Idag när Jonas kom hem på lunch fick han en överraskning av mig, blommor och jeans skjorta.

Selma gillade även blommorna som hon kommer tugga lite på som vanligt
❣️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En dag full utav glädje & kärlek ❣️
Igår var den äntligen dagen då det var dags för babyshower för Sarah. Så himla roligt och fint, fällde faktiskt en tår när hon klev in genom dörren.
Efter babyshower var slut drog Sarah, Linda och Hanna hem till mig för att grilla och kolla hur jag bodde och det betydde verkligen super mycket att de kom hit! ❣️

Tänker faktiskt inte skriva så mycket utan låter er njuta av dessa bilder som fotades under dagen.

Likes

Comments

I går vart jag inspirerad av Emily som gjorde en vegetarisk gryta till lunchen, så idag provade jag på att göra än.
Gick inte efter något recept utan tog det jag hade hemma bara. Lät det som skulle koka lite längre koka själv ett tag (morötter, sötpotatis & potatis) hade även i några vitlöksklyftor i sedan hällde jag av ca 3/4 av vattnen blandade i linser och resten av det jag valde att ha med, enkelt! Lät allt puttra ihop lite till och sedan färdigt!

Likes

Comments

Idag är jag fylld av energi för igår fick jag umgås med vänner från min hemstad Gävle.
Först tog jag mig till Valbo för att träffa Emily, hängde där bra länge och åt en super god vegetarisk gryta, tog sedan bussen in mot stan och fikade med finaste Sarah och Linda ❣️

Idag blev det en sen frukost i soffan till tisdagens avsnitt av Biggest Loser som jag missade.

Likes

Comments

Packade en väska åt mig och en åt Selma och drog till Gävle i torsdags eftermiddag, fredagen tillbringade jag med tenta skrivning, samt även en stund på lördagen. Han även med ett träningspass (bodypump) med mamma idag.
I morgon far vi hem till Jonas igen som blev kvar i Falun.

Alltså hon är så fin min katt tjej! ❣️

Likes

Comments

Veckorna bara springer förbi och om exakt en månad har jag sommarlov och denna sommar kommer jag faktiskt var ledig hela sommaren, galet lyxigt!
Gick upp samtidigt som min sambo idag för att göra klart en uppgift och nu är den inskickad. Ska fortsätta plugga lite till en salstentamen den 23 maj, sista kursen börjar gå mot sitt slut så då är det en del att göra...

Iskaffe är nog min nya "drog" älskar det utomlands i värmen men i morse gjorde jag även det till frukost. 🙌🏻

Likes

Comments

Testade soya mjölk idag för första gången och det var helt okej, kul att testa nya saker.

Likes

Comments

Grillat är nog min favorit rätt såhär på sommaren och i fredags när det var som varmast i Falun med hela 22 grader tog vi premiären till att sitta ute.

Likes

Comments

... fredag igen och inte nog med det bjuder denna fredag på sommarvärme. Åkte till skolan i morse för 20 min!? Galet, men var obligatoriskt så var ju bara att göra. Nu ska jag hem och ut på vår stora terass där jag tänker sätta mig i en solstol.
Sedan kommer Kristin över och vi ska grilla, älskar helgerna!

Likes

Comments

Soligt och varm tisdag är vad det är, i morse blev det först jobb på stans bästa gym, sedan hem för lunch samt att jag hade energi över så jag städade.
Tänker alldeles strax dra på mig träningskläder och ta promenad innan det är dags för body pump! 🏋🏻‍♀️
I kväll tar vi nog det lugnt, ser teve, äter mat och jag kanske pluggar, inte mycket motivation till skolan nu tyvärr känner att jag behöver få ledighet men snart så 👏🏻

Likes

Comments