffé vilket innebar att man betalade 250kr och fick äta hur mycket man ville samt dricka hur mycket läsk man ville! Det var väldigt gott även detta! MAT<3

Har testat ytterligare en rooftop! Denna heter Wooloomooloo, intressant namn jag vet, och var riktigt nice enligt mig! Här är jag och Hedvig på första bilden och jag och Menal på den andra!

Från när jag och Heddan hade en sån här ”blir irriterad av allt dag” och vi lyxade till det med god mat i en förövrigt väldigt deppig dag. Tur vi hade varandra haha.

Paulas kompis Linnea har varit här i några dagar! Hon åkte hem igår. Här är från när vi åt en god middag på Grassroots Pantry, god mat och mysigt ställe!

IDAG är det torsdag aka ladiesnight haha! Standard numera. Imorgon bär det av till Macau, Kinas Las Vegas! Vi är tio tjejer som åker vilket ska bli hur kul som helst!! Stannar över en natt och sen får vi se vad helgen mer har att erbjuda.

Massa kramar!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments