Idag tog jag och Nicklas tag i idén om att göra en gipsmage innan bebis kommer.
Tycker det är så fint och har längtat efter att göra detta så jag kände att idag var den perfekta dagen att göra det då jag varken har ont eller känningar av något.
Men såklart att strax efter vi börjat så känner jag av lite svagt att förvärkarna kommer smygandes fram men vi fortsätter.
Kort där efter gör det sååå ont att jag knappt vet vart jag ska ta vägen och allt slutar i tårar men jag vill ändå göra klart den.
Tillslut är vi klara men då ska man ju vänta ett tag på att den torkar också och det var hemskt, speciellt när det enda jag vill är att krypa ihop och lägga mig i ett varmt bad.
Efter ett tag orkar jag inte mer så Nicklas får ta bort gipsmagen men som tur är har den ändå torkat såpass att det gick att ta av den utan att den blev förstörd.
Så nu ligger den på tork och jag har äntligen fått krypa ner i badet.

Nu hoppas vi att förvärkarna blir mer intensiva och gör ondare så bebis kan komma men med min vanliga tur så lär dom väl avta som vanligt..
Det är ju ändå några veckor kvar till bf men Gud vad jobbigt det är med dessa förvärkar fram och tillbaka så därför vill jag att dom antingen avtar tills det är dags på riktigt eller att bebis bestämmer sig för att komma nu.



Johanna

Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments