Jag hänger lite hemma hos mamma och pappa i några dagar nu. Myser med hunden och pluggar tenta är vad jag gör. I morgon är det dax för tenta och sen väntar 10-mila. Mina benhinnor krånglar så jag ska coacha, men det brukar alltid vara så
mysigt att heja på tc under stjärnklar himmel. Det kan ju vara så att det ösregnar och är svinkallt också, men jag hoppas på det bästa! Sist det var bajsigt väder satt jag, Agnes och Tom i en varsin stol, under ett varsitt paraply i en varsin sovsäck. Det var mysigt och väldigt trevligt, men kallt och blött. Det var väldigt skönt att komma in i värmen sen må jag säga.

Det var ett sidospår, hehe. Jag ville väll bara kika in, skriva några rader och berätta att det är bra med mig. Jag har kommit in i en fin vardag, som jag trivs med och aldrig skulle vilja byta ut. Det är skönt att äntligen ha landat, att äntligen kunna njuta av nuet utan att hela tiden ha känslan av att vilja vara "där framme". Det är en känsla som jag är så van vid, eftersom jag alltid varit lite för otålig, men det är så skönt att slippa den "stressen" som det har inneburit. Jag har landat helt enkelt!

Ännu ett sidospår blev det visst. Uuups, aja den senaste tiden har varit fin och väldigt bra helt enkelt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag tog jag bilen till Järbo för att träffa en av mina närmsta vänner från grundskolan. Det var himla mysigt att ses igen, och svårt att förstå att det var så längesen sist. Det som ändå vittnade om att det gått lång tid var hennes brorsbarn som var bebis när vi sist sågs och nu hunnit bli 3 år! Sjukt att det gått så lång tid, men också så skönt att komma dit och se att allt är som vanligt. Vi började babbla på och skratta direkt, så som det brukade vara!

Vi tog hennes bil och cruisade runt så att jag fick se allt som ändrats, (sist cyklade vi runt och nu har vi bil och körkort!!) köpte fika och åkte till den sjö där vi spenderat en hel del timmar i våra liv. Det var dock kallt, så vi fick äta sista fikat i bilen.Likes

Comments

Jag har påbörjat en ny diet, smoothie till frukost, lunch och middag! Hallon, blåbär och vaniljyoughurt, kan det bli bättre?

Jag skojar såklart. Lite sanning finns det dock, för jag mixar ihop en smoothie så fort jag får chansen. När jag gick i trean (gymnasiet) fick jag en smootiemaker av mormor och morfar. Nu när vi har diskmaskin används den lite oftare. När jag gick på olgy var jag helt enkelt för lat för att diska. Men nu senaste veckorna har jag njutit av en smoothie både till frukost och mellanmål. Det är mums!!

Likes

Comments

Alltså denna jacka har jag haft lite (mycket) svårt att slita mig från. Sommaren mellan 5an och 6an köpte jag den under en dagstripp med mamma till Stockholm. Det är alltså 9 år sen, och man kan ju tro att jag borde vuxit ur jackan. Det har jag inte gjort, och den har hängt med sen dess trots att jag köpt nya jackor som jag ändå dissat efter ett tag.

Men nu har nog min favvo gjort sitt. I helgen när vi var på dagstur till Botkyrka och sen vidare till farmor och farfar så sprack den i armhålan och ner efter sidan. Frågan är laga eller gå vidare i mitt jackaliv. Det tar emot att slänga kan jag lova...

Likes

Comments

Hänger hemma hos mamma och pappa i helgen. När jag kom började jag med att hämta hunden på mammas jobb. Känslan när hon visar sin glädje är sååå underbar. Hon råkade dock få mig att ramla och spräcka byxorna mitt i allt pussande och svansviftande, men det gjorde ingenting! Såklart är det underbart att få träffa resten av familjen också, och få kramas lite. Det var ett tag sen jag var här sist.

Likes

Comments

Svårt att beskriva och ännu svårare att förstå. Hur i hela friden får man ens idén till något sånt här, och hur kan man ha samvete att utföra en så otroligt sjuk handling?

Mina tankar går till de drabbade och deras nära och kära i Stockholm idag!!

Likes

Comments

Vi passade på att äta glass i solen efter skolan idag. Det måste man göra när vädret är på topp! Vi satt på en bänk och njöt av solen ända tills det började blåsa och himlen fylldes av moln. Då frös vi och glass kändes inte längre som ett smart alternativ. Men innan det var det väldigt mysigt!

Likes

Comments

Idag är det "hemmalördag" för oss. Ingen tävling, ingen resa till varken norr eller söder utan bara en lugn dag hemma.

Jag har alltid tyckt om att kliva upp före alla andra på helgerna, pyssla med något eller bara njuta av lugnet. När jag var yngre låg jag ofta vaken länge på morgonen och läste en bok innan mamma och pappa började slamra i köket. Nu är det inte längre 6:30 jag vaknar utan ungefär som idag 8:30. Tur att jag har en pojkvän som är lite mer morgontrött än jag, då får jag sova ut och kan ändå kliva upp lite tidigare än honom.

Jag har fastnat i ett litet "ritarträsk" just nu. Så nu på morgonen har jag suttit i soffan med en kopp te och ritat lite djur.

Likes

Comments

Vi har börjat kursen naturkunskap där vi ska läsa grunderna i biologi, kemi och fysik. Idag kör vi en vandring genom Örebro där vi ska lära oss om alla planeter. Sånt där som vi en gång har lärt oss, men som vi nu ska lära oss att lära ut. Vi börjar med solen såklart!

Likes

Comments