Torsdag, och jag har två jobb dagar kvar tills det är lång-helg tills onsdag. Underbart! Har också köpt världens finaste läpp-penna från isadora! Måste visa er! Den är helt perfekt när man fått lite färg på kroppen då den går i hallon-röda toner!
Kram

Likes

Comments

Onsdag 29 juli. Som jag sett fram emot den här dagen i minst ett halvår! Ikväll blir en riktigt rolig tjejkväll med satin-häng i regnet följt utav häng i vipen på Strömpis och dansa till norlie och kkv tills vi knappt kan stå på våra fötter längre pga klackarna som legat o skaft!

Saknar förövrigt Hampus så mycket så de gör ont! Nu har han varit borta 2,5 vecka i streck.. Men ja fick chansen att åka ner till han i Göteborg o mysa i måndags! Så nu är de enbart 3 veckor kvar utan varandra tills han kommer hem igen! Men troligtvis hinner ja åka ner någon mer gång innan dess :-).

Här kommer senaste bilderna från min story! Kram

Likes

Comments

Vill bara flika in och berätta att jag nog troligtvis måste vara världens stoltaste storasyster! För idag efter allt kämpande så tog min syster äntligen körkort! Så otroligt glad för hennes skull och allt hon åstadkommer. Min andra halva, mitt ljus i livet, jag älskar dig till oändligheten och tillbaka!

Likes

Comments

Ibland kan jag gå tillbaka och kolla vad jag skrivit för flera år sedan. Det är spännande, det får mig att fundera hur jag tänkte då, vart jag stod då. Jag blir glad av att blicka tillbaka ibland, fundera och le åt mig själv.

De här texten skrev jag för nästintill 2 år sedan:

"Jag tror att jag är en sån person som kan älska väldigt hårt och extremt mycket. Kanske till och med för mycket. Jag är en sån person som kan skriva lappar med små och stora ord för att smyga ner i fickan i hallen eller lägga på köksbänken när han inte ser. Jag skulle även kunna få för mig att skriva ett meddelande med läppstift på spegeln i badrummet om jag åker iväg tidigare än honom en morgon. Jag är en sån som väcker honom mitt i natten för att berätta att han gör sig väldigt bra bredvid mig och att jag älskar honom.

Kanske gör det honom helt galen. Men kanske inte. Vad vet jag.

För tänk en dag om han inte finns där och jag inte har någon att skriva lappar till. Ingen som läser meddelandet på spegeln. Ingen att väcka mitt i natten. Då kommer jag ångra att jag aldrig gjorde det."

Likes

Comments

Har sparat in otroligt mycket på senaste tid och försökt att inte handla så mycket så därför tyckte jag att jag efter otroligt lång tid kunde unna mig nått fint.
H​ar länge suktat efter denna skapelse! Och jag hade sån fruktansvärd tur då jag klev in på Heaven på Stortorget och råffade åt mig den med 50% på!

Ren materiell lycka!


Likes

Comments

Efter mitt förgående inlägg ska jag börja gå in och skriva några rader lite oftare!
Så hej igen, tiden sen sist har varit fantastisk! Har hunnit börjat sommaren med en resa till Cypern med mitt hjärta, följt utav många uteserveringar och mysiga kvällar med mina närmaste vänner, som jag förövrigt är så otroligt tacksam för!
Likes

Comments

"Man måste dö några gånger innan  man kan leva", just detta sa en gammal vän till mig just då när jag kände att jag inte klarade mer, att jag inte orkade mer. Hon kramade mig hårt och berättade för mig att det gör ont, så djävulskt ont att bli lämnad, sparkad på och nästintill bortglömd, men du kommer över det. Du tar dig sakta men säkert längre upp för var dag som kommer och tillslut kommer du stå där, se hela världen sväva framför dig, se ljusa gångar i de mörkaste dagarna.

Och ja, med dessa ord fick hon mig att kliva ur min "bubbla", hon fick mig att försöka nå toppen, hon fick mig att njuta av livet, att ta vara på alla möjligheter och att njuta av livets med och mot gångar.
Så efter detta har jag lärt mig att vid varje nedfall tänka att man faktiskt måste dö några gånger innan man kan leva. Och det är så jag tar mig framåt, varje gång jag snubblar på tröskeln.Kram Johanna

Likes

Comments