Header

Detta är citerat från fina Ida Höckerstrand ur hennes podd och berörande avsnitt 102 från Ångestpodden, för detta är något som slagit mig också...

"Något annat som slagit mig är hur människor i ens närhet reagerar, vissa som öppnar sin famn och tröstar med allt vad dom har, och andra som knappt skickar ett sms och frågar hur det mås. Vad är rätt och fel här då? Och vad kan man begära?Jag har inte en aning. Men jag vet att det gör ont, när man blint räknat med att någon ska finnas där om ens värld faller i bitar och som sen inte alls gör det. Och jag vet också hur underbart fint det är när någon man tänkt att man bara är bekant med hör av sig och vill trösta och stötta vad allt hen har"

Angående sorg säger hon dessa ord som fastnade i mitt huvud när jag på liknade sett ser vänners liv falla isär och hur personer man trott varit vänner och alltid skulle finnas till väljer att stänga sin vän och raserade värld ute. Det gör ont att se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag mår för dåligt för att skriva och skapa själv just nu, så från och med nu kommer jag att använda den här bloggen till att lyfta andra personer eller medier som jag tycker tar upp viktiga och rörande ämnen. Jag börjar med fina Therese Lindgrens film om lycka, tror jag gråtit varje gång jag sätt den. För jag är en av dem som inte är där ännu, en person som ibland mår bra, och inte ibland inte mår så bra. Titta så förstår ni vad jag menar. Längtar tills jag får läsa hennes bok.

Massa kärlek till er!


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Vid matbordet?

Jag är den som alltid vill fota maten. Jag njuter mycket av maten och vill supergärna att de ska vara dukat fint och ordning runt om kring matbordet för att jag ska få ordentlig matro. Gärna tända ljus. Jag kan antingen va den som pratar mest och driver livliga diskussioner men kan också va den som sitter helt tyst om jag är trött. Jag älskar att ha middagar och allt fix runt omkring och jag älskar att prioritera att lägga pengar på att gå ut och äta bra mat. Jag är också den som gärna väljer hälsosamma matalternativ.

På nattklubben?

Pånattklubben är jag den som är glad, framåt, pratar lite FÖR högt och svängermed glaset lite VÄL snabbt.Jag filmarsjukt mkt på snapchat oftast och är absolut inte sen på att stå i en soffa ochdansa och sjunga om tillfälle erbjuds. Klackarna är alltid på och i glaset gillar jag bäst bubbel.

På stranden?

Jag är den rastlösa typen som vill bada hela tiden och hellre är i vattnet än i solstolen. Det bästa är om jag har en luftmadrass så jag kan både sola och va i vattnet samtidigt. Finns nog inget som gör mig så lycklig som att kunna bada. Jag är den som gärna gör aktiviteter som att hoppa från hopptorn, åka vattenskoter och skulle jag varit mer bekväm i min bikinikropp skulle jag lätt göra mer beach-aktiviteter. Men efter alla aktiviteter kan jag verkligen njuta av att ligga stilla, läsa en bra bok eller lyssna på en podcast, bästa tiden för detta tycker jag är den ljumma eftermiddagssolen.På efterfest?
Jag är absolut ingen efterfest-människa. Om inte killen jag gillar ska på efterfest så att säga, men vem går inte på efterfest då? Jag gillar mer nattmat och skönhetssömn än att festa till 07 på morgonen. Inte my cup of tea. Men om jag skulle hamna på efterfest så är jag nog i en killes famn, eller har djupa samtal och äter massa chips


I klädbutiker?

Jag älskar kläder och butiker, så jag älskar shopping. Det är som terapi. Jag älskar att gå själv och strosa och hitta något nytt snyggt. Det är verkligen bäst att va själv när man shoppar tycker jag. Jag älskar dock att gå i butiker med vänner också, men då blir det inte lika mycket shoppat. Alltså hur glad blir man inte av nya kläder/skor/accessoarer, u name it. Har jag en dålig dag brukar jag åka och kolla i klädbutiker.

Hemma hos andra?

Självklart beror det på vem det är hos men jag brukar oftast känna av stämningen om vad som är okej att göra och inte okej. Men jag är inte blyg för att erbjuda mig hjälpa till med middagen tex och inte för att sätta mig avslappnat i soffan hos någon heller. Jag känner av vad som är lägligt helt eneket.

På flygplan?

Oftast exalterad! Älskar att flyga och njuter oftast när jag flyger, antingen har jag en resa framför mig eller en härlig resa i bagaget. Att flyga och resa brukar vara som nya kapitel i livet. Jag tänker och planerar mycket när jag flyger. Jag tycker det är som en frizon att flyga. Jag älskar när man får flygplansmat (även om den är äcklig!) det är mysigt. Jag älskar också trycket vid landning och när man lämnar marken, haha lite knäppt.


