Igår innan jag åkte tog vi en tur ut i finvädret. Hunden i långkoppel och så mormor och mamma i sällskap. Så mysigt!

Jag minns så när jag vad yngre och det ansågs "töntigt" att vara med familjen. Man skulle hänga med kompisar och vara ute så sent som möjligt för att anses vara cool. Det var i alla fall vad jag trodde. Jag har aldrig varit en sån person, men kan erkänna att jag var rädd för att mina kompisar skulle tycka att jag var töntig när jag bara hade varit hemma med familjen under en helg. Dock trivdes jag bäst med att vara hemma och bara vara, då har jag alltid kunnat slappna av och samlat energi. Så jag är glad över att jag gjorde det jag själv mådde bäst av.

För mig är det alltid så mysigt att komma hem till mamma och pappa och få ett avbrott från vardagen. Och på samma gång älskar jag min vardag som den är nu, och det liv jag och Filip har tillsammans. Nu när jag var hem så var mormor och morfar där också, så det var extra kul!

  • 47 readers

Likes

Comments

När jag åker tåg händer det sällan att jag byter i Katrineholm, men varje gång jag gör det så är det krångel. Sist var det snöstorm och idag är det elfel. Blev sur och tänkte för mig själv att Katrineholm suger, sen gick jag till espresso house och nu är jag gladare igen. Det är ju faktiskt inte Katrineholms fel, utan jag som råkade åka just idag bara.

  • 54 readers

Likes

Comments

Tog mig lite lov och åkte hem till mamma och pappa i morse. Skönt med ett litet avbrott från vardagen sådär. Har dock lite dåligt samvete över att jag åkte från Filip, hehe. Men jag är snart hemma igen så det är ju lugnt. Nu idag har jag gå till och från tåget i snöovädret, och så tränat, fikat och spelat kort med broren min. Det är alltid mysigt att få vara med honom lite, och så slipper han vara ensam med mamma och pappa när jag kommer hem lite. Kan iofs tro att det är ganska skönt att inte ha en bråkig syster hemma hela tiden ;)

  • 66 readers

Likes

Comments

Friendos

Igår bjöd dessa girls in mig till olgy för att fira mig såhär i efterskott. Så fina och snälla de är!! Det blev en riktigt mysig middag, där vi som vanligt började med marängsvissen och efter det bjöd Jonna på en mumsig tacogratäng! Förra året var vi helt klart världens bästa kökslag och det är så roligt att ses på lite reunions då och då!

Likes

Comments

Plugg

I morgon har jag tenta i grammatik. Som jag ångrar att jag inte ägnade mig åt djupinlärning när jag lärde mig detta i grundskolan... Var ni också sånna som lärde in grammatiken bara för att man var tvungen? Det var jag, visade att jag kunde allt på provet och sen försvann det snabbt som blixten. Det får jag ju då lida av nu, surt sa räven.

Jag har i alla fall saft som sällskap och njutarväder utanför fönstret. Det blir nog en prommis när huvudet inte orkar mer. En sej förkylning hindrar mig från att träna..

Likes

Comments

Hemma hos oss

Ville bara kika in och önska glad alla hjärtans dag! Vi "firade" med mumsig middag på våra nya fina tallrikar, och så hade Filip tänt ljus och gjort mysbelysning! Sen så smaskade vi i oss av prinsesstårtan som Ica gav mig i födelsedagspresent!

Likes

Comments

I fredags blev jag 20 bast. Det känns som om att någon skämtar med mig, som om någon snart kommer och säger "haha gick då på den enkla? Du är ju fortfarande 14!" Men så är det visst inte, jag har fyllt 20 år och det är väll bara att låta det smälta in och inse att mina tonår är förbi, för inte ska det väll vara dags för åldersnoja än?

FIlip är på JVM så jag hänger hos mamma och pappa denna vecka, och jag hade en jättefin födelsedag. Jag blev väckt med skönsång, paket och gofrukost. Jag hängde med hunden, besökte systemet (det var sjukt läskigt haha) och så fikade vi såklart.

Så igår hade jag mitt firande tillsammans med släkten. Det var mysigt och kul att träffas, det blir ju långt mellan gångerna när vi bor långt ifrån varandra.

Så det är väll det jag gjort de senaste dagarna, fikat, öppnat paket, hängt med familjen, släkten & hunden och varit på mysiga promenader. Najs om jag får säga det själv.


Och så fick jag denna fina bild av en fantastisk vän, bland alla fina grattishälsningar. Vill tacka så mycket för alla som har grattat mig!

Likes

Comments

Hemma hos oss

När vi flyttade in i lägenheten satt en kopparkopa över vår fläkt i köket. Jag tyckte den var fin redan då, men den såg lite underligt grönaktig ut. Vi har inte haft tid att göra någonting åt det förrän nu. Idag tog vi tag i fläkten och det var verkligen dax för det! Vi båda har stört oss på att den sett så ofräsch ut så länge. Vi stod därför på en varsin stol och gnussade bort all smuts under någon timme i förmiddags. Skillnaden blev rätt stor må jag säga.

Likes

Comments

Friendos

Måste bara säga att det är så skönt att ha kvar en del av mina olgy-sambos i närheten! Omställningen från att bo tillsammans och nästan tröttna på varandra till att bo på helt spridda ställen är ganska stor. Och då är det speciellt skönt att Elin och Maria finns i närheten.

Igår efter några timmar skola hämtade jag upp Elin och så mötte vi Maria på stan där vi lunchade tillsammans och tog en tur på marknaden som är nu. Det var munkar som var målet, men eftersom vi var så mätta så fick vi gå ett eller två varv innan vi kunde köpa dem!

Likes

Comments

Vardag

Jag har ju glömt berätta att Mamma och Pappa har köpt en hund! Vi kallar henne för Debbsan, en go och glá tjej som charmat oss! Jag trodde att jag var en kattmänniska, men jag har nog övertalats om att hundar också är fantastiska (i alla fall vår hund).

Hon är så mysig, och eftersom jag inte är hemma hos mamma och pappa så ofta, så är det extra roligt att komma hem när man blir välkomnad av en överlycklig vovve!!

Likes

Comments