Header

Hej på er! Sitter just nu i sägen med Sagis & myser. Vi ska bara gosa ikväll, prata och kolla på film. Behövligt!! Vi hörs imorgon hörni, puss

Likes

Comments

Gårkvällen & natten spenderades hemma hos Alva då vi skulle fyra att hon fyller år! Det var super lyckat och hade jätte kul, somnade dock typ 5 så idag är man inte lika pigg, menmen!
Idag ska jag plugga och ikväll ska jag bara mysa med en kompis. Vi hörs, puss!

Likes

Comments

enda slags bilderna jag lägger upp men de är de enda jag hinner ta haha!

Likes

Comments

View tracker

+ Det är fredag imorgon, yäyy.

- Jag ska kunna 30 klassiska låtar utantill till Tisdag, suck.

+ Det börjar bli varmare ute = kunna använda snygga vårkläder!!

- Det ska dock tydligen snöa i helgen...(vafan???)

+ Jag har bokat frisör tid för att äntligen för en gångs skull bli av med min hemska utväxt.

Likes

Comments

Något jag har lite brist på just nu är väskor. Eller, kanske inte. Men har iallafall ingen väska som jag tycker är speciellt snygg. Jag tror faktiskt att jag ska investera i en lite dyrare väska nu till våren, antagligen blir det Malene Birger väskan (den svart/vit mönstrade) då jag älskar det mönstret

Likes

Comments

Jag imorse!

Heej på er! Sitter just nu i köket & tänkte bara uppdatera er lite. Jag skrev nationella 3 & en halv timme imorse och sen skulle jag egentligen haft engelska lektion efter det men vår engelska lärare är bäst och ställde in den så att vi fick gå hem och vila istället, suuuper snällt!
Jag tänkte äta lite och kolla på Maria Wern som jag missade nu & bara mysa, vi hörs sen!

Likes

Comments

Igår var jag & mamma förbi en butik här i närheten för att kanske hitta något fint till fredagen & hittade den här fina klänningen! Gillar den super mycket! Den är lite svart glittrig vilket inte syns på bilden men tycker modellen är jätte snygg, super nöjd!

Likes

Comments