Sista skoldagen var en tordag oxh der var halv dag. Två klasser då vi tog våra sista slutprov. När det bara var några minuter om kramade min spanska klass om mig.
Min spanska lärare sa med tårar i ögonen,

"I so proud of you Johanna and what you have done in this class. You are so brave to be an exchange student. I love you"

Sista skoldagen var väldigt jobbig..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På senare tid har det blivit fullt upp både i skolan med The finals och allt runt omkring.

First thing first, skolan har har ju slutat denna vecka. Några av mina vänner graduated  !! Grattis till dem! Jag kunde inte gå på själva ceremonin men jag var där efteråt och försökte hitta några av mina vänner bland alla 400 seniors + familj. Lite klurigt.

Efteråt åkte vi till Lafaye's graduation dinner.

Likes

Comments

Sen senaste blogginlägget har jag:
- Hälsat åå Imma (Malaysia) & Ryjean (Philipinerna) i Charleston. Vi lagade indisk efterätt smakade typ som sött ris (??)- vet att beskrivningen låter sådär men det var ganska gott! Kul att träffa dom goingarna igen, utbytisar i mitt <3.

- Spenderat mycket tid med la Familia. Barbra som jag förut hälsat på i Ohio (Beckys syster) var här i en vecka. Vi spelade mycket sällskapsspel.

- älskat vädret som har varit runt 30 grader oxh jag har därför hängt mycket vid poolen och havet.

Likes

Comments

Går helgerna ibte bara super fort?? Redan söndag...

Okej, i lördags kväll var Bea och jag med Finja på stranden  Det var kalas för Finjas värdbror, Austin, som fyllde 13 år. Stranden var full av middle-schoolers från alla hans klasser + baseball lag. Bea och jag var där för att sällskapa Finja.

Nästa dag kom Finja till oss och vi spenderade eftermiddagen vid poolen. Det var inte jättevarmt idag men det var en klar himmel.

Likes

Comments

Efter skolan åkte jag och Becky för att plocka jordgubbar. Becky ringde först och frågade om dem hade öppet,
"Det är klart bugar öppet, vi har haft öppet de senaste tre månaderna".
Vi plockade många fina jordgubbar.

I fredags var det också Cinco de Mayo
(en mexikansk högtid som firas för  att komma ihpg första vinsten mot franska styrkor 1862. Deras nationaldag som många tror är denna dagen är istället för 16 september) så Becky, Sunny, Finja och jag åkte till Murrells Inlet Marsh Walk på en liten typ marknad. (Be spenaderade tid med sin pojkvän) temat var såklart Cinco de Mayo, vilket lätt avslöjades med salsa dansare, salsa dansgolv, spansk musik och lite mexikansk pyntning här och var.

Likes

Comments

En söndag som idag...

Först åt vi frukost med Donna och några andra ute på en typisk amerikansk frukost buffé. Ni vet en sådär restaurang som mesadels serverar kött och där gamla motorcykelgäng som fortfarande trodde de var coola hängde.

Sedan pluggade jag matte,ska hålla en presentation om detta på tisdag eller onsdag. Hurra...
Men sen kom Finja och hon och jag hände resten av dagen vid poolen. Dagen var lyckad

Likes

Comments

Gårdagen spenderades en stund på Brookgreen's garden. Varmt och fuktig miljö, det är ju i och försig hela tiden nu för tiden. Såg vackra fåglar (svåra att fånga på bild) hörde högljudda grodor och gräshoppor i bakgrunden. Det nalkas sommar ??

Vi gick runt och fotade, Bea och jag gick runt en fontän och snackade. Plötsligt ser jag något svart, tjockt och slingrande- en orm. Quentin som var med oss berättade att detta var en dödligt givtig orm om dess bett inte behandlas fort på sjukhus. Tydligen kan den "hoppa" 3 meter i attack dessutom. Vid den här tiden ville jag mest bara gå så långt som möjligt bort från detta odjur . Men självklart skulle Q ta en bild på ormen med dess ansikte i bild. Han stampar hårt i marken, blixtsnabbt vänder sig ormen mot oss. Börjar slingra sig mot oss och fräser..KAN VI DRA ELLER?!?!

På väg hem snubblade jag på 15 cm lång och tjock ödla. Äckligggttt. Men förutom dessa två otrevliga händelserna hade vi rätt kul.

Likes

Comments

Means bloggen varit nere har det hunnit bli Finjas födelsedag.  Hennes familj och vpr familj firade  henne på Seňor Frog.

Likes

Comments

Hejsan Hallå!
Hade lite trubbel med bloggen och kunde därför inte blogga men här är sista delen av New York. Hur kunde tiden gå så fort?? Önskar att vi kunde stannat längre !!

Denna dagen  spenderades dagen på 9/11 memorial (vi skulle också ha besökt 9/11 Tribute Center men det var för tillfället stängt). Väl inne köpte vi hörlurar och kunde höra historier från brandmän, vittnen mm. I högtalare kunde man höra reportrar som försökte beskriva så lugnt dem kunde vad som hände, på ett ställe kunde man även lyssna från en telefon fär ens man röst sa:
''Hey Jules, it's Brian, I'm on a plane and it's hijacked and it doesn't look good. I just wanted to let you know that I love you and I hope to see you again. If I don't, please have fun in life and live your life the best you can. Know that I love you and no matter what, I'll see you again.''

Ally var  väldigt, väldigt, väldigt överväldigande. Finns inga ord.

"No day shall brase you from the memory of time"

Likes

Comments