Vardag

Då var det onsdag igen! Jag njuter som bäst av dagens första kaffekopp och käkar frukost. Alltså kaffe, och ännu till den första koppen på en dag, den är guld värd. Så just nu sysselsätter jag mig med det som enligt mig är "dagens bästa stund", kaffe, frukost och läser bloggar. Det är vad jag ser fram emot varje morgon 😄Efter det beger jag mig till frissan för att fixa kluvna toppar, ingen större förändring denna gång men det känns ju alltid skönt och fräscht att få fixat håret lite.

So long!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Kvällen har spenderats i kaffekoppens tecken. Efter besöket till faffa så kom M hit på kaffe och prat, alltid lika trevligt 💗. Efteråt begav jag och killen oss iväg på påskäggsjakt till butiken för alla vet vi att när sötsuget är för stort är det bara att lyda. Och det resulterade då i att jag kom mig hem med ett Hello Kitty ägg 😉.


Nu avrundar vi kvällen med att kolla på Parneviks och bara mysa, då blir vi nog redo för morgondagen som för min del kommer bestå av jobb, skola och ett besök till frissan.


Likes

Comments

Jag lovade ett inlägg där jag berättar lite om mig själv. Jag bor då tillsammans med min pojkvän R, hund Bella och katten Theodor (som egentligen är en hon). Vi har nyligen flyttat till ett radhus och här trivs vi super bra. När jag inte är hemma så är jag i skolan, jobbar eller umgås med mina vänner. Men när jag är hemma så är jag då som många andra en serienörd och kan titta på serier i timmar.


Här har vi då Bella, mitt livs kärlek på fyra ben. Hon är en mittelspitz på fyra år och matchar min personlighet så mycket som någon kan. Hon gillar att sova, äta och att följa med mig överallt. Så mycket kärlek i några kilon❤

Och detta är då förståss Theodor som var en vildkatt när jag tog henne. Innan jag visste om det var en hon eller han så tyckte jag att hon såg ut som en Theodor och därav namnet.

Som ni kanske märker är jag galen i mina djur och den som träffar mig om sisådär 40 år kan jag lova att kommer få se en riktig crazycat-dog lady.

Att baka är något som jag på senare tid har börjat gilla och därför tänkte jag dela med mig av några av mina bakverk, cupcakes och marängtårta. Enkelt och så gott.Att umgås med pojkvännen/fästmannen (gillar inte det ordet, vet inte varför, så vi kallar honom för pojkvän) är något som jag också gillar eftersom jag då också samtidigt umgås med min bästa vän. Vi förlovade oss i januari i år och han är den som kan få vilken dålig dag som helst att bli bra 😍


Där har ni lite av vad min vardag kretsar kring. I väntan på att brorsan ska hämta mig och vi åker och hälsar på faffa ska jag kolla lite serier. Pretty little liars är den serie som jag som bäst tittar på. Jag gillade inte alls den serien till en början men nu under en månads tid har den serien varit ett bra tidsfördriv eftersom den aldrig tycks ta slut 😂  

Likes

Comments

Vardag, Pyssel

Jag har tidigare sagt att jag aldrig ska börja blogga igen men får numera allt oftare lära mig att aldrig säga aldrig, för se så det gick igen. Vet inte vad denna blogg ska bli till ännu men det återstår väll att se. Det kommer nog mest bli min vardag som genomsyrar bloggen, om det är tråkigt att läsa om eller inte det får ni se sen. Men nu kör vi igång då!

Jag är nu i det skedet av min utbildning att min kandidatavhandling håller på att skrivas för fulla muggar. Det är inte mycket kvar att skriva på den och min studietid börjar också gå mot sitt slut. Vilket är skönt och spännande på samma gång. Jag ska snart bli vuxen på riktigt (för jag är ju inte vuxen ännu, haha) och börja jobba och det är med spänning och nervositet som jag ser fram emot det.

Så eftersom vi inte har mycket kurser kvar så har vi varit lediga idag och jag har spenderat min eftermiddag med mina småsystrar och vi har tillsammans påskpysslat lite. Påsken är något jag gillar skarpt, inte bara på grund av all den choklad som det enligt mig är obligatoriskt att man ska äta utan påsken är helt enkelt en mysig och färgglad högtid som jag ska spendera med familj och vänner. Det kommer bli en något fullspäckad helg men det är så jag har börjat gilla att ha mina helger, med mycket på gång.

I nästa inlägg tänkte jag köra en kort presentation av mig själv, så vi avslutar det här inlägget här. Ha en fortsatt trevlig tisdag allesammans! 😘Likes

Comments