Hemma en chilldag?

En hemma chilldag hela dagen?Omg, då krävs det mycket för att jag inte ska bli uttråkad. Usch. Gillarverkligen inte heldagar hemma, hade man haft en pool hade det varit en annansak dock. Men okej en chilldag för mig som är bra är najs avslappnat sällskap,helst många, god mat, godis och en bra tv-serie/film. Gillar inte sunkiga chillkläder heller, mår dåligt då. Vill känna mig fräsch även om jag chillar. Helst ett mysigt set i kashmir,och någon som ger mig massage.

I ett förhållande?

Hm.. Jag har haft ett förhållande i mitt liv och jag skulle väl säga att jag är en ganska annorlunda människa idag än vad jag var då, pga att jag gått igenom väldigt mycket. Så det är lite svårt att svara på detta men om jag säger vad jag tror så är jag den som älskar att va omhändertagande, romantisk, älskar att umgås med vänner tsms med min partner, älskar att göra saker och så är jag väldigt fysisk och nära. Jag är känslosam och ständigt fantiserande om en framtid tsms.

(Men nu är jag singel och lite skadad av alla hockeykillar, varför är de så hett ? bjussar på bilden som är lite kul från min tinder.🌹Är dock sämst på tinder och appar, ska man få tag på mig är det bäst i verkliga livet)

På morgonen/kvällar?

Jag är en renodlad morgonmänniska och mår som absolut bäst efter första kaffekoppen på morgonen. Är oftast mycket mer positiv på morgonen än kvällen. Jag älskar att vakna upp utvilad och göra en god frukost och lyssna på en podd.

På kvällen älskar att mysa ner mig i sängen med massor av kuddar och tända ljus I sovrummet och kolla på en serie på datorn. Jag älskar att sova och går gärna och lägger mig tidigt för att fungera allra bäst.


Kul med sånna typ av inlägg tycker jag, både att skriva själv och läsa andras. Ska göra en fortsättning på det här inlägget.

PUSS PUSS

Likes

Comments

Följ mig på Instagram :) Jag har precis kommit igång igen med min instagram igen efter ett långt uppehåll när jag inte mått så bra. Men nu är jag inspirerad igen! Take a look @johannaitalia på instagram. 

Likes

Comments


1.Vilket land skulle du vilja besöka?

Maldiverna!

2. Vill du gifta dig?

Ja det vill jag verkligen! Drömmen om att arrangera ett fint bröllop med alla ens vänner och världens fest.

3. Handla skor eller väskor?

Älskar ju givetvis båda, men köper verkligen oftare skor. Klackskor.

4. Vilken årstid är bäst?

Sommaren

5. Vad kommer att bli ditt nästa inköp?

Om vi pratar stora/dyra inköp är det en kamera, en resa eller ett skönhetsingrepp. Eller glömde!! Det är förmodligen min lägenhet men den är redan halvt inköpt.

6. Vad faller du för hos killar?

Ett attraktivt yttre & snygg klädstil, men för att få mig på fall ordentligt behövs humor och handlingskraft och mod att vara sårbar.

7. Om du fick äta samma sötsak varje dag. Vilken skulle det vara?

Det bästa jag vet är lösgodis. Men alltså hur dåligt skulle man inte må om man åt det varje dag?

8. Vilken plats trivs du bra vid?

I värmen vid havet eller vid poolen. Är jag nära vatten mår jag som bäst.

9. Vad vill du dricka varje morgon?

Kaffe. Har verkligen insett hur beroende jag är av det. Jag har försökt sluta pga magkatarr men det går ej.

10. Mitt senaste inköp?

Ett par somriga färglada klackskor. Äger bara svarta annars.

Likes

Comments

Min bästa vän Sabina har börjat blogga. Sjukt kul, då kanske jag kan bli mer peppad på att skirva mer här. 
Men nog om mig. Sabina är en färgstark, charmig, fkn drop dead gorgeus tjej, hon är allt förutom tråkig och vanlig. Hon har den mest inspirerande stilen och är  så rolig. Kanske öppnar hon också sitt hjärta och berättar om vad som finns där inne. Eller så blir ni chockade av hennes dirty side. Hur som, hon är kärleksfull, snygg, en riktig partyprincessa som sitter på en hel bibel om knasigheter, hon älskar att resa och kommer med all säkerhet bjuda på sin vacations och om kärleken till hennes kärlek E. 

BLOGGEN HITTAR NI HÄR -- nouw.com/sabinanilsson

Likes

Comments