Header

​Hej på er! Den här dagen har gått otroligt fort förbi. Jag ska till min pappa idag så uppdateringen i helg kommer inte existera, helt enkelt. Dagen började med matte, sen hälsokunskap, historia och finska men det var inte så farligt. I onsdags hade mitt lag avslutning. Vi spelade match mot våra föräldrar som vi vann 4-3. Sen åkte laget till kotipizza och åt, det var jätteroligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Förlåt hörni. Jag har varit jordens sämsta bloggare den här senaste månaden. Ända sen skolan började har jag verkligen inte haft tid med nånting förutom det och fotboll. Idag har jag fixat en ny header till bloggen för att jag kände att jag behövde en ny! På måndag har jag skolfotboll så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga då men nästa vecka lovar jag att skärpa till mig.

Likes

Comments

tröja - bikbok, jeans - liu jo, jacka - zara, skor - nike

​Hej på er! Igår hade var jag på uttagningar till skolfotboll och det gick helt okej, det var så liten plan vi spelade på och vi var 24 stycken så det var svårt att göra sitt bästa. Men jag kom med i laget som tur så jag är nöjd! I förrgår böt jag rum med min mamma så det är en sak jag också är väldigt glad över haha.

Likes

Comments

​Hej och förlåt. Jag har varit så upptagen denhär veckan och förra. Vi har haft två matcher domhär två veckorna och vi vann båda så det känns bra. Det som inte känns så bra är att jag fått en låsning i ryggen och smärtor i korsryggen så det blir ingen fotboll för mig på ett tag! 

Har haft mycket läxor som har stoppat mig från att göra roliga saker.

Likes

Comments

ripped jeans - code och diy / tröja - hollister / bomberjacka - zara

​Hej! Idag hade jag som vanligt skola. Hade tre lektioner så fick sluta en timme tidigare vilket var skönt. Imorgon har vi skolgudstjänst som man alltid har då skolan börjat. Jag tar jämt tillfället i akt och försöker sova där så jag slipper höra på prästen då han pratar i 45 minuter. 

Var till stan idag med Mathilda för hon skulle köpa ett par jeans, och vi fyndade ett par för endast 30€ så det var kanon. Imorgon är det matchdags igen! Jag ser väldigt mycket fram emot det förutom att vädret inte direkt lockar att fara dit.

Likes

Comments

​Vi har varit i skolan två dagar och jag har redan fullt md läxor som måste göras! De svåraste är dock bara matte resten är att läsa och öva in lite ord. Hade min andra tillvalslektion idag och det gick ganska snabbt. Den lektionen var 90 minuter lång istället för 70 så det var nog lite ovant. Slutade 12:50 idag och gör detsamma imorgon också, så skönt. Vi fick även skåp idag och det var såå bra eftersom jag har burit på många tunga böcker i min skolväska sen förrgår så det var skönt att kunna tömma allting!

Kvällens planer är att ha match kl tjugo före sex och det är det ända som är planerat för resten av dagen. 

Likes

Comments

Boyfriendjeans - hm, tröja - hm, bomberjacka - zara, skor - adidas

​Hej på er! Jag är sååå trött just nu. Jag vaknade klockan åtta och började göra mig redo för skolan. Det hände inte så mycket i skolan. Vi kom till hemklassen och vår lärare välkomnade oss till det nya skolåret och pratade om lite viktiga saker inför året. Dom har gjort ganska stora ändringar i vår skola så det var lite ovant att gå i alla byggnader och kolla. Alla åttor och nior samlades i den ena festsalen medans våran rektor pratade om hans minnen från alla skolstarter han haft, haha. Sen åt vi och gick hem!

Det är träning klockan sju ikväll och det har verkligen blivit höstväder här i stan! Det regnar och blåser och är ganska kallt. Det är uteträning ikväll i det kalla vädret, längtar tills vi får börja träna inne i värmen igen!

Likes

Comments

Hörni, det är dags för en back to school tag. Gjorde denhär tagen förra året då jag började sjuan så jag tänkte jag gör den i år också!

Vilken årskurs börjar du? 8an

Vilken dag börjar du? Imorgon, den 15e

Vad ska du ha på dig första skoldagen? Jag ska ha boyfriendjeans, randig kortärmad tröja, bomberjacka med mina adidas superstar!

Har du läxor över sommaren? Ett herbarie, som vanligt.

När vaknar du och lägger dig på skoldagar? När jag blir trött går jag och lägger mig, så det kan vara vilken tid som helst, men vaknar alltid7!

Vad är stressigast med skolan? När man ska hinna med allting, träningar, läxor, kompisar.

Längtar du till skolan? Kanske lite, men bara för att träffa alla min kompisar jag inte sett på lovet. Annars inte

Vad längtade du mest efter? Att få se mina kompisar som sagt haha

Vad är roligast med att fixa till skolan? Jag köpte en kalender och en penna till skolan så den tiden är lite över för mig känner jag

Vilken klass gick du i då du började sminkade dig? Femman med mascara. I sexan hade jag massa foundation och kladd på mig. I sjuan fyllde jag bara i mina ögonbryn och nu i åttan sminkar jag mig som jag känner för den dagen

Kommer du ha ryggsäck eller handväska? Ryggsäck, tycker jag ser så fjantig ut med handväska

Vilket ämne tror du att du kommer gilla mest? Historia, Fotboll och idrottsutveckling

Likes

Comments

​Lite bilder från min story på snapchat från förra veckan. Gårdagens match gick riktigt bra. Det var bra motstånd men vi lyckades ändå vinna 7-1! Nästa match är på onsdag så det är några dagar kvar tills det. Jag har konstigt nog inte haft några planer för idag, brukar jämt på lördagar gå och träna fotboll på egen hand men det har varit så tråkigt väder och regnat så jag hoppade över det! Jag kommer nog bara ligga hemma i min säng och kolla netflix :)

Likes

Comments

​Hej på er! Jag har inte bloggat på över en vecka för att jag har haft ganska mycket. Skolan börjar om tre dagar så har köpt lite grejer som behövs, jag har haft träningar, varit till Vasa med Mathilda och så har jag varit till Powerpark med Tiia så jag har inte haft tid! 

Ikväll har jag match i Nedervetil så det ska bli spännande att se hur det går! Ni vet att man ska laga ett herbarie under sommarlovet? ;) Det har gått lite trögt för migm har endast åtta växter men behöver tjugo haha. Jag får kämpa mig igenom det!

Likes

Comments